Pobjeda voljenog kluba vs. Napredak bh. fudbala

Armageddon2012
Kontakt:

Re: Pobjeda voljenog kluba vs. Napredak bh. fudbala

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 nov 2013, 12:49

niko nije čist u ovoj ligi,svi imaju fleka..... od ovih iz vrha,dva pola čine borac kao najpošteniji i željezničar kao najnepošteniji klub zadnjih godina.....treba biti do kraja iskren pa reći da je ovo borčevo poštenje možda prouzrokovano i hroničnom besparicom gdje su nam igrači više u štrajku nego na treninzima...nemamo para ni za njih,a kamoli da imamo taj fond koji je amar imao godinama za saradnju sa protivnicima i sudijama...nikad nećemo saznati šta bi bilo da smo i mi za nekog svog dzeku dobili 3 miliona maraka :lol: :lol:

doduše,sad više taj fond nemaju ni oni,a primat kluba sa najviše repova polako preuzima fk sarajevo,dogovorenom utakmicom na otoci,pa sa istim ovim rudarom (koji se doduše sam nudi za večeru i prenoćište),pa velikim sudijskim greškama uvijek u korist sarajeva.......ali eto,na utakmici protiv borca su izgubili bezveze,i za zvijezdu je igrao igrač koji nije imao pravo,i to su neke stvari koje pokazuju da se sarajevo ne gura iz saveza,već da,i ako ima nešto,to je sa ovim salemom prolićem i sudijskom organizacijom....salem prolić je veliko zlo...

a što se same teme tiče,kod mene ne važi ovo kao kad željovaca da je samo važno "prekucati" ligu,osvajati trofeje,evrope...ne...kao popišan sam izašao sa utakmice borac-slavija 3-2 prošle sezone,bez obzira što je tom pobjedom borac izborio evropu :( ...naravno da nemam nikakve dokaze,ali jednostavno odbijam da budem budala,za razliku od ovih željovaca kojima cilj opravdava sredstvo...i da naglasim,da je borac u zadnje tri godine osvajao i kup i prvenstvo,i izborio 4 evrope uzastopno,tako da ovo nije post nekog isfrustriranog navijača iz pakosti zato što mu klub ne može osvojiti ništa...

ova tema će imati smisla samo kad bi se našao još neko da kaže "ova današnja pobjeda mog tima je ciganluk,i ovo mi ne treba!"...ali od toga neće biti ništa....uvijek je lakše kritikovati druge....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 nov 2013, 13:10

Armageddon2012 je napisao/la:niko nije čist u ovoj ligi,svi imaju fleka..... od ovih iz vrha,dva pola čine borac kao najpošteniji i željezničar kao najnepošteniji klub zadnjih godina.....treba biti do kraja iskren pa reći da je ovo borčevo poštenje možda prouzrokovano i hroničnom besparicom gdje su nam igrači više u štrajku nego na treninzima...nemamo para ni za njih,a kamoli da imamo taj fond koji je amar imao godinama za saradnju sa protivnicima i sudijama...nikad nećemo saznati šta bi bilo da smo i mi za nekog svog dzeku dobili 3 miliona maraka :lol: :lol:

doduše,sad više taj fond nemaju ni oni,a primat kluba sa najviše repova polako preuzima fk sarajevo,dogovorenom utakmicom na otoci,pa sa istim ovim rudarom (koji se doduše sam nudi za večeru i prenoćište),pa velikim sudijskim greškama uvijek u korist sarajeva.......ali eto,na utakmici protiv borca su izgubili bezveze,i za zvijezdu je igrao igrač koji nije imao pravo,i to su neke stvari koje pokazuju da se sarajevo ne gura iz saveza,već da,i ako ima nešto,to je sa ovim salemom prolićem i sudijskom organizacijom....salem prolić je veliko zlo...

a što se same teme tiče,kod mene ne važi ovo kao kad željovaca da je samo važno "prekucati" ligu,osvajati trofeje,evrope...ne...kao popišan sam izašao sa utakmice borac-slavija 3-2 prošle sezone,bez obzira što je tom pobjedom borac izborio evropu :( ...naravno da nemam nikakve dokaze,ali jednostavno odbijam da budem budala,za razliku od ovih željovaca kojima cilj opravdava sredstvo...i da naglasim,da je borac u zadnje tri godine osvajao i kup i prvenstvo,i izborio 4 evrope uzastopno,tako da ovo nije post nekog isfrustriranog navijača iz pakosti zato što mu klub ne može osvojiti ništa...

