Taj "Mknesto" se pokazao k'o igracina.NoName je napisao/la:Upratite Levandovskog i famozni presing njegov. Dzeko bi legao Borusiji ko budali šamar.
Ako su mogli 25 mio eur dati za ovog mkhtrnesto onda je 20 za edina sica
Sent from my HTC One using Tapatalk
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- NoName
- Kontakt:
Nisam ga podcjenjivao nego ne znam kako se zove 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
viKK je napisao/la:@bivši
kad već stalno govoriš "i krv svoju za bosnu moju", de se ubij onda bolan , za dobrobit svih nas . neću više da čitam te tvoje postove u kojima ima više "" smajlija nego slova i znakova .
Jarane, malo je reci da si ogranicen i plitak. Nadam se za tvoje dobro da si neko dijete od 12 godina.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Dzeko brazil dzeko brazil.!!
i krv svoju za bosnu moju 
Ali najace mi je ovo sto je mjerilo patriotizma to koliko branis Dzeku. Patriotizam se dokazivao od 92 do 95. Kladim se u zivot da recimo od 8 000 nasih u Litvaniji sto su
bili, niti 50 ih nije branilo BiH sa puskom u ruci. Ali danas su to najvece patriote. Ja kojem je otac poginuo na Zuci(brdo pored Sarajeva) ja sam neprijatelj ove zemlj zato sto kazem da je Dzeko los za Citya. Danasnje stanje naseg drusrta je alarmantno, ne fali nam puno da dotaknemo dno. Vjerovatno smo najruralnija, najprimitivnija, najneobrazovanija nacija u Evropi. To je realnost. Zato me ne cude neadertalni komenrari bivseg i slicnih.
bili, niti 50 ih nije branilo BiH sa puskom u ruci. Ali danas su to najvece patriote. Ja kojem je otac poginuo na Zuci(brdo pored Sarajeva) ja sam neprijatelj ove zemlj zato sto kazem da je Dzeko los za Citya. Danasnje stanje naseg drusrta je alarmantno, ne fali nam puno da dotaknemo dno. Vjerovatno smo najruralnija, najprimitivnija, najneobrazovanija nacija u Evropi. To je realnost. Zato me ne cude neadertalni komenrari bivseg i slicnih.
Sve sto govoris istina je jarane,to je tako-ne samo sto se tice utakmica i Litvanije vec opcenito,ali sta da se radi,ne vrijedi ni spominjati.pisac je napisao/la:Ali najace mi je ovo sto je mjerilo patriotizma to koliko branis Dzeku. Patriotizam se dokazivao od 92 do 95. Kladim se u zivot da recimo od 8 000 nasih u Litvaniji sto su
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
dzeksona nema ni u nedelju...ovaj mu ni minute neda
MANCO TIVRA SE
MANCO TIVRA SE
soxx je napisao/la:Dzeko brazil dzeko brazil.!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za Bosnu se krv prolivala od 92. do 95.
Da sam dijasporac koji je pobjegao odavde ili ci je otac pobjegao odavde u ratu kad je trebalo, bilo bi me stid ovakvo sto napisati. Ovo ne pisem dikretno tebi, nego opcenito.
Ima nas puno sto, ako bi bilo potrebno opet bi ju prolili!!pisac je napisao/la:soxx je napisao/la:Dzeko brazil dzeko brazil.!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za Bosnu se krv prolivala od 92. do 95.
Da sam dijasporac koji je pobjegao odavde ili ci je otac pobjegao odavde u ratu kad je trebalo, bilo bi me stid ovakvo sto napisati. Ovo ne pisem dikretno tebi, nego opcenito.
A sta se tice dzeke, nije fer da mu nedopusta nimalo sanse da igra, nije tolko slab, al sjebo ga je njegov **** bosanski mentalitet!! **** ga slikanje i tviter i ostalo sranje, kad hoce da igra je lav nije mu ravan niko, al je problem sto je on vise puta ovca, pa i kad postane lav nije dosta da se otrese onolikih ovaca sto jih je prakticiro... Zao mi je zato, sto je brazil na ljeto, a jedni sto bi dere sve pred sobom je pjana i spaha, a sa dva igraca nam je bolje da ostanemo kod kuce...
- Goalgetter
- Kontakt:
Najsmjesniji su mi ovi sto kazu da Twitter i Instagram uticu lose na njegovu karijeru. To kao drugi igraci nemaju twittera i instagrama, ili je Dzeko ovisnik o twitteru, pa i u toku treninga twiita i instagramise.. 
