I meni izgleda čudno kada to napiše @Virtu4l.DonCorleone je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Može vrlo lako i na klupu, nebitno je. Njegovo prisustvo je puno važnije, vrijeme je da vidimo šta može Hajrović.zizu1991 je napisao/la:Miske ne ide od Kine do Amerike da bi sjedio na klupi.
18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Ništa čudno. Na Misketovoj temi sam to još davno napisao. Sad kad je Pjanić napokon pravi, treba mu dati malo više slobode i prostora, posebno jer su prijateljske. Ma koliko ja volio Misimovića, nikad ne bih išao glavom kroz zid, ali uvijek ću reagovati kad ga neko vrijeđa i omalovaža 'mudrim doskočicama' na predškolskom nivou. Predugo je bio naš najvažniji igrač i trpio sve i svašta zbog nacionalnog tima da bi se bubuljičavi mudraci iživljavali na njemu.Claus je napisao/la:[I meni izgleda čudno kada to napiše @Virtu4l.Naravno, u pravu je.
Isto kao kad bih sad počeo palamuditi o tvom pulenu iz Basela, sad kad je sve gotovo i to više nije to
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što se tiče RF-a, slobodno. Ja to pišem od juna.Virtu4l je napisao/la:Ništa čudno. Na Misketovoj temi sam to još davno napisao. Sad kad je Pjanić napokon pravi, treba mu dati malo više slobode i prostora, posebno jer su prijateljske. Ma koliko ja volio Misimovića, nikad ne bih išao glavom kroz zid, ali uvijek ću reagovati kad ga neko vrijeđa i omalovaža 'mudrim doskočicama' na predškolskom nivou. Predugo je bio naš najvažniji igrač i trpio sve i svašta zbog nacionalnog tima da bi se bubuljičavi mudraci iživljavali na njemu.Claus je napisao/la:[I meni izgleda čudno kada to napiše @Virtu4l.Naravno, u pravu je.
Isto kao kad bih sad počeo palamuditi o tvom pulenu iz Basela, sad kad je sve gotovo i to više nije toriječ 'respekt' je nepoznata današnjoj omladini
Uglavnom, korektan stav. Nema se tu šta dodati ili oduzeti. Miske je ikona i najveći igrač reprezentacije, ali vrijeme ga je pregazilo i sada može biti odlična zamjena i pomoći ovim momcima da izbore što bolji plasman u Brazilu. Naravno, na njega se i dalje može ozbiljno računati, nikad ne znaš ko se može povrijediti ili zaraditi suspenziju.
Zato i volim našu ekipu sa najboljeg podforuma na ss.ba. Niko se ne slaže ni sa kim, a svi su u pravuClaus je napisao/la:Što se tiče RF-a, slobodno. Ja to pišem od juna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Isti smo.Virtu4l je napisao/la:Zato i volim našu ekipu sa najboljeg podforuma na ss.ba. Niko se ne slaže ni sa kim, a svi su u pravuClaus je napisao/la:Što se tiče RF-a, slobodno. Ja to pišem od juna.
Isto da si napisao da je Neno Marković neznalica.DonCorleone je napisao/la:Miske je car i jedva cekam da ga vidim protiv Argentine da pokaze sta sve ne zna.zizu1991 je napisao/la:Miske ne ide od Kine do Amerike da bi sjedio na klupi.
Šta ti je uradio ovaj čovjek?
Neka Misketa u ekipi, ne mora biti u prvih jedanaest, ali ne sahranjujte ga prije vremena.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Utakmica između Argentine i Bosne i Hercegovine se igra na stadionu Busch u St. Louisu 18. novembra u 19,30 sati po lokalnom vremenu, odnosno u 1,30 sati po našem vremenu u noći sa 18. na 19. novembar.
Valja nam navit alarm, bicu nikakav na poslu.
Valja nam navit alarm, bicu nikakav na poslu.
evo Kolasinac dobio dozvolu FIFA-e.....ali ga nema na spisku za Argentinu

može li mu se poslati poziv naknadno? :-/
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- storm_raider
- Kontakt:
Treba odma zvati Sušića i izvršiti pritisak da pozove Seada ako je dozvoljeno poslati naknadan poziv, a vjerujem da jeste jer ne vidim razlog da bude zabranjeno.
Nije lud da mu ne pošalje naknadno poziv 
mislim da je selektor duzan poslati poziv najkasnije 14 dana prije utakmice (pon. bio zadnji dan).sad se moze poslati naknadno poziv ali schalke ga ne mora pustiti...sad nisam 100% siguran
Problem kod Sea je povreda radi koje nije 100% spreman. Upravo radi toga nije u prvih jedanaest nego uvijek sa klupe ulazi.
Kad su kvalikacije trener je duzan poslati 14 dana najkasnije pozivnhice igracima. Kod prijateljski je to malo drugcij slucaj , medutim ako ga schalke pusti moze protiv argentine da
Zaigra
Zaigra
Da ga je mislio zvati, zvao bih ga odmah. Bicakcic nije ni imao dozvolu, pa je ipak igrao u prijateljskoj protiv Amerike. Ovome sad treba kao dozvola? Papetovi razlozi i logika su smijesni. Kao ako dobije do ponedjeljka dozvolu, pozvat ce ga.
Pa ako znas da ce dobiti do 18., isti ti je qrac jel dobio u ponedjeljak ili petak. Lulic nam upitan, Mujdza, Zukanovic i Pandza povrijedjeni, a on se osudjiva ne pozvati Kolasinca ili nekog def. veznog (npr. Hadzic ili Vrancica) a konstantno govori da nam je cilj da se ne obrukamo.
Slicna situacija kao i protiv Portugala, a imam osjecaj da ce zavrsiti kao i protiv Portugala zadnji put. Daj boze da ne bude tako.
Avdija ce ga zabiti majci za rodjendan kao i Tevez
Pa koji klub ne zeli imat reprezentativca,pogotovo mlad igrac,jos ekipa koja ide ns SP..
Tako jeicetea01 je napisao/la:Da ga je mislio zvati, zvao bih ga odmah.
- BenjooJutub
- Kontakt:
http://****/bh-nogomet/safet-s ... poziv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.