BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
BVB odigrao naivno večeras. Do gola bili bolji, nakon gola sve se pokidalo, popucalo po šavovima. A iako je imao Dortmund više prilika do primljenog gola, ipak je dosta akcija bilo nekako mlitavo, nespretno i nesretno, nije sve išlo tečno ko inače...
Potpuno je nejasno to da se ide još mnogo na visoke lopte a ne pokušavaju se Arsenalovi stoperi akcijama po zemlji izigrat. To bi protiv Mertesackera bio posebno dobar recept, iako ruku na srce igra u dobroj formi...
Prilike su propuštene, primljen je glup gol, odigrala se večeras utakmica dosta nezrelo i na kraju je došao taj poraz koji je vam je sad zakomplikovao život......
Potpuno je nejasno to da se ide još mnogo na visoke lopte a ne pokušavaju se Arsenalovi stoperi akcijama po zemlji izigrat. To bi protiv Mertesackera bio posebno dobar recept, iako ruku na srce igra u dobroj formi...
Prilike su propuštene, primljen je glup gol, odigrala se večeras utakmica dosta nezrelo i na kraju je došao taj poraz koji je vam je sad zakomplikovao život......
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Dobro je da ovise o sebi.adnan24 je napisao/la:Moraju biti bolji od Napolija u medjusobnom duelu i dobiti Marseille za siguran prolaz...znaci 2x 1-0 bi bilo dovoljno.Valencia je napisao/la:
Je li Dortmund sigurno drugi ako pobjede Napoli i Marsej?
Rekao bih da je uprkos svemu Dortmund blagi favorit za prolazak dalje!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Skupljao je Arsenal pa vidi sta su dobiliHare_BvB je napisao/la: Ne bi bilo lose ni skupljati punkte po EL, da u buducnosti izbjegnemo yebene grupe smrti.
Al' bas nezgodan ovaj raspored...bice to sedmica koja nam moze odrediti kompletnu sezonu.
Ebiga nije lako kombinovati kad ti protivnik stoji sa 10 igraca na tako malom prostoru.Arsenal je maksimalno zrtvovao napad upravo iz razloga da ne dozvoli to kominovanje pred svojim golom...ljudi su u 60.-oj prvi put sutirali na gol.effe_sa je napisao/la: Potpuno je nejasno to da se ide još mnogo na visoke lopte a ne pokušavaju se Arsenalovi stoperi akcijama po zemlji izigrat.
Al' bas blagi...Valencia je napisao/la:Rekao bih da je uprkos svemu Dortmund blagi favorit za prolazak dalje!
P.S.Ipak je pozitivna stvar sto prije Bayerna imamo ovu pauzu od 2 sedmice tako da ce igraci ipak imati priliku da se odmore za ta 2 teska ispita...a teske utakmice u tom periodu ce imati samo Sokratis sa Grckom.
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 07 nov 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Mesut na FB-u:

Cuvala ga opet dva Bendera."It really felt like playing against 12 men tonight. I'm glad we are taking the lead in group f thanks to a good team spirit and to our fans!"
Ma samo da je dobit anamo njih, yebes Napoli.adnan24 je napisao/la:Al' bas nezgodan ovaj raspored...bice to sedmica koja nam moze odrediti kompletnu sezonu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Ako njih dobijemo,Napoliju saljemo 3 boda u Italiju,ne moraju ni dolaziti u DortmundHare_BvB je napisao/la: Ma samo da je dobit anamo njih, yebes Napoli.
- Consigliere
- Kontakt:

Sokratis
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni samo nije jasno sta je greska Sokratisa? Pa nizi je od Girouda bar 7-8 centi, to bi bilo isto kad bi krivli Lewandowskog sto nije uzeo duel npr. Kosu, a znalo se desiti. Jos mu se uz to sve Giroud bas ubacio i jedino sto je mogao uraditi jeste naprviti penal, jer je lopta bila idealna za nekoga visine Girouda.
Celik!3,2,2.
- Consigliere
- Kontakt:
Ako se meni obracas, meni je smijesna njegova poza na ovoj slici... Solidno je odigrao.AllGunsBlazing je napisao/la:Meni samo nije jasno sta je greska Sokratisa? Pa nizi je od Girouda bar 7-8 centi, to bi bilo isto kad bi krivli Lewandowskog sto nije uzeo duel npr. Kosu, a znalo se desiti. Jos mu se uz to sve Giroud bas ubacio i jedino sto je mogao uraditi jeste naprviti penal, jer je lopta bila idealna za nekoga visine Girouda.
Fit Tony: I keep my friends close...