Medjutim sto se tice mentaliteta, tu kod Dzeke nesto ne stima, tu se slazem. Nema se vise sta traziti krivac u drugima, Mancini, Tevez, Balotelli, Silva, Pellegrini, Aguero, Negredo, uvijek nam je neko kriv. Negredo prvu sezonu u Cityu, i u par utakmica zabio kao Dzeko u citavoj polusezoni. Jednostavno u Cityu nit imaju vremena ni strpljenja, niko te nece forsirati jer si ti skupo placen, ima drugih na klupi koji cekaju svoju sansu, Negredo je poceo kao 3. napadac, ali je sada definitivno izgurao Edina iz prve postave, i tesko da ce se Edin vratiti. Iako ja uvijek vjerujem u Edina, i vjerujem da je bolji napadac od Negreda, samo mora popraviti neke stvari i posteno zapeti. Protiv Newcastlea i protiv Norwicha je sada odigrao kako treba, iskoristio minute koje su mu date, i tako treba nastaviti.
Medjutim sto se tice mentaliteta, tu kod Dzeke nesto ne stima, tu se slazem. Nema se vise sta traziti krivac u drugima, Mancini, Tevez, Balotelli, Silva, Pellegrini, Aguero, Negredo, uvijek nam je neko kriv. Negredo prvu sezonu u Cityu, i u par utakmica zabio kao Dzeko u citavoj polusezoni. Jednostavno u Cityu nit imaju vremena ni strpljenja, niko te nece forsirati jer si ti skupo placen, ima drugih na klupi koji cekaju svoju sansu, Negredo je poceo kao 3. napadac, ali je sada definitivno izgurao Edina iz prve postave, i tesko da ce se Edin vratiti. Iako ja uvijek vjerujem u Edina, i vjerujem da je bolji napadac od Negreda, samo mora popraviti neke stvari i posteno zapeti. Protiv Newcastlea i protiv Norwicha je sada odigrao kako treba, iskoristio minute koje su mu date, i tako treba nastaviti.
Nemoj molim te, covjek neigra redovno, negrize na terenu al jopet visi na tviteru vrlja neke slike iz avta i sta ja znam, i to se je navelko pocelo odkad ga je amra upropastila!!!! Neka igra ko sto treba nek se bori pa nek onda stavlja slike gore, nek ima sta pokazati, jebla ga moda, nek se fati lopte!Goalgetter je napisao/la:Najsmjesniji su mi ovi sto kazu da Twitter i Instagram uticu lose na njegovu karijeru. To kao drugi igraci nemaju twittera i instagrama, ili je Dzeko ovisnik o twitteru, pa i u toku treninga twiita i instagramise..
- Goalgetter
- Kontakt:
Amra je jedna stvar, Twitter druga. Hocete sad reci da je Edin Internet-Junkie, koji zbog Twittera i Instagrama sjedi na klupi? I to zbog par slika koje postavi u nekom odredjenm roku...Edviin je napisao/la:Nemoj molim te, covjek neigra redovno, negrize na terenu al jopet visi na tviteru vrlja neke slike iz avta i sta ja znam, i to se je navelko pocelo odkad ga je amra upropastila!!!! Neka igra ko sto treba nek se bori pa nek onda stavlja slike gore, nek ima sta pokazati, jebla ga moda, nek se fati lopte!Goalgetter je napisao/la:Najsmjesniji su mi ovi sto kazu da Twitter i Instagram uticu lose na njegovu karijeru. To kao drugi igraci nemaju twittera i instagrama, ili je Dzeko ovisnik o twitteru, pa i u toku treninga twiita i instagramise..
A sto se tice Amre to necu da komentarisem o nekim stvarima u koje se ne razumijem, niti iko od nas ovdje u Edinov privatni zivot. Ali istina da su zene u sposobnosti da odvucu nogometasa na krivi put, sad je li to slucaj u Edina ili nije, to necu komentarisati kao sto sam rekao, sta god da je, mora se trgnuti.
