FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alibi

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alibi » 03 jan 2010, 15:33

Pa dajte ba raja sta vam je.Grujic ne zna loptu da ustopa,a pokretljivost mu je uzasna.Nemoj da se zavaravamo i da to smatramo pojacanjem,ako do toga dodje.Zao mi je sto neko gore rece raja ga "hvale".Pa gdje je to igrao taj grujic,molim vas.Nema gdje,dolazi djabe i to je to.Vule je pojacanje i tip igraca koji nam treba i koji nam je istinsko pojacanje.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 03 jan 2010, 15:41

po meni ja bih doveo

1. vuleta
2.potrazio bih nekog brazilca
3.nekog afrikanca
4.doveo bih nekokoliko juniora
5. i svi mirni i spremni za evropu :D
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 03 jan 2010, 15:46

horde zla 87 je napisao/la:po meni ja bih doveo

1. vuleta
2.potrazio bih nekog brazilca
3.nekog afrikanca
4.doveo bih nekokoliko juniora
5. i svi mirni i spremni za evropu :D
vule 50% da dolazi

cala nece strance u ekipi to je vise puta rekao.

od juniora nema nista prije pocetka nove sezone, ipak ni ovi sto su sad u timu nisu dobili adekvatnu sansu(campara, comor, kadic, sehovic) a posto se borimo z tituu vjerovatno je nece ni dobiti.

tako ili ce vule biti jedino pojacanje ili nece niko ni doci
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 jan 2010, 15:48

alibi je napisao/la:Pa dajte ba raja sta vam je.Grujic ne zna loptu da ustopa,a pokretljivost mu je uzasna.Nemoj da se zavaravamo i da to smatramo pojacanjem,ako do toga dodje.Zao mi je sto neko gore rece raja ga "hvale".Pa gdje je to igrao taj grujic,molim vas.Nema gdje,dolazi djabe i to je to.Vule je pojacanje i tip igraca koji nam treba i koji nam je istinsko pojacanje.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.
A jbg, hocemo neke igrace, prica se o Grujicu, on ne valja
Bolje i on da dodje, ako dodje nego drugi Janjos. Ha ya

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 03 jan 2010, 16:24

znam ja sam pitao calu i rekao je da nece strance jer su kofa preskupi s5ta ja znam izmislja
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 jan 2010, 17:40

u proljetnoj sezoni čala će kukati kako ima kratku klupu, kako nema adekvatne zamjene za igrače koji su povrijeđeni ili koji imaju žute/crvene kartone :( :(
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 03 jan 2010, 18:00

1000000% neka dovede bilo koga ali nek zna igrat
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

Pinki tm`87
Kontakt:

Post Postao/la Pinki tm`87 » 04 jan 2010, 00:33

Mirza_Hordas je napisao/la:u proljetnoj sezoni čala će kukati kako ima kratku klupu, kako nema adekvatne zamjene za igrače koji su povrijeđeni ili koji imaju žute/crvene kartone :( :(
Jel ovo trazite izgovor za aBd lose rezultate u drugom dijelu prvenstva :lol:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 04 jan 2010, 00:39

Pinki tm`87 je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:u proljetnoj sezoni čala će kukati kako ima kratku klupu, kako nema adekvatne zamjene za igrače koji su povrijeđeni ili koji imaju žute/crvene kartone :( :(
mi smo tu da navijamo a ne da trazimo alibi za rezultate...bdw...koji je vas alibi...nisu stigle pare od ddialibe...ili....buraz mu jos nije narastao :D
a tek dobro sjednite pa se pripremite jer izgleda ni ove godine od evrope nema nista :D
sto je jos veca tuga....mi smo trei....i trazimo alibbi ako neosvojimo titulu...a vi trazite alibi ako nebudete medju prvih 10 :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Pinki tm`87
Kontakt:

Post Postao/la Pinki tm`87 » 04 jan 2010, 00:44

johnnyHZ je napisao/la:
mi smo tu da navijamo a ne da trazimo alibi za rezultate...bdw...koji je vas alibi...nisu stigle pare od ddialibe...ili....buraz mu jos nije narastao :D
a tek dobro sjednite pa se pripremite jer izgleda ni ove godine od evrope nema nista :D
sto je jos veca tuga....mi smo trei....i trazimo alibbi ako neosvojimo titulu...a vi trazite alibi ako nebudete medju prvih 10 :D

Poradi na gramatici i to dosta !
Mi ne trazimo alibi,mi cemo izaci aBd u evropu !

Nekontam sta si htio reci ovom recenicom za dialibu i diatu,ma ti nemas pojma ni o cemu :lol: :mrgreen:

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 04 jan 2010, 00:50

a kada smo mi to zadnji puta imali lose igre, pa nam je trebao alibi?

u vrhu smo stalno sto se nebi za vas moglo reci, a mozes sanjati da ce te izaci u evropu.

sjecas li se onog vaseg transa samo nas titula zanima, a jedva pstali u ligi. ali ipak vas postujem na neki nacin, i pored jadnih rezultata kluba, i pored toga sto vam nikakvu srecu ne donosi ili razlog za ponos, ipak ste ostali uz njega na tome svaka castt, aali bojimse da su vasi uspjesi stali 2002 i da ih vise nece ni biti.

naravno i corava koka nabode zrno. pa mozda i izadjete u evropu, pa da nadoknadite ove silne godine, i onda cete se hvaliti citavo ljeto da ste izasli u evopu a kad vas nema manji ste od makovog zrna kada se spomene evropa.

p.s. brisi ba sa teme, sacekaj do derbija da se javljas na ovu temu, jer se tada mi na vasu javljamo a vi na nasu, naravno onda nakon derbija nam gov zatso se javljamo, jer nemozete da podnesete poraze
ja navij'o sam za vas!

