U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Upravu si, nije bas do 25. , zeznuo sam se malo.. 23 mescini.. ali evo skontaj da je tek sa 29 dosao u lige petice naprimjer..a ovi su izgleda ocekivali od besica da do 18-te bude kapiten HSV-a, a u 20-oj u prvom sastavu reala..nije ovdje spahic u prvom planu posto izgleda o tome zelis diskutovati..prica je o besicu i sto je izgleda zlo sto igra u madjarskoj..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/adis-ome ... 56842.html" onclick="window.open(this.href);return false;maximusdecimus je napisao/la:na Eurosportu U19 Liga prvaka, Chelsea-Schalke, za Švabe igra Adis Omerbašić
odigrao 3 utakmcie za U17, pozvan za U19 ?
Letztes Länderspiel: 28.10.2011 für Bosnien-H. U17 unter Sakib Malkocevic gegen England U17
Spiele S T V - - Min.
UEFA Youth League 3 2 2 - 1 237
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
kapiten herhe
http://www.transfermarkt.de/de/damir-be ... 70403.html" onclick="window.open(this.href);return false;
samo da ne bude k`o i onaj sto je na kraju zavrsio igrajuci mali fudbal
http://www.transfermarkt.de/de/damir-be ... 70403.html" onclick="window.open(this.href);return false;
samo da ne bude k`o i onaj sto je na kraju zavrsio igrajuci mali fudbal
nigdje nisam rekao da je trebao biti kapiten, nit sam napisao da je los put. naravno da je dobro da mladi igraci steknu afirmaciju u slabijim klubovima, ali on sa njegovim potencialom je mogao steci tu afirmaciju i u hsv-u. naravno on moze igrati i 2-3 godine u madjarskoj pa se vratiti u njemacku, ali sam samo htio reci da je mogao ustediti sebi te 3 godine, jer je vazio za jednog od najvecih talenata u hsv-u.Papastathopoulos je napisao/la:Upravu si, nije bas do 25. , zeznuo sam se malo.. 23 mescini.. ali evo skontaj da je tek sa 29 dosao u lige petice naprimjer..a ovi su izgleda ocekivali od besica da do 18-te bude kapiten HSV-a, a u 20-oj u prvom sastavu reala..nije ovdje spahic u prvom planu posto izgleda o tome zelis diskutovati..prica je o besicu i sto je izgleda zlo sto igra u madjarskoj..
Omerbašić mi djeluje kao prosječan igrač, ali vrijeme će sve pokazati.
Bektić je veći talenat.
Naš savez bi trebao početi zalaganje i na ovim mlađim kategorijama. Omerbašić je već tu, ali treba se boriti za ovog Bektića, momak je igrao za U-15 Njemačke, i trenutno je član U-17 Njemačke.
Bektić je veći talenat.
Naš savez bi trebao početi zalaganje i na ovim mlađim kategorijama. Omerbašić je već tu, ali treba se boriti za ovog Bektića, momak je igrao za U-15 Njemačke, i trenutno je član U-17 Njemačke.
- Goalgetter
- Kontakt:

Vlado Jagodic: „Pozvao sam 20 igrača pošto igramo samo jednu utakmicu u ovom terminu. Svima nam je želja da napravimo dobar rezultat, ali ne možemo ni u jednom trenutku prijetiti Španiji koja je možda i najbolja evropska selekcija. U svakom slučaju mi ćemo pružiti svoj maksimum. Pozvani su skoro svi igrači kao i na prošlom okupljanju. Nedostaje Marko Maletić koji ima dva žuta kartona, ali raduje nas povratak Seada Hajrovića koji se oporavio od povrede“.
Što poziva ovog čAjića kad on ne igra u klubu
Mogao je komotno Hodžića i Atajića na prvi spisak.
Ne mogao, nego morao.
Ne mogao, nego morao.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- masteRofPoker
- Kontakt:
Bekic ispred Hodzica ?
Moj Vlado, najgore je kad covjek izgubi kompas.
Moj Vlado, najgore je kad covjek izgubi kompas.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Dobar je Bekić, zasluženo je na spisku na kojem su se trebali naći Hodžić i Atajić.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
RiverPlate
- Kontakt:
Dobar je Bekić, zasluženo, meni je ako ćemo iskreno više čudno kako je Mešanović prije Are, ali eto Vlado je selektor, on odlučuje!
Grbavica naš je Hram!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Meni je opet najčudnije zbog čega su pozvana samo dva napadača, obzirom da ćemo još od sedme minute ganjati rezultat.
Cudi me kako nema njegovog pulena Maletica,ali zato su tu jos uvijek Barisic,Krunic,Kvesic i Jakupovic.
Ni Cajic ni Atajic ne igraju u svojim klubovima.Medjutim,nije isto grijati klupu u Teplicama i u Celticu.Vlado se stvarno treba preispitati je li dobar.
-
Boskvalitet
- Kontakt:
sta je sa onim mladjim hajrovicem ?
Boga mi fino naružiše Jagodića.Neka neka tako i treba.Čovjek se trudi da uzme još koji evro prije nego što dobije nogu.
DRUG NEBI TI PUNCA
covjeku prigovaraju zasto nema atajica koji je kao dobar da igra za celtic, a lik odigr`o 11 minuta u ovoj sezonibagrcavi je napisao/la:Boga mi fino naružiše Jagodića.Neka neka tako i treba.Čovjek se trudi da uzme još koji evro prije nego što dobije nogu.
- sagitarius
- Kontakt:
Ma joj svima poznato da SS.ba voli Jagodića, kak su oni njega hvalili dok je bio trener Celika, ma milina bilo citat 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bitno je ime kluba,sta ima veze da li igra.jasmin10 je napisao/la:covjeku prigovaraju zasto nema atajica koji je kao dobar da igra za celtic, a lik odigr`o 11 minuta u ovoj sezonibagrcavi je napisao/la:Boga mi fino naružiše Jagodića.Neka neka tako i treba.Čovjek se trudi da uzme još koji evro prije nego što dobije nogu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Meni nije jasno zasto ovog momka Kvesica "napadate" pa decko igra koliko sam upoznat poprilicno redovno u Splitu koji je usput receno za klasu bolji od svih nasih prvoligasaHzSM je napisao/la:Cudi me kako nema njegovog pulena Maletica,ali zato su tu jos uvijek Barisic,Krunic,Kvesic i Jakupovic.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, Semrush [Bot] i 17 gostiju.