Treba mu oduzeti telefon, laptop, otjerati Amru i samo ga puštati na treninge i utakmice, nema druge. Prvi fudbaler kojem su društvene mreže uništile karijeru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moj Edviine ja mislim da on ima racun na wwin-u i da tu gubi vrijeme i novac kao i ja,nije ni do zene ni do fbEdviin je napisao/la:Nemoj molim te, covjek neigra redovno, negrize na terenu al jopet visi na tviteru vrlja neke slike iz avta i sta ja znam, i to se je navelko pocelo odkad ga je amra upropastila!!!! Neka igra ko sto treba nek se bori pa nek onda stavlja slike gore, nek ima sta pokazati, jebla ga moda, nek se fati lopte!Goalgetter je napisao/la:Najsmjesniji su mi ovi sto kazu da Twitter i Instagram uticu lose na njegovu karijeru. To kao drugi igraci nemaju twittera i instagrama, ili je Dzeko ovisnik o twitteru, pa i u toku treninga twiita i instagramise..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Goalgetter je napisao/la:Amra je jedna stvar, Twitter druga. Hocete sad reci da je Edin Internet-Junkie, koji zbog Twittera i Instagrama sjedi na klupi?Edviin je napisao/la:Nemoj molim te, covjek neigra redovno, negrize na terenu al jopet visi na tviteru vrlja neke slike iz avta i sta ja znam, i to se je navelko pocelo odkad ga je amra upropastila!!!! Neka igra ko sto treba nek se bori pa nek onda stavlja slike gore, nek ima sta pokazati, jebla ga moda, nek se fati lopte!Goalgetter je napisao/la:Najsmjesniji su mi ovi sto kazu da Twitter i Instagram uticu lose na njegovu karijeru. To kao drugi igraci nemaju twittera i instagrama, ili je Dzeko ovisnik o twitteru, pa i u toku treninga twiita i instagramise...
A sto se tice Amre to necu da komentarisem o nekim stvarima u koje se ne razumijem, niti iko od nas ovdje u Edinov privatni zivot. Ali istina da su zene u sposobnosti da odvucu nogometasa na krivi put, sad je li to slucaj u Edina ili nije, to necu komentarisati kao sto sam rekao, sta god da je, mora se trgnuti.
Ma ne da zbog tvitera sjedi na klupi, al osjetili su svi da odkad se je amra umjesala on se je promjeno totalno, najvise na terenu, a i poceo da fura neku modu i sta ja zna, poceo da se brine o stvarima sto nisu vrijedne! On ko idol nacije ima obavezu do svih nas, ebiga tjeo netjeo tako mu je grah pao, zato se mi svi sikiramo i svađamo i tako dalje... zato kazem nek goni tu modu i fati se lopte i nek se onda slika i radi sta hoce... a sta se tice amre, bolje da se suti, privatni zivot gore dole, neke stvari previse bodu u oci da bi mogo da jih nevidis...
E to bi mu mozda i halalio, nisam ni ja nesto boljiSabinho je napisao/la:Moj Edviine ja mislim da on ima racun na wwin-u i da tu gubi vrijeme i novac kao i ja,nije ni do zene ni do fbEdviin je napisao/la:Nemoj molim te, covjek neigra redovno, negrize na terenu al jopet visi na tviteru vrlja neke slike iz avta i sta ja znam, i to se je navelko pocelo odkad ga je amra upropastila!!!! Neka igra ko sto treba nek se bori pa nek onda stavlja slike gore, nek ima sta pokazati, jebla ga moda, nek se fati lopte!Goalgetter je napisao/la:Najsmjesniji su mi ovi sto kazu da Twitter i Instagram uticu lose na njegovu karijeru. To kao drugi igraci nemaju twittera i instagrama, ili je Dzeko ovisnik o twitteru, pa i u toku treninga twiita i instagramise..
Yebote, Dzeko ako ne guzi jos 3 pored amre sedmicno, evo glava. Jest njemu zena napameti, pun para. Radi sta hoce, moze guzit sta hoce.
To ko fol neki sarkazam? Kad ti imas vremena da visi na drustvenim mrezama i vrljas se sa curom, a nemas volje da igras kako moras, ko ti unisti karieru? Nit te mreze, nit cura, nego ti sam sto si tolko glup, da neznas da vidis sta je vrijednije...Virtu4l je napisao/la:Treba mu oduzeti telefon, laptop, otjerati Amru i samo ga puštati na treninge i utakmice, nema druge. Prvi fudbaler kojem su društvene mreže uništile karijeru.
Sto se forme tice, Ibisevic je za Dzeku Aguero trenutno
Treba reci Bicakcicu da polomi sta Aguero nebi li puzirao makar mjesec da ovaj nas malo proigra
Treba reci Bicakcicu da polomi sta Aguero nebi li puzirao makar mjesec da ovaj nas malo proigra
Trenutno korisnika/ca: 231983, Edincapitano i 25 gostiju.