Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Goalgetter » 26 okt 2013, 12:32

Odakle vam ta informacija da je potpisan ugovor sa adidasom?

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 26 okt 2013, 12:34

Goalgetter je napisao/la:Odakle vam ta informacija da je potpisan ugovor sa adidasom?
Ma povjerovali nekom forumasu koji je to izjavio :lol:

Nista zvanicno od saveza pa ni makar od nekih online medija.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 26 okt 2013, 12:42

stampy je napisao/la:jedini mi u ex-YU smo se vratili Adidas-u, prava stvar, welcome back 8-)
slika
Prva je bila Slovenija.

slika

Slovenija: Adidas, Uhlsport, Kappa, Nike
SRJ/SCG/Srbija: Adidas, Lotto, Nike
Hrvatska: Lotto, Nike
Crna Gora: Legea

Chuckie
Kontakt:

Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Chuckie » 26 okt 2013, 15:44

Ajd ovaj ko je lupio da je potpisan ugovor podastre kakav valjan izvor, inace ce ga se proglasiti glavnom dvorskom ludom na forumu.

Sent from my iPhone using Tapatalk pro

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 okt 2013, 17:50

emir79 je napisao/la:Danas potpisan ugovor sa ADIDASOM, od marta sledjece godine nosimo najbolju opremu na svijetu!
Moram da kažem da ovo nije istina, momak se provalio kao kauč...
To je izvalila ova fb stranica: https://www.facebook.com/reprezentacija ... ercegovine" onclick="window.open(this.href);return false;
koja nije oficijelna, i koja je u više navrata znala "baciti bombu", pa se kasnije ispostavi da je to čista izvala... :)
Evo i zašto: (8 hours ago) Od marta, reprezentacija Bosne i Hercegovine će nositi adidas. Ugovor juče potpisan..
(6 hours ago) OBAVIJEST : Reprezentacija Bosne i Hercegovine će na svjetskom prvenstvu imati sigurno novu garnituru dresova . 4 proizvođača su zainteresirana. Krenimo od kompanije Nike , Adidas , Puma i na kraju trenutna Legea . Naime , Talijanska Legea ima ugovor sa našom reprezentacijom do maja sledeće godine , no oni su istakli da su zainteresovani za produženje ugovora . Nike i Adidas će biti u jednoj većoj borbi , ko će napraviti bolje i ekonomski prihvatljivije dresove . Nema sumnje da Nike i Adidas prave najbolje nogometne dresove na svijetu , za najbolje klubove i reprezentacije . Puma je pokazala najmanje interesovanje , te je tako skoro možemo i izbaciti iz utrke za našeg novog partnera . A sada ostaje nam da vidimo , ko će izraditi najbolje i najkvalitetnije dresove za najbolju reprezentaciju na Balkanu !

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 26 okt 2013, 19:39

NKMramor je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Danas potpisan ugovor sa ADIDASOM, od marta sledjece godine nosimo najbolju opremu na svijetu!
Moram da kažem da ovo nije istina, momak se provalio kao kauč...
To je izvalila ova fb stranica: https://www.facebook.com/reprezentacija ... ercegovine" onclick="window.open(this.href);return false;
koja nije oficijelna, i koja je u više navrata znala "baciti bombu", pa se kasnije ispostavi da je to čista izvala... :)
Evo i zašto: (8 hours ago) Od marta, reprezentacija Bosne i Hercegovine će nositi adidas. Ugovor juče potpisan..
(6 hours ago) OBAVIJEST : Reprezentacija Bosne i Hercegovine će na svjetskom prvenstvu imati sigurno novu garnituru dresova . 4 proizvođača su zainteresirana. Krenimo od kompanije Nike , Adidas , Puma i na kraju trenutna Legea . Naime , Talijanska Legea ima ugovor sa našom reprezentacijom do maja sledeće godine , no oni su istakli da su zainteresovani za produženje ugovora . Nike i Adidas će biti u jednoj većoj borbi , ko će napraviti bolje i ekonomski prihvatljivije dresove . Nema sumnje da Nike i Adidas prave najbolje nogometne dresove na svijetu , za najbolje klubove i reprezentacije . Puma je pokazala najmanje interesovanje , te je tako skoro možemo i izbaciti iz utrke za našeg novog partnera . A sada ostaje nam da vidimo , ko će izraditi najbolje i najkvalitetnije dresove za najbolju reprezentaciju na Balkanu !
Izvor nije ta Facebook stranica nego direktor adidasa za juznu evropu a info je procurila i eto sad mahala zna a jos nije oficijalno.

Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
WHUFC

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 okt 2013, 19:43

Pa kako onda napisa ovaj lik baš isto potpuno kao i ova fb stranica, i još kažu oboje da je ugovor već potpisan -.-'

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 26 okt 2013, 20:17

samovasposmatram je napisao/la:Izvor nije ta Facebook stranica nego direktor adidasa za juznu evropu a info je procurila i eto sad mahala zna a jos nije oficijalno.

Direktor Adidasa priča po mahali? :lol:

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 26 okt 2013, 21:17

Chuckie je napisao/la:
samovasposmatram je napisao/la:Izvor nije ta Facebook stranica nego direktor adidasa za juznu evropu a info je procurila i eto sad mahala zna a jos nije oficijalno.

Direktor Adidasa priča po mahali? :lol:
Gdje sam napisao direktor adidasa? Procitaj post fino pise direktor za juznu evropu.

WHUFC

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 okt 2013, 21:22

NS/FS BIH NIJE POTISAO UGOVOR O SPORTSKOJ OPREMI

slika

Povodom dezinformacija koje su se pojavile u pojedinim sredstvima informisanja u vezi sa opremom u kojoj će reprezentacija BiH igrati na SP u Brazilu 2014. godine, obavještavamo javnost da NS/FS BiH nije još uvijek potpisao ugovor sa tehničkim sponzorom koji bi obuhvatao period Svjetskog prvenstva.

NS/FS BiH trenutno vodi pregovore sa nekoliko eminentnih proizvođeča sportske opreme i javnost će biti informisana kada relevantni ugovor bude potpisan.

NFSBIH se oglasio: http://www.nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9721

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 okt 2013, 21:24

'vako su se oglasili i da nece biti nikakvog doceka organizovanog od strane saveza. :mrgreen:
Sam Begic je rek'o da je to uradio da se smanji euforija,pa to i sad radi.Mislim da je pametno s njegove strane.Kad bude trebalo da bude zvanicno,bice.
1946

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 26 okt 2013, 22:51

Zašto bi smanjivao "euforiju" vezano za dresove? :D Nećemo igrati bolje ako budemo nosili Adidas, Nike ili Pumu, jedino će "možda" ljepše izgledati i ugodnije ćemo se osjećati jer ne nosimo neku B marku. Sad da ne smiju objaviti zato što još uvijek imamo ugovor sa Legeom ne vjerujem, jer vidim vijest, čini mi se za Arsenal da su potpisali ugovor sa Pumom i da će nositi od neke godine iako sad imaju ugovor Nikeom. Dok ne bude zvanično ja ne vjerujem da je potpisan ikakav ugovor. :mrgreen:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 okt 2013, 08:19

samo neka bude adidas i neka bude sto prije, da mogu kupiti dres :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 07 nov 2013, 00:37

Ima li novih prijedloga?

Jedva cekam taj novi dres! Daj boze Adidas!
Rođeni

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 07 nov 2013, 08:29

momci, ako bude ovaj novi dres sa ovim novim grbom (u kojem pise i cirilicom) onda nebi smjeli kupovati taj isti, jer je to protiv svega, zbog cega su se nasi ocevi, djedovi, braca, amidze, dajdze i tkd. u proteklom ratu borili!!!!!!!! onda cu radje nosati ovaj lege-in dres!!!!!!!!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 nov 2013, 08:34

Tvoji su se možda borili protiv ćirilice ili možda za to da ljudi koji preferiraju ćirilicu ne budu dijelom Bosne i Hercegovine, već da imaju svoju državu.

