Jest lisica biojovanmaksimovic je napisao/la:jel moguce vratiti vazdu iz penzije?!pa mi od njega nemamo normalnog napadaca...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
koliko je raje bilo
- champions1921
Sa posjetom ce biti sve gore i gore. Protiv Zbijezde ocekujem goru posjetu nego protiv Rudara. Raji je pun k. ove lige i lopovluka
NO PYRO NO PARTY
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
loše mislišBuu je napisao/la:Sa posjetom ce biti sve gore i gore. Protiv Zbijezde ocekujem goru posjetu nego protiv Rudara. Raji je pun k. ove lige i lopovluka
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
A sto ne bi svako od nas,evo bar ovi sto smo na temi,rekli sebi:ja idem na Grbavicu protiv Zvijezde,pa makar bio jedini na stadionu. Tek tad bi vidjeli koliko bi nas bilo.
bravoFKZ1921 je napisao/la:A sto ne bi svako od nas,evo bar ovi sto smo na temi,rekli sebi:ja idem na Grbavicu protiv Zvijezde,pa makar bio jedini na stadionu. Tek tad bi vidjeli koliko bi nas bilo.
Re: AW: FK Željezničar
Utakmica rutinski odradjena i obezbijedjen plasman u 1/4 finale...
Sto se posjete tice ista je za mene bila ocekivana sa obzirom na razloge koje sam jutros naveo.
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
Sto se posjete tice ista je za mene bila ocekivana sa obzirom na razloge koje sam jutros naveo.
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- zubanovic89
- Kontakt:
Ja sam danas sa godišnjom i članskom (koja je broj 11 čisto da se zna) pošao da uđem rekoše mi idi kupi kartu. Ja u auto i kući. Mislim da neću otić na grbavicu do kraja sezone. Ako su na početku rekli da godišnje važe za kup ima da važe. Nije toliko stvar u parama koliko u princpu. Kupujem sezonske karte jos od kad je Simo Krunic bio trener i trpim sve, i prljave stolice, i neljubazne redare, i dimne bombe i pljuvace i kanalizaciju od WCa i to sto nema vode, i to sto gase svjetla skeundu nakon sto se zavrsi utakmica i to sto otvore jedna vrata i puste 3000 ljudi da se guraju ko kakve zivotinje, i mamurne igrace, loše igrače al sa ovim danas su mi toliko povukli zivac da to nije normalno. Ne mogu očekivati veliku posjetu kad se ovako odnose prema navijačima.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Idemo dalje... Sada Zvijezdu dobiti...
PS. Bilo nas je sigurno oko 800. Nidje veze ove brojke od 300-400...
PS. Bilo nas je sigurno oko 800. Nidje veze ove brojke od 300-400...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
u nizu smo od 9 utakmica bez poraza, 7 u prvenstvu i 2 u kupu, 1 primljen gol u zadnjih 6 utakmica, polako ali sigurno se oporavljamo od loseg pocetka sezone...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Tek poslije travnika i Borca cu reci da smo se vratili. Ako te pobijedimo onda smo stari zeljeznicarjovanmaksimovic je napisao/la:u nizu smo od 9 utakmica bez poraza, 7 u prvenstvu i 2 u kupu, 1 primljen gol u zadnjih 6 utakmica, polako ali sigurno se oporavljamo od loseg pocetka sezone...
nemojte se brinuti, kup smo završili, zato nije bilo plata''Imamo. Priželjkujemo Mladost iz Velike Obarske a iskreno imam i neki osjećaj da ćemo baš njih izvući u četvrtfinalu Kupa'' izjavio je uz osmjeh Dino Đurbuzović.
DRUG NEBI TI PUNCA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Samo ako izvučemo Obarsku nemoj da opet bude najteži mogući protivnik 
Adilović trpa li trpa 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
trpoj adil i kod nas al jbg nama ne moze niko udovoljiti.
Pa ove sezone nije ni receno da vaze godisnje za kup. To je prosle bilo.zubanovic89 je napisao/la:Ja sam danas sa godišnjom i članskom (koja je broj 11 čisto da se zna) pošao da uđem rekoše mi idi kupi kartu. Ja u auto i kući. Mislim da neću otić na grbavicu do kraja sezone. Ako su na početku rekli da godišnje važe za kup ima da važe. Nije toliko stvar u parama koliko u princpu. Kupujem sezonske karte jos od kad je Simo Krunic bio trener i trpim sve, i prljave stolice, i neljubazne redare, i dimne bombe i pljuvace i kanalizaciju od WCa i to sto nema vode, i to sto gase svjetla skeundu nakon sto se zavrsi utakmica i to sto otvore jedna vrata i puste 3000 ljudi da se guraju ko kakve zivotinje, i mamurne igrace, loše igrače al sa ovim danas su mi toliko povukli zivac da to nije normalno. Ne mogu očekivati veliku posjetu kad se ovako odnose prema navijačima.
