QUARTERBACK je napisao/la:e moj @batko ne mozes ti tako pricati sa vođom džekoljubaca ovdje, ne smije se Džeki ništa reći, on je Edin s.a.v.s za neke ovdje, nazalost..
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Jesmo li i dalje pljuvači mi koji govorimo da je Negredo igračina i da je trenutno po svim parametrima ispred Edina?
Nisam čitao zadnjih par stranica, ali pretpostavljam o čemu se pisalo, transfer, januar, bla, bla...
Nisam čitao zadnjih par stranica, ali pretpostavljam o čemu se pisalo, transfer, januar, bla, bla...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne voli ga ni PellegriniVirtu4l je napisao/la:Jesmo li i dalje pljuvači mi koji govorimo da je Negredo igračina i da je trenutno po svim parametrima ispred Edina?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jesi dobro pročitao pravila foruma ? To " tjeranje " sa topica, " tjeranje " sa foruma, " branjenje " iskazivanja sopstvenog mišljenja drugim forumašima nauštrb svojega te može koštati trajnog banovanja ako se moderatori budu pridržavali pravila.bivsi je napisao/la:napravite sebi forum na susjednim portalima pa pljujte po bosanskim vrijednostima ..ovde necete...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
moze da kosta i zivota jarane ja se nebojim kad su u pitanju bosanske vrijenosti...Dzeko je svetinja ambasador nase mlade drzave i kad igra i kad neigra a vi gledajte grize li Negredozizu1991 je napisao/la:Jesi dobro pročitao pravila foruma ? To " tjeranje " sa topica, " tjeranje " sa foruma, " branjenje " iskazivanja sopstvenog mišljenja drugim forumašima nauštrb svojega te može koštati trajnog banovanja ako se moderatori budu pridržavali pravila.bivsi je napisao/la:napravite sebi forum na susjednim portalima pa pljujte po bosanskim vrijednostima ..ovde necete...
Virtu4l je napisao/la:Jesmo li i dalje pljuvači mi koji govorimo da je Negredo igračina i da je trenutno po svim parametrima ispred Edina?
De nelupaj ko mara po mlitavom .urcu!
Dzeko nije dobio prilike zadnji mjesec,a ikad je dobio(Mrvicu u odnosu na tvog Negru) opravdao je na najbolji nacin!
A sto se tvog pitanja tice,PLJUVAC si ti burazeru i to Ortodoksni!!!
Da, da, Negredo je nezasluženo u prvoj postavi, samo mi je neko trebao otvoriti oči. Još samo da ih Pellegriniju otvore i sve će biti u redu.warenge je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Jesmo li i dalje pljuvači mi koji govorimo da je Negredo igračina i da je trenutno po svim parametrima ispred Edina?
Dzeko nije dobio prilike zadnji mjesec,a ikad je dobio(Mrvicu u odnosu na tvog Negru) opravdao je na najbolji nacin!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
tako je BRAVO...dosta je bilo ..jedva cekaju da Dzeki krene losije i odmah ko muhe na onu stvar ...navale ..sramota u svakom zitu ima kukolja ali ako su nasi zalosno ..kad cee im svjest proraditiwarenge je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Jesmo li i dalje pljuvači mi koji govorimo da je Negredo igračina i da je trenutno po svim parametrima ispred Edina?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovom liku je potrebna pomoć, treba se obratiti zavodu Mjedenica da ovo riješi što je prije moguće...
Nesto gledam tabelu,City ima vec tri poraza i na 5.om je mjestu.Da li je Edin za to kriv jer vrlo malo igra(protiv Cardifa je dao gol i izasao pa su izggubili).I de popustite malo s kritikom jer mi nemamo alternativu za Edina u reprezentaciji tj.ko ce davati golove u Brazilu ako se Edin povrijedi nedao Bog?
Nama (pravi će se prepoznati) je svijest proradila još dok smo igrali utakmice u Bolonji, a ti si tada sa svojom rajom uredno pohađao vrtić i sastavljao lego kockice.bivsi je napisao/la:kad cee im svjest proraditi
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja Dzeku volim ko oci svoje, pratio sam Wolfsburg zbog njega svaku utakmicu i u vrijeme kad je Magath otisao a oni bili najdosadnija ekipa za gledanje, a da ne spominjem onu sampionsku sezonu. City takodjer redovno pratim iskljucivo zbog njega, i kad je on na terenu navijam za njih, a kad nije onda navijam protiv.