ova tema će imati smisla samo kad bi se našao još neko da kaže "ova današnja pobjeda mog tima je ciganluk,i ovo mi ne treba!"...ali od toga neće biti ništa....uvijek je lakše kritikovati druge....
Niste vi posteni vi ste samo u nedostatku sredstava manje neposteni :D :D :D to se odnosi i na Zelju a dobro si ovo reko i za Sarajevo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 nov 2013, 13:12

Šlager zaboravio pobjede u tunelu, penale u 100. minuti i tako te sitnice...Nema ništa gore od pogana insana koji glumi poštenjačinu.Amnezija je čudna stvar i vrlo zayebana.
DRUG NEBI TI PUNCA

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 06 nov 2013, 19:31

Armageddon2012 je napisao/la:niko nije čist u ovoj ligi,svi imaju fleka..... od ovih iz vrha,dva pola čine borac kao najpošteniji i željezničar kao najnepošteniji klub zadnjih godina.....treba biti do kraja iskren pa reći da je ovo borčevo poštenje možda prouzrokovano i hroničnom besparicom gdje su nam igrači više u štrajku nego na treninzima...nemamo para ni za njih,a kamoli da imamo taj fond koji je amar imao godinama za saradnju sa protivnicima i sudijama...nikad nećemo saznati šta bi bilo da smo i mi za nekog svog dzeku dobili 3 miliona maraka :lol: :lol:

Sve bi ja tebi ovo povjerovao o Borcu da nisam slučajno iz Travnika.Znam ja da ti malo ložiš raju i na neki mazohistički način voliš da te vrijedjaju i napadaju,ali nemo se blamirati jbg,što je puno puno je... :D

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 06 nov 2013, 19:38

@armagedon
igras sr izrazima i rijecima...kazes “posljednje vrijeme“ pa pricas o zadnjoj godini dana, a onda u istom kontekstu govoris i Zelji i Amaru damo sada govoris o 5 godina dominacije...
tako govoris da bi ocrnio Zelju i osvjetlao obraz svom klubu.

a treba li te napomenuti da je Borac kao pretstavnik RS bio favorit NSRS i instrument ucjene NSBIH kako bi se ukinula suspenzija za nase klubove i repku za koju RS svakako ne navija...
plod tih ucjena je vasa “Postena“ titula i kup, i jaka ekipa i finansiska podrska...
bez toga bili bi gdje vam je i mjesto...

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 06 nov 2013, 19:49

kakav je to borac favorit smecara iz fsrs???
pa iz rs su evropu prije borca igrali velikani tipa modrica, leotar, slavija... fsrs je gledao kako borac 2 puta leti iz pl i to uz pomoc ugljevika, slavije, leotara, ne racunam federalce!
imali smo korist od fsrs k'o corav od lcd tv-a!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 nov 2013, 20:21

Mislim znam da se "nesmije" prepirati sa administratorima , ali :

1. Znam ko je vlasnik stranice i prema tome sve mi je jasno da je i vjerovatno administracija naklonjenija strumfovima , ok nikom nista i onako dolazim 99% zbog tema o NBA , ali mojne mi price o objektivnosti !

2. Milion dokaza je bilo kada su se stimale utakmice zeljeznicaru u vrijeme Zuje , Amara , Brkovic... a i ovih proslih sezona kada je samo Amar bio vodja benda , da ne govorim ono sto se manje zna livade sirom kantona i entiteta... :roll:

3. U ovoj sezoni bas je Sarajevo dirasticno osteceno protiv borca :shock: , pa ulete "lesinari" udare igraca Sarajeva i igraci napuste stadion i Sarajevo se kazni sa 3 boda , ovdje lete 4 navijaca samo se jedan probije malo dalje i baci baklju jedva do tartan staze , niko povrjeden (osim tih momaka os strane policije) , igraci borca nece da izadju , onda sudija isprazni sjever i opet igraci borca nece da izadju i utakmica opet za zelenim stolom bude presudjena Borcu 3 boda :shock: :o :roll: , pa gospodo iz administracije i novinari ala beganovic sto tada niste pisali o PRAVDI ! i ozdravljenju BH fudbala , ali suti ne talasaj zbog reprezentacije :roll:

