18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Igrat' ćemo s 2 napadača, samo će izvuć' jednog kreativca iz veznog reda. Pretpostavljam da bi Medunjanina mogao zamjeniti Rahimić, ostalo isto.
Dakle :
Beg - Salihović - Spaha - Bićo - Vrša - Lula - Pjana - General - Miske - Džeko - Vedo
Dakle :
Beg - Salihović - Spaha - Bićo - Vrša - Lula - Pjana - General - Miske - Džeko - Vedo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo jos da je Rahimic pozvan i sve ok!zizu1991 je napisao/la:Igrat' ćemo s 2 napadača, samo će izvuć' jednog kreativca iz veznog reda. Pretpostavljam da bi Medunjanina mogao zamjeniti Rahimić, ostalo isto.
Dakle :
Pardon, totalno sam zaboravio da nije pozvan.
Onda nema ko drugi do Zahirovića da zamjeni Medunjanina.
Onda nema ko drugi do Zahirovića da zamjeni Medunjanina.
- invincible1921
- Kontakt:
dacemo mi argentini go ako ne i dva,ali zaista me strah ufati kad skontam ko im igra u napadu ne samo spiceve nego tih 4 5 ofanzvinih :S kad jos skontam da je avdija tu mislim nemam nista protiv fraera ali nebrojano puta je dokazo da nije kalibar ove rep,i kad jos skontam da ce misimovic koji trci 100metara minutu igrati nasuprot brzih i poeltnih argenitnaca....jednostavno strah me i da gledam tekmu
=\_1921_/=
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Vala nemoj ni gledati!!!invincible1921 je napisao/la:dacemo mi argentini go ako ne i dva,ali zaista me strah ufati kad skontam ko im igra u napadu ne samo spiceve nego tih 4 5 ofanzvinih :S kad jos skontam da je avdija tu mislim nemam nista protiv fraera ali nebrojano puta je dokazo da nije kalibar ove rep,i kad jos skontam da ce misimovic koji trci 100metara minutu igrati nasuprot brzih i poeltnih argenitnaca....jednostavno strah me i da gledam tekmu
I da nas ljudi nakantaju nije strasno, cak moze imati i dobar efekat na nase igrace jer ce onda svatiti da na SP moraju dati sve od sebe i dotad se moraju pravo pripremiti!
-
džakailibu
- Kontakt:
nije mi jasno otkud vam da ce misimovic igrati. meni se cini prije da ce igrati medunjanin sa zahirovicem a isped njih pjanic i nadam se hajrovic na krilu tako da vrsajevic ne prelazi centra. i vjerujem sa jednim napadacem.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Miske ne ide od Kine do Amerike da bi sjedio na klupi.

-
džakailibu
- Kontakt:
truth!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Miske je car i jedva cekam da ga vidim protiv Argentine da pokaze sta sve ne zna.zizu1991 je napisao/la:Miske ne ide od Kine do Amerike da bi sjedio na klupi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pa to ce Miske samo da pregazi gore preko Kamcatke, ima prvi da stignezizu1991 je napisao/la:Miske ne ide od Kine do Amerike da bi sjedio na klupi.
Teška utakmica za našu reprezentaciju. Po prvi put nisam optimističan za neku utakmicu naše BiH. Argentina je kvalitetnija po igračima od Brazila, a također su po tome top tri reprezentacije na svijetu.
Da imamo Mujdžu i Kolašinca na raspolaganju, jedva bih čekao ovu utakmicu. Ovako kad skontam da će Vrško zaustavljati napade Messija, Aguera, Di Marie...ustvari bilo koji njihov igrač koji se izvlači na krilo, znam da smo nahebali k'o žuti.
Može vrlo lako i na klupu, nebitno je. Njegovo prisustvo je puno važnije, vrijeme je da vidimo šta može Hajrović.zizu1991 je napisao/la:Miske ne ide od Kine do Amerike da bi sjedio na klupi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Možda, po našem mišljenju, mada, ko zna šta se vrti Papetu u glavi.
Da sam se ja pitao, davno bih probao Hajrovića u prvih 11, a pošto nisam ...
Da sam se ja pitao, davno bih probao Hajrovića u prvih 11, a pošto nisam ...Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Može vrlo lako i na klupu, nebitno je. Njegovo prisustvo je puno važnije, vrijeme je da vidimo šta može Hajrović.zizu1991 je napisao/la:Miske ne ide od Kine do Amerike da bi sjedio na klupi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Jbg, kad? Možda jedino protiv Lihtenštajna, dok bi protiv Slovačke i Litvanije to bio rizik? Zabio je on tu golčinu, nametnuo se, ali sad će prijateljske pa ćemo (nadam se) vidjeti kompletnu sliku Izeta Hajrovića.zizu1991 je napisao/la:Možda, po našem mišljenju, mada, ko zna šta se vrti Papetu u glavi.Da sam se ja pitao, davno bih probao Hajrovića u prvih 11, a pošto nisam ...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, razumijem, sad kad bolje razmislim, jedino se protiv Lihtenštajna i moglo pokušati nešto. A mijenjati čitav sistem radi jednog igrača, koliki god on talent bio, sa naglaskom na sistem koji je jako uspješan, je jako rizično i ne racionalno. 
Bravo Pape, svaka čast !

Bravo Pape, svaka čast !
Jbg, na kraju ispade tako. Čitav sistem se vjerovatno nebi mijenjao, a na kraju je ovako ispalo najbolje i Pape je više sretno nego spretno pokupio kajmak
A nama ostaje ona stara 'šta bi bilo kad bi bilo', kao i uvijek...
A nama ostaje ona stara 'šta bi bilo kad bi bilo', kao i uvijek...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Virtual, ma stipu... Inace Izet placa da se po njemackim, spnaskim, talijanskim medijima pisu clanci zainteresovanost sasvih solidnih kluba. Pa nije svuda ko u Bosni jarane.
Ma Pape nema blage, ali je zato 90% foruma prekucao fudbalsku taktiku preko sokera i menadzera
Ma Pape nema blage, ali je zato 90% foruma prekucao fudbalsku taktiku preko sokera i menadzera
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Moj BL, kad sam ja na PES - u postizao golove pasovima iz jednog dodira do napadača i zvijerskom egzekucijom ... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.