Uvijek se obradujem kada das komentar. Aferim brate!Minimum je napisao/la:Bogami MIĆU traže mnogi menađeri. Ali on bi najviše volio da njegova SLOBODA UĐE PL. Sretno Majstore.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Opet drvo gura onu spodobu Fejzića u prvi tim, lik nije primio loptu a da je nije izgubio
Fejzic je dokaz da se Smajl nista ne pita !
- TzBulevar87
- Kontakt:
Go kill yourself Fućko.rukfash je napisao/la:Fejzic je dokaz da se Smajl nista ne pita !
075
Ja kazem svoj stav , nisam corav vidim kad dodjem na stadion kao i svi koji dodju i vide ! Izgleda ko nije sa nama odmah sa onim koji su protiv , a sta je sa ljudima koji imaju svoje misljenje i nisu ludi!
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
wienultras
- Kontakt:
na ovom forumu tudje misljenje je nebitno,ko god misli drugacije,budala je,nevoli slobodu,voli je manje od nekih i td...iako nije ni meni jasan tvoj post,al hajderukfash je napisao/la:Ja kazem svoj stav , nisam corav vidim kad dodjem na stadion kao i svi koji dodju i vide ! Izgleda ko nije sa nama odmah sa onim koji su protiv , a sta je sa ljudima koji imaju svoje misljenje i nisu ludi!
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Dolaze li fukare u bugojno ?
Nisi mjerodavan da odredjujes kakav je moj post , za razliku od tebe samostalan sam i kritikujem , ne pripadam ni jednoj struji i sve sam ja ispratio i gore od takvih " ako ne mislis kao mi protiv nas si " !
-
mikimaus55
- Kontakt:
[quote="rukfash"]Nisi mjerodavan da odredjujes kakav je moj post , za razliku od tebe samostalan sam i kritikujem , ne pripadam ni jednoj struji i sve sam ja ispratio i gore od takvih " ako ne mislis kao mi protiv nas si " ! DAJ FUCKO OHLADI MALO
Vama je svako Fucko ko misli drugacije! Neka , pametnom je išaret dovoljan ! Slobodi sretno a vi samo budno pratite postove i cenzurisite !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
fucko sam jarukfash je napisao/la:Vama je svako Fucko ko misli drugacije! Neka , pametnom je išaret dovoljan ! Slobodi sretno a vi samo budno pratite postove i cenzurisite !
sta kaze drvo za bugojno...imal kakve izjave il se samo trenira...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Uprava OKK Slobode podržala kampanju "Voliš Slobodu? Pokaži!"
Salu za sastanke na stadionu Tušanj danas su posjetili čelnici Omladinskog košarkaškog kluba Sloboda. Predvođeni predsjednikom Aidom Berbićem i trenerom Damirom Mulaomerovićem, kupovinom članskih karata uključili su se u kampanju "Voliš Slobodu? Pokaži!".
U našem Klubu svi su se oduševili ovim gestom košarkaša koji su i na ovaj simboličan način dali veliku podršku našem timu u nastojanjima da od sljedeće sezone ponovo zaigra u Premijer ligi BiH.
"Iskreno se nadam da će Kampanja uspjeti i da će sve krenuti nabolje! Da će Tušanj biti pun i podržati fudbalere kao što je sada slučaj sa podrškom koju nama pružaju u Mejdanu", istakao je Aid Berbić, prvi čovjek OKK Sloboda.
Salu za sastanke na stadionu Tušanj danas su posjetili čelnici Omladinskog košarkaškog kluba Sloboda. Predvođeni predsjednikom Aidom Berbićem i trenerom Damirom Mulaomerovićem, kupovinom članskih karata uključili su se u kampanju "Voliš Slobodu? Pokaži!".
U našem Klubu svi su se oduševili ovim gestom košarkaša koji su i na ovaj simboličan način dali veliku podršku našem timu u nastojanjima da od sljedeće sezone ponovo zaigra u Premijer ligi BiH.
"Iskreno se nadam da će Kampanja uspjeti i da će sve krenuti nabolje! Da će Tušanj biti pun i podržati fudbalere kao što je sada slučaj sa podrškom koju nama pružaju u Mejdanu", istakao je Aid Berbić, prvi čovjek OKK Sloboda.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kad tad ce Sloboda opet biti gradski klub. Gradjana a ne malogradjana !
- Probisvjet
- Kontakt:
Ti nisi fucko! Posalji sliku!staragarda je napisao/la:fucko sam jarukfash je napisao/la:Vama je svako Fucko ko misli drugacije! Neka , pametnom je išaret dovoljan ! Slobodi sretno a vi samo budno pratite postove i cenzurisite !![]()
,,sta bezveze napadate covjeka
![]()
![]()
sta kaze drvo za bugojno...imal kakve izjave il se samo trenira...![]()
-
DrzavaTuzla
- Kontakt:
Ti stvarno jesi Fucko, pa to je njegova pricarukfash je napisao/la:Kad tad ce Sloboda opet biti gradski klub. Gradjana a ne malogradjana !
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Opet Fucko , daj ba popustite sa njim !
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg. zboris kao Fucko. To mi je isto pricao Fucko u carsiji.rukfash je napisao/la:Opet Fucko , daj ba popustite sa njim !
Da skratim stvarno nisam taj Fucko , mislim da u gradu treba ta kriticna masa oko kluba da mu vrati gradski smek , kad kazem gradski mislim na korektnost publike i ponasanje ekipe i ljudi ispred kluba ! Pogresno sam shvacen , ali da lakse bude svima nemam namjeru vise komentarisati ista oko kluba , biti ce sto ce biti ! Slobode uvijek ...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jasta je nego fuckoDrzavaTuzla je napisao/la:Ti stvarno jesi Fucko, pa to je njegova pricarukfash je napisao/la:Kad tad ce Sloboda opet biti gradski klub. Gradjana a ne malogradjana !
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.