Eh sad realnost je sasvim druga stvar... Dzeko u Wolfsburgu i Dzeko u Cityju, dva razlicita igraca. Ne samo da je vise trcao u Bundesligi, vec je imao i vise samopouzdanja a i naboja. Njemu ocigledno treba tiranin poput Magatha da mu spuca dvije tri "vaspitne", pa da krene da se trudi. Ovo sto sad pruza je premalo, zaista ne izgleda dobro na terenu...na stranu golovi.
Dzeko za reprezentaciju je druga prica, drugi igrac. Vidi se da je patriota i da igra srcem, takav je bio i u mladoj reprezentaciji kao clan Teplica, takav je i dan danas u A selekciji kao velika zvijezda.
Eh sad realnost je sasvim druga stvar... Dzeko u Wolfsburgu i Dzeko u Cityju, dva razlicita igraca. Ne samo da je vise trcao u Bundesligi, vec je imao i vise samopouzdanja a i naboja. Njemu ocigledno treba tiranin poput Magatha da mu spuca dvije tri "vaspitne", pa da krene da se trudi. Ovo sto sad pruza je premalo, zaista ne izgleda dobro na terenu...na stranu golovi.
Dzeko za reprezentaciju je druga prica, drugi igrac. Vidi se da je patriota i da igra srcem, takav je bio i u mladoj reprezentaciji kao clan Teplica, takav je i dan danas u A selekciji kao velika zvijezda.
SI AMO CONte!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Feed the beast, and the beast will score kazu Englezi za NJegreda.. 
lego ali bosanske kockice koje se jos sklapajuVirtu4l je napisao/la:Nama (pravi će se prepoznati) je svijest proradila još dok smo igrali utakmice u Bolonji, a ti si tada sa svojom rajom uredno pohađao vrtić i sastavljao lego kockice.bivsi je napisao/la:kad cee im svjest proraditi
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije bolan bolan problem u tome, niko Edinu nije zaboravio šta je uradio niti će mu se kad zaboraviti to, ali jednostavno činjenica je da ovo nije Džeko kojeg smo mi svi navikli gledati, ti misliš da mi ne bi voljeli da on igra svaku utakmicu po 90 minuta, ali jednostavno nema razloga zašto bi opravdavali ove njegove poteze i nezalaganje na terenu.. zasluzio je da ga se kudi, evo izgleda se situacija barem mrvicu popravila jer je protiv Norwicha počeo ponovo da se trudi.. sad vidjet cemo kako će biti u daljem toku sezone..
u svakom slučaju Džeksonova igra je za sve, osim za svršavanja koje vidimo kod tebe u svakom postu
u svakom slučaju Džeksonova igra je za sve, osim za svršavanja koje vidimo kod tebe u svakom postu
@bivši
kad već stalno govoriš "i krv svoju za bosnu moju", de se ubij onda bolan , za dobrobit svih nas . neću više da čitam te tvoje postove u kojima ima više "
" smajlija nego slova i znakova .
kad već stalno govoriš "i krv svoju za bosnu moju", de se ubij onda bolan , za dobrobit svih nas . neću više da čitam te tvoje postove u kojima ima više "
Zamolio bih sve ljude koji prate Dzeku da trenutno prebace na utakmicu Dortmund-Arsenal i da tu obrate paznju na Giroud-a i Lewandowskog (posebno ovog prvog). Da Dzeko nastavi s svojim zalaganjem kao u zadnje dvije tekme (plus onu prvu protiv Newcastle-a) mislim da bi u Arsenalu bio od velike koristi.
- NoName
- Kontakt:
Upratite Levandovskog i famozni presing njegov. Dzeko bi legao Borusiji ko budali šamar.
Ako su mogli 25 mio eur dati za ovog mkhtrnesto onda je 20 za edina sica
Sent from my HTC One using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Mogu dati ali pitanje hoce li Dzeko prihvatiti platu koju mu ponude milioneriNoName je napisao/la:Upratite Levandovskog i famozni presing njegov. Dzeko bi legao Borusiji ko budali šamar.
1946
- NoName
- Kontakt:
Ako on ne bude htio otići iz Cityja zbog plate ne vidim više razlog da se ja sekiram zbog njegove karijere. Pogotovo ako ga bude Borusija tražila.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.