Većina onih koji danas prate i vole reprezentaciju BiH se borila za jedinstvenu BiH, multikulturalnu državu svih naroda. Tj. upravo su se borili da se dio države koju ta ćirilica predstavlja ne otcjepi.

Zato nas poštedi svojih političkih stavova, prestani kopati nos i idi se igraj.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 nov 2013, 08:36

Još malo pa će na tri jezika pisati Legea :mrgreen: (kao na kutijama cigareta 3x, od čega 2x isto piše i ti se pitaš koji je bosanski, a koji hrvatski jezik :lol: ).

Neka mi pokazujemo našu multikulturalnost, toleranciju, ali vratimo onda i naše "zajedničke" ljiljane ;)

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 07 nov 2013, 08:50

admin je napisao/la:Tvoji su se možda borili protiv ćirilice ili možda za to da ljudi koji preferiraju ćirilicu ne budu dijelom Bosne i Hercegovine, već da imaju svoju državu.

Većina onih koji danas prate i vole reprezentaciju BiH se borila za jedinstvenu BiH, multikulturalnu državu svih naroda. Tj. upravo su se borili da se dio države koju ta ćirilica predstavlja ne otcjepi.

Zato nas poštedi svojih političkih stavova, prestani kopati nos i idi se igraj.

meni ne smetaju bosanski srbi i bosanski hrvati, ali mi smetaju ti, koji nam namecu neka s*anja, kao naprimjer cirilicu i tkd....od takvih isti su pobijeno vise od 200.000 nasih, ali nazalost takvi kao sto si ti, brzo zaboravljaju! zato ce nam se svaki 50 godina ponavljati ista sudbina! i nemoj me pogresno svatit, ja sam takodje za suzivot, al nece meni niko nametati nesto sto nije "moje" - i cirilica nije nasa bosanska!

i jos nesta, ja ne rovim po nosu kao ti, jer si izgleda taj, koji je zalutao!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 07 nov 2013, 08:52

Neutral je napisao/la:Još malo pa će na tri jezika pisati Legea :mrgreen: (kao na kutijama cigareta 3x, od čega 2x isto piše i ti se pitaš koji je bosanski, a koji hrvatski jezik :lol: ).

Neka mi pokazujemo našu multikulturalnost, toleranciju, ali vratimo onda i naše "zajedničke" ljiljane ;)

tako je! ako nam vec namecu tu cirilicu, onda nek nam i ljiljane vrate! zasto ovim "drugima" u bih smetaju ljiljani, a zele nam uvalit cirilicu!?!?!?!? neka mi ovaj admin odgovori ako ima uopste "pametan" odgovor na ovo pitanje!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 nov 2013, 09:01

zato što pod "ove druge" smatramo zatucane nacionaliste, primitivce, koji ne shvataju da je ljiljan simbol cijele Bosne, a ne samo Bošnjaka, dok smo "mi" pametni i znamo da je ćirilica uvijek bila prisutna u Bosni i Hercegovini i isto kao i ljiljani ne pripada samo jednom narodu već svima. Također, ćirilicu nam ne žele "uvaliti", već smo "mi" ti koji žele cjelovitu BiH sa svim njenim dijelovima i narodima, a "oni" su ti koji žele da ćirilićni dio naše zemlje ne bude dio Bosne i Hercegovine i dio tog grba.

"Mi" smo ti koji žele da za Bosnu i Hercegovini igraju i igrači koji su ovdje rođeni, a pišu ćirilicom, a "oni" nam žele dokazati da takvi ljudi ne pripadaju Bosni i ne treba da igraju pod grbom NFSBiH.

Svako izbacivanje ćirilice sa simbola BiH ide na ruku samo onima koji pišu ćirilicom, a ne žele biti dio BiH, zar ne?

molim te da završiš diskusiju na ovu temu.
Glup si, mlad, još uvijek ti ispada iz kašike dok jedeš, a htio bi da raspravljaš o temama za odrasle. Nije to za tebe, ako nastaviš, zabraniću ti pristup forumu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aimar21, Bing [Bot], ebi46, edvaE2, FerdinandF, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, napapijri1987, Proximic, travuljasSs i 128 gostiju.