Pinki tm`87
Kontakt:

Post Postao/la Pinki tm`87 » 04 jan 2010, 00:53

irfan41 je napisao/la:

u vrhu smo stalno sto se nebi za vas moglo reci, a mozes sanjati da ce te izaci u evropu.

sjecas li se onog vaseg transa samo nas titula zanima, a jedva pstali u ligi. ali ipak vas postujem na neki nacin, i pored jadnih rezultata kluba, i pored toga sto vam nikakvu srecu ne donosi ili razlog za ponos, ipak ste ostali uz njega na tome svaka castt, aali bojimse da su vasi uspjesi stali 2002 i da ih vise nece ni biti.

naravno i corava koka nabode zrno. pa mozda i izadjete u evropu, pa da nadoknadite ove silne godine, i onda cete se hvaliti citavo ljeto da ste izasli u evopu a kad vas nema manji ste od makovog zrna kada se spomene evropa.

p.s. brisi ba sa teme, sacekaj do derbija da se javljas na ovu temu, jer se tada mi na vasu javljamo a vi na nasu, naravno onda nakon derbija nam gov zatso se javljamo, jer nemozete da podnesete poraze

Imam pravo biti na vasoj temi i pisati sta zelim (ne psovke i ostala krsenja pravila foruma)
pa vas volim malo provocirati :mrgreen:

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 04 jan 2010, 00:54

irfan41 je napisao/la:

Imam pravo biti na vasoj temi i pisati sta zelim (ne psovke i ostala krsenja pravila foruma)
pa vas volim malo provocirati :mrgreen:[/quote]

pa volim i ja vas provocirati, pa to radimjaranima uzivo, kako je i prije obicaj bio, moj i tvoj otac se nisu preko foruma provocirali, i krili se iza avatara.

ali trebao bi procitati prvu stranicu teme, pa da odlucis da li se javljati na temu
ja navij'o sam za vas!

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 04 jan 2010, 00:56

e znas sta je njihov ponos sto su prije 7 godina protiv njukastla igrali hahahah i opet ako izadji u evropu hvalice se kako su igrali sa nekim jakim timovima u pm a i ako izadjete ne prolazite 2 predkolo :D :D :D
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

Pinki tm`87
Kontakt:

Post Postao/la Pinki tm`87 » 04 jan 2010, 00:59

Jel ovo trazite izgovor za aBd lose rezultate u drugom dijelu prvenstva :lol:[/quote]

p.s. brisi ba sa teme, sacekaj do derbija da se javljas na ovu temu, jer se tada mi na vasu javljamo a vi na nasu, naravno onda nakon derbija nam gov zatso se javljamo, jer nemozete da podnesete poraze[/quote]

pa vas volim malo provocirati :mrgreen:[/quote]

pa volim i ja vas provocirati, pa to radimjaranima uzivo, kako je i prije obicaj bio, moj i tvoj otac se nisu preko foruma provocirali, i krili se iza avatara.

Moze i uzivo :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 jan 2010, 11:08

4.10 - 4.01. R.I.P. VEDRAN PULJIC
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 04 jan 2010, 11:15

rob do bagro je napisao/la:4.10 - 4.01. R.I.P. VEDRAN PULJIC
:( :( :( :( :( :(
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 04 jan 2010, 11:25

jao sto mrzim ove neke pojedine likove koji se kriju iza tastature i pisi svakakve gluposti,evo primjer ovog manijaka koji izgleda zavidi nama hordasima pa stalno dolazi na nasu temu ali neka nama je to drago kad vidimo da nas i drugi mozemo reci sanjaju jer vise vremena provode na nasoj temi nego na svojoj
to bi se moglo reci jednom rijeci a to je opsjednutost ali naravno nama hordasima godi jer mi smo cuvari glavnog grada
R.I.P VEDRAN PULJIC tri mjeseca su prosla a ti si jos u nasim srcima a i tu ces ostati vjecno
Sjever pamtite Puljicu Vedrane
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 04 jan 2010, 11:41

naravno i corava koka nabode zrno. pa mozda i izadjete u evropu, pa da nadoknadite ove silne godine, i onda cete se hvaliti citavo ljeto da ste izasli u evopu a kad vas nema manji ste od makovog zrna kada se spomene evropa

Mi svake godine nađemo zrno a vi svake sedme.Bogami ova poslovica više vrijedi za vas.

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 04 jan 2010, 11:50

OTISO SI VEDRANE OSTALA JE NEVJERA VJECNO CE TE PAMTITI HORDE ZLA SA SJEVERA!!!!!!!!
NISMO TE POZNAVALI ALI TE NECEMO ZABORAVITI :( :( :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bvsic, misstianopenaldo, Proximic, Rule_hz i 64 gosta.