Naša liga

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ukucaj na googlu dll files i otvori prvu karticu. Onda na search ukucaj openal32.dll i skini pise ti dole download zip. To kad skines prekopiraj taj dll u MyComputer/Local dic C/Windows/System32 a zatim u folder gdje ti je igrica menadzer odnosno gdje si kopirao update. Uzivaj.Evil Genius II je napisao/la:instaliram ovaj nosteam fm, pokrenem, radi sve do famoznog crasha u septembru i importovanja taktike.
skinem ovo, kopiram u folder gdje je fm, pokrenem igricu, nista se ne desava.BegAx je napisao/la:Evo nova verzija 14.1.3. Meni sad' napokon sve radi, nema crasha u septembru. Takodjer, sad' se moze i taktika bez problema importovati!
sta radim pogresno?
Kakav ti je racunar,vidi tamo u preferences kako su ti nastimane postavkeA_d_0 je napisao/la:Ma eto dobro si prosao, al meni igrica stopa, ne mogu da vjeruje, pocne utakmica i stane u napadu 3x najmanje a ne stopa mi ni nba,ni soker,ni fifa sve zahtjevnije igrice bar cetiri puta. I ti sad budi pametan eto.
Jbg jarane, to je čudno kod tebe, kod mene ono ocjena kopmjutera pola zvjezdice, a ide sve ok.A_d_0 je napisao/la:Ma ne stopa mi NBA 2K14 30 puta zahtjevnija igrica a ovo mi stopa. Cak sam sve tamo sto ima stavio na LOW. A kad pokrecem igricu ono dole gdje pise kao mogucnost kompjutera su 4 zvjezdice. Ne razumijem ovo nikako.
De vidi tamo u opcijama da ti racunar za fm ne koristi softwer umjesto graficku za fmA_d_0 je napisao/la:Ma ne stopa mi NBA 2K14 30 puta zahtjevnija igrica a ovo mi stopa. Cak sam sve tamo sto ima stavio na LOW. A kad pokrecem igricu ono dole gdje pise kao mogucnost kompjutera su 4 zvjezdice. Ne razumijem ovo nikako.
Ako mozes da mi napises gdje se to provjerava, bio bih ti zahvalan, ne mogu sada ulaziti nisam kuci al hvala ti u svakom slucaju.Forestt je napisao/la:De vidi tamo u opcijama da ti racunar za fm ne koristi softwer umjesto graficku za fmA_d_0 je napisao/la:Ma ne stopa mi NBA 2K14 30 puta zahtjevnija igrica a ovo mi stopa. Cak sam sve tamo sto ima stavio na LOW. A kad pokrecem igricu ono dole gdje pise kao mogucnost kompjutera su 4 zvjezdice. Ne razumijem ovo nikako.
sta je messi ne valjaFudoTM87 je napisao/la:ima li se negdje skinuti editor ?
Pokrenes FM pa Preferences>Interface>Rendering mode i tu stavi GPU assisted.Sad ako imas slabu graficku onda stavi ovo Software.A_d_0 je napisao/la:Forestt je napisao/la:
Ako mozes da mi napises gdje se to provjerava, bio bih ti zahvalan, ne mogu sada ulaziti nisam kuci al hvala ti u svakom slucaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.