Imas kakvih savjeta za danas?Believe je napisao/la:Pa da,nakon onakve noći kad smo svi dobili,morala je doći ovakva
Ne treba puno,eto da dignem oko 10 KM
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Imas kakvih savjeta za danas?Believe je napisao/la:Pa da,nakon onakve noći kad smo svi dobili,morala je doći ovakva
BenjooJutub je napisao/la: Bayern - Plzen/+2/ HENDIKEP NA BAYERN 1,70
Benfika - Olimpijakos GOST DAJE GOL 1,40
Leverkuzen - Šahtar OBA DAJU 1,60
Anderleht - Pariz 2 1,45
Real - Juventus OVER 2,5 1,50
Kvota negdje oko 10.
U mjesec dana sam pao na velke pare zbog dva gola. Prvo Šahtar prije 3 sedmice, pa sad Seltik. "Dođe mi da vrisnem, al izdaje me glas.."BenjooJutub je napisao/la: Chelsea-Schalke OVER 2,5
Borussia (D)-Arsenal GOST DAJE GOL
Ajax-Celtic GOST DAJE GOL
Barcelona-Milan OVER 2,5
Basel-Steaua GOST DAJE GOL
Kvota oko 7
Oba tima daju gol.donCorleone1892 je napisao/la:St. Gallen - Valencia 2 2.00![]()
šuhveli mi nešto, moglo bi biti obaranja
Vjerojatni sastavi:zrinja05 je napisao/la:Čujem jutros na HTV Dragu Ćosića koji kaže da je Lyon doputovao u Rijeku sa rezervnim sastavom.Pa tko ima vremena neka malo potraži sastave.
Evo i ja sam našao nešto:deno_TM87 je napisao/la:Vjerojatni sastavi:zrinja05 je napisao/la:Čujem jutros na HTV Dragu Ćosića koji kaže da je Lyon doputovao u Rijeku sa rezervnim sastavom.Pa tko ima vremena neka malo potraži sastave.
Rijeka: Vargić - Tomečak, Marić, Knežević, Mujanović - Maleš, Pokrivač, Močinić, Kvržić, Alispahić - Benko.
Lyon: Gorgelin - M. Lopes, Sarr, Kone, Tolisso - Ferri, Mvuemba, Gourcuff - Briand, Danicm Fekir.
evo sastava za meč sa rijekom ovo u zagradi je koliko su puta nastupali ove sezone:deno_TM87 je napisao/la:Vjerojatni sastavi:zrinja05 je napisao/la:Čujem jutros na HTV Dragu Ćosića koji kaže da je Lyon doputovao u Rijeku sa rezervnim sastavom.Pa tko ima vremena neka malo potraži sastave.
Rijeka: Vargić - Tomečak, Marić, Knežević, Mujanović - Maleš, Pokrivač, Močinić, Kvržić, Alispahić - Benko.
Lyon: Gorgelin - M. Lopes, Sarr, Kone, Tolisso - Ferri, Mvuemba, Gourcuff - Briand, Danicm Fekir.
pa taj lyon niti nema prvu momčad, kako igraju sve su im rezervne momčadizrinja05 je napisao/la:Evo i ja sam našao nešto:deno_TM87 je napisao/la:Vjerojatni sastavi:zrinja05 je napisao/la:Čujem jutros na HTV Dragu Ćosića koji kaže da je Lyon doputovao u Rijeku sa rezervnim sastavom.Pa tko ima vremena neka malo potraži sastave.
Trener Lyona Garde na Kantridi neće izvesti niti jednog igrača koji je za vikend zaigrao u prvenstvu i to je velika prilika za Rijeku da dođe do povijesne pobjede.Primjera radi, na golu Lyona najvjerojatnije će startati njihova treći vratar Mathieu Gorgelin. Bit će tu i nekoliko poznatih imena poput Miguela Lopesa, Bakaryja Konea i Yoanna Gourcuffa, ali svi oni su se u posljednje vrijeme mučili s ozljedama. U početnoj postavi mogao bi se naći i napadač Jimmy Briand, koji je trenutno u drugom planu.
Nexus je napisao/la:Jedno brzinsko pitanje dok nisu digli granicu
Sta je ovdje over na igrača?
Jel to 1 ili je 2?
http://prntscr.com/22hl7c" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.