Starac, mislim da je u pitanju to sto je vratio loptu Tomasu, koji je proslijedio do Mesuta, mislim da cak on nije ni bio u duelu sa Ziruom.AllGunsBlazing je napisao/la:Meni samo nije jasno sta je greska Sokratisa? Pa nizi je od Girouda bar 7-8 centi, to bi bilo isto kad bi krivli Lewandowskog sto nije uzeo duel npr. Kosu, a znalo se desiti. Jos mu se uz to sve Giroud bas ubacio i jedino sto je mogao uraditi jeste naprviti penal, jer je lopta bila idealna za nekoga visine Girouda.
@ slika
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Dobro za BvB je što zavisi od sebe, tako da ništa nije izgubljeno. Moraju Napoli-a dobiti i to je to.
tata ti se sramoti sto te ima.
do primljenog gola domuzari imali 54 procenta. en ti sky pa provjeri.
sto se tice domuzara, trener im totalno zakazo.
izdominiro ga venger sam tako.
vodja procito kloponjin intervju, posebno se obazro na dio u kojem klop spominje arsicevu lijepu igru i posjed, i odlucio da ispila naopako.
fino je vidjet kloponju onako izgubljenog dok zuri u neku tacku bez ikakve ideje da nes promijeni.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Šteta za poraz, bio je to dobar fajterski meč.
Sretno u daljim tekmama
Sretno u daljim tekmama
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kagawa fali za ovakve utakmice,svaki put kada igramo tvrdu utakmicu i kada se protivnik povuce mi imamo problem peljamo,meljamo loptu nikako do gola da dodjemo.
Kagawa je specijalista za ovakav nacin igranja,uvijek podvali neku loptu i stvori se 100% sansa,samo da se hoce vratiti niko sretniji od mene nebi bio.
Kagawa je specijalista za ovakav nacin igranja,uvijek podvali neku loptu i stvori se 100% sansa,samo da se hoce vratiti niko sretniji od mene nebi bio.
BVB spremi Reusa, i eto Shinjija i desetak miliona... 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ipak postoji sansa da ispadnemo sa 2 pobjede.Ako dobijemo Napoli 1-0 i Arsenal uzme Marseille onda u zadnjem kolu Napoli i Arsenal mogu da se dogovore i odigraju 3-1 i tako izbace BvB iz daljeg takmicenja.
a ako vi pobijedite 2-0 ili 2-1? mislim napolija.ajd sad scenatio...adnan24 je napisao/la:Ipak postoji sansa da ispadnemo sa 2 pobjede.Ako dobijemo Napoli 1-0 i Arsenal uzme Marseille onda u zadnjem kolu Napoli i Arsenal mogu da se dogovore i odigraju 3-1 i tako izbace BvB iz daljeg takmicenja.
slaba ljevica
Da, to je nevjerovatna situacija. Iako bi Dortmund dobio međusobne i protiv Arsenala (protiv njih već jesmo bolji u H2H)i Napolija, mi bi ispali. Svaka čast onom majmunu i kretenu koji je pisao takva pravila.adnan24 je napisao/la:Ipak postoji sansa da ispadnemo sa 2 pobjede.Ako dobijemo Napoli 1-0 i Arsenal uzme Marseille onda u zadnjem kolu Napoli i Arsenal mogu da se dogovore i odigraju 3-1 i tako izbace BvB iz daljeg takmicenja.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Ukoliko pobijedimo Napoli s dva gola razlike i onda Marseille minimalnim rezultatom onda smo sicher u narednom krugu bez obzira kako igrali Arsenal i Napoli.
Mnogo će zavisiti i od meča protiv Bauerna koji je 3 dana prije LP-a. Ukoliko to dobijemo onda će i Napoli fasovat'.
Neću pesimizma na temi, to nikako ne volim...
Mnogo će zavisiti i od meča protiv Bauerna koji je 3 dana prije LP-a. Ukoliko to dobijemo onda će i Napoli fasovat'.
Neću pesimizma na temi, to nikako ne volim...
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Sa nasih 2-1 protiv napolija i njihovih 3-1 protiv arsenala mislim da bi arsenal ispao a sa nasih 2-0 protiv napolija ispali bi oni a ne arsenal.kloccc je napisao/la: a ako vi pobijedite 2-0 ili 2-1? mislim napolija.ajd sad scenatio...
Bas glupo pravilo da ispadnemo a dobili oba medusobna protiv direktnih konkurenata.
.
BvB je dovoljno 1:0 protiv Napoli-a i onda samo trebaju pobijediti u gostima Marseille, nebitno od rezultata Napoli-Arsenal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.