[youtube][/youtube]IlPrincipe je napisao/la:i ja kažem, ovi gifovi su pametnom dostaDesimaL je napisao/la: Pametnom dosta.
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
[youtube][/youtube]IlPrincipe je napisao/la:i ja kažem, ovi gifovi su pametnom dostaDesimaL je napisao/la: Pametnom dosta.
DesimaL je napisao/la:![]()
Koji kralj,simpatizer MILANA govori o sudjenju i penalima![]()
![]()
![]()
![]()
Pametnom dosta.
Lillard je napisao/la:Joj momce, zanio si se ti nesto jako u ove stvari. Neka odmori malo.milanist je napisao/la:rijec je o tekemi barce i milana. kakve veze ima Ajax.. sta sad ocete da ja ovdje stavljam klipove gdje je sta svirano za barcu i protiv ostalih momcadi, mislim da ne bi mogao to postaviti do 2025![]()
kad ti ovo bude babovina onda mozes tako pricati, do tad pst.Ajde s teme vise. Pokradu Ajax, a onda se nesto zale tu. Ma ne vrijedi se rapsravlajt s takvima. Pogledaj u "svoje" dvoriste prvo pa ocjenjuj drugog.
IlPrincipe je napisao/la:DesimaL nemam nista protiv tebe al fkt si glup momak.
Ubijaju ljudi argumentima.milanist je napisao/la:moje teze koje ukazuju na to da si mentalno zatucan su se obistinile...
Evo necu moci spavatIlPrincipe je napisao/la:Znam da imate grižnju savjesti. Sudija vas je pogurao i to je neminovno. Adio.
mandraX je napisao/la:Argumenti?![]()
Odoh spavat', jeebote.
IlPrincipe je napisao/la:DesimaL nemam nista protiv tebe al fkt si glup momak.Ubijaju ljudi argumentima.milanist je napisao/la:moje teze koje ukazuju na to da si mentalno zatucan su se obistinile...
Zar ti ne navijaš za Real s obzirom da drkaš na Modrića.Lillard je napisao/la:Evo necu moci spavatIlPrincipe je napisao/la:Znam da imate grižnju savjesti. Sudija vas je pogurao i to je neminovno. Adio..
Lakse ces pronaci Jetija nego postenog simpatizera Barce.Saurman je napisao/la: to svaki pošteni simpatizer Barcelone treba priznati.
RickBlaine je napisao/la:Lakse ces pronaci Jetija.Saurman je napisao/la: to svaki pošteni simpatizer Barcelone treba priznati.
IlPrincipe je napisao/la:Znam da imate grižnju savjesti. Sudija vas je pogurao i to je neminovno. Adio.
Scof1eld je napisao/la:Zale se momci na penal a zaboravljaju da im nije navucen penal protiv ajaxa da bi vec davno planirali kako i sta u europa ligi na proljece..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.