DesimaL je napisao/la:Kad Messi igra,Messi i dobija
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ja sam blago razočaran.
Pobjeda je tu,Messi pročepio.
Za nekoga tko je pogledao rezultat na livescoreu,moze biti zadovoljan.
Ali steta i za Neymara i Messija nekoliko puta,Alexis jedan na jedan,Iniestin sut.
Pa onda masa presječenih pasova u sesnaest od Milana.
Osmina finala je osigurana,tako da imamo dva meča fore gdje mozemo isprobati neke druge igrače...
Pobjeda je tu,Messi pročepio.
Za nekoga tko je pogledao rezultat na livescoreu,moze biti zadovoljan.
Ali steta i za Neymara i Messija nekoliko puta,Alexis jedan na jedan,Iniestin sut.
Pa onda masa presječenih pasova u sesnaest od Milana.
Osmina finala je osigurana,tako da imamo dva meča fore gdje mozemo isprobati neke druge igrače...
!
Napokon sam dočekao tekmu u kojoj je Pique izdominir'o u skok igri.
Messi mi pomalo ide na živce, pa majka mu stara morel' se ošutat' van peterca?
Da mi je Xaviju Fabregasova mu*a, ne bi mu bilo ravnog. Pa koliko je samo puta mogao gurnut' Neymara u vatru sa nekim "riskantnim" pasom, nevjerovatno...al' jok, nikad...nijednom! Fabregas uđe, odmah belaj u 16-ercu Milana, proigravanje Neymara, Messija...strašno.
Messi mi pomalo ide na živce, pa majka mu stara morel' se ošutat' van peterca?
Da mi je Xaviju Fabregasova mu*a, ne bi mu bilo ravnog. Pa koliko je samo puta mogao gurnut' Neymara u vatru sa nekim "riskantnim" pasom, nevjerovatno...al' jok, nikad...nijednom! Fabregas uđe, odmah belaj u 16-ercu Milana, proigravanje Neymara, Messija...strašno.
Slatki su ovi milanisti
. Neka momci, igral iste dobro, al' sudija vas zayebo
.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Teren klizav a sudija zajeban.
Bio je offside kod Bambijevog gola ali kasnije u 58. minutu Neymaru se svira nepostojeći tako da..
Bio je offside kod Bambijevog gola ali kasnije u 58. minutu Neymaru se svira nepostojeći tako da..
Don't hate what you don't understand.
uefalona cestitam
- RickBlaine
- Kontakt:
Otkad znam za sebe, utakmice Milana i Barcelone zavrsavaju prigovorima na greske sudaca. Problem je sto ti prigovori uvijek dolaze s Milanove strane
Doduse, prigovarali ste i vi prosle godine, kada je Zapatu lopta pogodila u glavu, mislili ste da je bila ruka :kava:
Doduse, prigovarali ste i vi prosle godine, kada je Zapatu lopta pogodila u glavu, mislili ste da je bila ruka :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Uvijek se kralo, mene bi bilo stid navijat za Barcelonu bas kao sto je stid Manchesterove navijače što imaju Young-a ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
DajIlPrincipe je napisao/la:Uvijek se kralo, mene bi bilo stid navijat za Barcelonu bas kao sto je stid Manchesterove navijače što imaju Young-a ..
[youtube][/youtube]IlPrincipe je napisao/la:Uvijek se kralo, mene bi bilo stid navijat za Barcelonu bas kao sto je stid Manchesterove navijače što imaju Young-a ..
Uredu je, shvatili smo.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Od mene dosta ..

Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 06 nov 2013, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ajde s teme vise. Pokradu Ajax, a onda se nesto zale tu. Ma ne vrijedi se rapsravlajt s takvima. Pogledaj u "svoje" dvoriste prvo pa ocjenjuj drugog.
rijec je o tekemi barce i milana. kakve veze ima Ajax.. sta sad ocete da ja ovdje stavljam klipove gdje je sta svirano za barcu i protiv ostalih momcadi, mislim da ne bi mogao to postaviti do 2025
kad ti ovo bude babovina onda mozes tako pricati, do tad pst.Ajde s teme vise. Pokradu Ajax, a onda se nesto zale tu. Ma ne vrijedi se rapsravlajt s takvima. Pogledaj u "svoje" dvoriste prvo pa ocjenjuj drugog.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Koji kralj,simpatizer MILANA govori o sudjenju i penalima
Pametnom dosta.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Re: Odg: FC Barcelona
I sta sada,treba da nas bude stid sto je sudija MOZDA napravio gresku.
Abate rusi Neymara u sesnaest,zagrlio ga rukama.Busquets mozda u zaledju,bez prave snimke ne mozete suditi.
Usto potpuna dominacija Barcelone gdje je Milan jedanput presao centar do 60 min.Plus da dodam sta sve nije proslo i uslo u Milanov gol.
Dajte razlaz misevi.
Abate rusi Neymara u sesnaest,zagrlio ga rukama.Busquets mozda u zaledju,bez prave snimke ne mozete suditi.
Usto potpuna dominacija Barcelone gdje je Milan jedanput presao centar do 60 min.Plus da dodam sta sve nije proslo i uslo u Milanov gol.
Dajte razlaz misevi.
!
- IlPrincipe
- Kontakt:
i ja kažem, ovi gifovi su pametnom dostaDesimaL je napisao/la: Pametnom dosta.
Joj momce, zanio si se ti nesto jako u ove stvari. Neka odmori malo.milanist je napisao/la:rijec je o tekemi barce i milana. kakve veze ima Ajax.. sta sad ocete da ja ovdje stavljam klipove gdje je sta svirano za barcu i protiv ostalih momcadi, mislim da ne bi mogao to postaviti do 2025![]()
kad ti ovo bude babovina onda mozes tako pricati, do tad pst.Ajde s teme vise. Pokradu Ajax, a onda se nesto zale tu. Ma ne vrijedi se rapsravlajt s takvima. Pogledaj u "svoje" dvoriste prvo pa ocjenjuj drugog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.