4. Penal je blago receno sumnjiv , ali takvih penala po sezoni bude NAJMANJE 10-15 i gdje su tada nove teme , textovi o ozdravljenju , sto uvjek po ledjima FK Sarajevo :roll:

Zakljucak : Zalostan text od beganovica , zalosna tema od administratora :roll:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 nov 2013, 20:24

vrati se ti kosarci
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 06 nov 2013, 20:26

Ma iskreno samo pobjeda voljenog kluba, A KADA KOSA UZ TEBE OSIJEDI!
Grbavica naš je Hram!!!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 06 nov 2013, 20:32

vlakanje je napisao/la:kakav je to borac favorit smecara iz fsrs???
pa iz rs su evropu prije borca igrali velikani tipa modrica, leotar, slavija... fsrs je gledao kako borac 2 puta leti iz pl i to uz pomoc ugljevika, slavije, leotara, ne racunam federalce!
imali smo korist od fsrs k'o corav od lcd tv-a!
:lol: :lol: :lol:
doduse imali su oni svojih momenata :lol:

ja govorim o periodu za koji doticni forumas govori da je Borac najposteniji,
i kazem da je tad favorit RSa bio Borac, a da je NSRS "drzao za m*da" NSBiH zbog eventulane suspenzije... i bas u tom periodu se Borac preporodio...

nemojte me pogresno razumiti, nije Borac najneposteniji, ali daleko od toga da je najposteniji :lol:

znam ja da svi imaju svoje argumente za odbranu svog kluba, pogotovo onaj najjaci argument, a to je da smo svi mi malo slijepi na nepravilnosti koje nam idu u korist, i lazemo sami sebe.

a vidim prica se samo o jacim klubovima,
a sta je sa klubovima koji obezbjede opstanak i onda se igraju sa ostalima, nudeci im bodove za pare, i samim tim direktno uticuci na poredak, prvaka, europu i opstanak, ekipe poput Travnika(koji je otjerao svoje simpatizere sa stadiona).

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 nov 2013, 20:37

Ma ovo je otišlo daleko od tebe i od onoga što je admin zamislio.
Niko ne priča o temi nego se iznose mahalske priče i razne gluposti.Kad neko bude osuđen za namještanje utakmica u Bosni i Hercegovini onda se može reći taj i taj je namjestio tu i tu utakmicu.Do tada sve su to naglabanja i šuplje priče koje se pričaju raji ispred granapa uz pivu ili u kladionici.
DRUG NEBI TI PUNCA

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 06 nov 2013, 20:38

Kobe Bryant je napisao/la:Mislim znam da se "nesmije" prepirati sa administratorima , ali :

1. Znam ko je vlasnik stranice i prema tome sve mi je jasno da je i vjerovatno administracija naklonjenija strumfovima , ok nikom nista i onako dolazim 99% zbog tema o NBA , ali mojne mi price o objektivnosti !

2. Milion dokaza je bilo kada su se stimale utakmice zeljeznicaru u vrijeme Zuje , Amara , Brkovic... a i ovih proslih sezona kada je samo Amar bio vodja benda , da ne govorim ono sto se manje zna livade sirom kantona i entiteta... :roll:

3. U ovoj sezoni bas je Sarajevo dirasticno osteceno protiv borca :shock: , pa ulete "lesinari" udare igraca Sarajeva i igraci napuste stadion i Sarajevo se kazni sa 3 boda , ovdje lete 4 navijaca samo se jedan probije malo dalje i baci baklju jedva do tartan staze , niko povrjeden (osim tih momaka os strane policije) , igraci borca nece da izadju , onda sudija isprazni sjever i opet igraci borca nece da izadju i utakmica opet za zelenim stolom bude presudjena Borcu 3 boda :shock: :o :roll: , pa gospodo iz administracije i novinari ala beganovic sto tada niste pisali o PRAVDI ! i ozdravljenju BH fudbala , ali suti ne talasaj zbog reprezentacije :roll:

4. Penal je blago receno sumnjiv , ali takvih penala po sezoni bude NAJMANJE 10-15 i gdje su tada nove teme , textovi o ozdravljenju , sto uvjek po ledjima FK Sarajevo :roll:

Zakljucak : Zalostan text od beganovica , zalosna tema od administratora :roll:
pricas o dva razlicita svijeta, stari savez- (komitet)novi savez...
nekada se to moglo, i to nije bilo uredu,
sada se kaznjava i to je uredu....
dabogda kaznili svakoga ko napravi slican incident...
uputi se malo prije nego sto pocnes kukati o ugrozenosti.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 06 nov 2013, 20:40

bagrcavi je napisao/la:Ma ovo je otišlo daleko od tebe i od onoga što je admin zamislio.
Niko ne priča o temi nego se iznose mahalske priče i razne gluposti.Kad neko bude osuđen za namještanje utakmica u Bosni i Hercegovini onda se može reći taj i taj je namjestio tu i tu utakmicu.Do tada sve su to naglabanja i šuplje priče koje se pričaju raji ispred granapa uz pivu ili u kladionici.
sacekaj bolan da se iskristalise situacija, bilo je ocekivano da ce za pocetak svako napadati svakoga, ja ocekujem da nakon sto svi cuju tudja misljenja onda tema dobije onaj smisao koji je admin zamislio....
bar se nadam

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 06 nov 2013, 20:50

ja govorim o periodu za koji doticni forumas govori da je Borac najposteniji,
i kazem da je tad favorit RSa bio Borac, a da je NSRS "drzao za m*da" NSBiH zbog eventulane suspenzije... i bas u tom periodu se Borac preporodio...
jbg, ja govorim u svoje ime...

a taj period suspenzije saveza,borac je prije suspenzije izborio evropu osvajanjem kupa.
redoslijed dogadjaja je bio takav, da je suspenzija krenula po okoncanjuu prvenstva.
da suspenzija nije skinuta, borac bi bio na gubitku jer ne bi igrao evropu zar ne?!
tada je formirana komisija,komitet, **** kako se zvalo koji je radio da se suspenzija skine. otislo se i kod lemija, a upravo je borac dao svog sportskog direktora ljubojevica u tu komisiju... fsrs je tada k.r.a.o i borac jer se nije znalo hoce li skinuti uefa suspenziju i borac igrati evropu...
ne znam kako se u toj situaciji moze reci da je borac bio favorit od fsrs?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 nov 2013, 21:05

Ova tema nikakvog smisla nema!
Svi brane svoje klubove, a ocrnjuju druge
Znaci odgovor na pitanje sa poretka je davno ustanovljen

A onaj NAJPOSTENIJI mi uljepsa vecer svojim operacijama Hahahahahahah

Sve je otislo u k. krasni ovdje, a ne samo sudjenje... Manite se corava posla

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 nov 2013, 08:15

Kobe Bryant je napisao/la:Mislim znam da se "nesmije" prepirati sa administratorima , ali :

Ko?
pojasni nam tu vezu između vlasnika i naklonjenosti, te izvore tvog znanja. to me baš interesuje.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 nov 2013, 10:10

admin je napisao/la:

Ko?
pojasni nam tu vezu između vlasnika i naklonjenosti, te izvore tvog znanja. to me baš interesuje.
Odgovor na PP ;)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 07 nov 2013, 10:43

Kobe Bryant je napisao/la:
Kao npr.?? Da imate ikakav dokaz davno bi vi pokrenuli mali milion tuzbi protiv najtrofejnijeg BH fudbalskog kolektiva.. Mitovi i mitovi sastavni dio mentalnog sklopa mitoloskog stvorenja..
BUDI ŽELJO !!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 nov 2013, 11:04

Neki ljudi jednostavno ne mogu podnijeti da ima neko uspjesniji od njihovog kluba... Momci manite se seljackog razmisljanja...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 nov 2013, 14:49

Kobe Bryant je napisao/la:
admin je napisao/la:

Ko?
Odgovor na PP ;)
odgovor netačan.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Pablo11 i 22 gosta.