NO PYRO NO PARTY
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Stigao na drugo zbog fakulteta.Puno smo bolji od Slavije po onih 45 minuta sto sam gledao.Stanic ponovo dobar kao i Tomic ,svaka cast i Bajicu,da ne nabrajam sve niko nije podbacio,rutinski i bez puno znoja prolivenog dobivena utakmica.Jos cetiri tekme i to dosta vazne,nadam se,da cemo osvojiti svih dvanaest bodova,s obzirom na formu i raspored to je realno ocekivati.Zadnje kolo je protiv Borca i tu ocekujem 5+ na tribinama,valjda
Posjete su kriminalne.Citam i kod komsija vise policajaca i uprave,nego navijaca kao i kod nas.Grozna situacija,definitvno i fudbal je los,ali nevjerovatno kako je omladina primitvna,bolesna i indolentna,fejsbuk nastrojena.Ace i Seke pune dvorane,,pozorista na rubu propasti,kina k'o i nesto zaradjuju,jedva,a sarajevske velikane stotine ljudi gleda,onih bolesnika.Mozda raja prati ligu prvaka,ali ne kontam sta je gust u tome,evo sad se igra i iskreno ne zanima me,alarmantna je situacija u drustvu.Malo sam off od teme,ali morao sam
Volim Zeljeznicar!
Posjete su kriminalne.Citam i kod komsija vise policajaca i uprave,nego navijaca kao i kod nas.Grozna situacija,definitvno i fudbal je los,ali nevjerovatno kako je omladina primitvna,bolesna i indolentna,fejsbuk nastrojena.Ace i Seke pune dvorane,,pozorista na rubu propasti,kina k'o i nesto zaradjuju,jedva,a sarajevske velikane stotine ljudi gleda,onih bolesnika.Mozda raja prati ligu prvaka,ali ne kontam sta je gust u tome,evo sad se igra i iskreno ne zanima me,alarmantna je situacija u drustvu.Malo sam off od teme,ali morao sam
Volim Zeljeznicar!
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Gledao cijelu tekmu i potpis za ovo (tek sad su mi se prsti odkravili, smrzo se skroz)dimitrijevic je napisao/la:Stigao na drugo zbog fakulteta.Puno smo bolji od Slavije po onih 45 minuta sto sam gledao.Stanic ponovo dobar kao i Tomic ,svaka cast i Bajicu,da ne nabrajam sve niko nije podbacio,rutinski i bez puno znoja prolivenog dobivena utakmica.Jos cetiri tekme i to dosta vazne,nadam se,da cemo osvojiti svih dvanaest bodova,s obzirom na formu i raspored to je realno ocekivati.Zadnje kolo je protiv Borca i tu ocekujem 5+ na tribinama,valjda![]()
Posjete su kriminalne.Citam i kod komsija vise policajaca i uprave,nego navijaca kao i kod nas.Grozna situacija,definitvno i fudbal je los,ali nevjerovatno kako je omladina primitvna,bolesna i indolentna,fejsbuk nastrojena.Ace i Seke pune dvorane,,pozorista na rubu propasti,kina k'o i nesto zaradjuju,jedva,a sarajevske velikane stotine ljudi gleda,onih bolesnika.Mozda raja prati ligu prvaka,ali ne kontam sta je gust u tome,evo sad se igra i iskreno ne zanima me,alarmantna je situacija u drustvu.Malo sam off od teme,ali morao sam![]()
Volim Zeljeznicar!
AL MI NIJE ŽAO FORZA ŽELJOOOOOOOOOOOO
Jer si JEDAN JEDINI...........
I na stadionu 500 ljudi.Valjda to tako trebajovanmaksimovic je napisao/la:u nizu smo od 9 utakmica bez poraza, 7 u prvenstvu i 2 u kupu, 1 primljen gol u zadnjih 6 utakmica, polako ali sigurno se oporavljamo od loseg pocetka sezone...
AMAR OSIM!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], itatabisine, Lekqqq1921, Lokomotifa, Samba71 i 122 gosta.