Hvala unaprijed
Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Teretana
Mršav sam za svoje godine (18). Od sutra krecem u teretanu, ako ima neko sta da mi predlozi za bolji apetit jer fkt nemam potrebu za jelom, da mi predlozi kako da krenem sta prvo da radim postepeno a pri tome da se 'natjeram' na češću ishranu i dobijem malo mase.
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Sa treningom ćeš trošiti i više energije, samim tim će ti organizam tražiti unos hrane. I ja nisam mogao mnogo puta doručkovati radi obaveza (tek se ustane a mora se negdje ići), ali opet sam govorio sebi no pain no gain, pa bi jeo kvalitetan prvi neukusni obrok 
Ma jest ćeš redovito 100 % i to više puta
Ja sebe još ne mogu natjerat na doručak, ne mogu jest ujutro nikako
Ja sebe još ne mogu natjerat na doručak, ne mogu jest ujutro nikako
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Desi se kada jedeš mjesecima svako jutro zobene pahuljice i kuhana jaja. Meni je muka kada pomislim na kuhana jaja, tako da sve u tavu idu
Što se tiče zobenih, kupite onaj veliki mikser (90-100KM) i onda ih sameljite. Nećete više jednu kašiku zobenih žvakati po minutu.
Što se tiče zobenih, kupite onaj veliki mikser (90-100KM) i onda ih sameljite. Nećete više jednu kašiku zobenih žvakati po minutu.
Ja kad vidim jaja u frižideru, meni se smuči, toliko sam ih redovito jeo da su mi postala fuj 
Meni lijeno bilo pržiti svaki dan filete, pa sam kuhao komade piletine. Mnogi ljudi ne vole kuhanu piletinu ali kada dodaš malo vegete i ketčupa može proći 
Što ketčup kad može domaći paradajz sos
Kuhana piletina je bolja od pržene, inače meso na svaki način mora bit' s karijem i čilijem
Kuhana piletina je bolja od pržene, inače meso na svaki način mora bit' s karijem i čilijem
U BiH nažalost nema kupiti Curry ketčup.
Ja volim ljuti. Koliko samo odricanja ima u ovom sportu, nevjerovatno. Treba ti keša i keša, a odeš raditi i uvijek si u katabolizmu. Sretni su oni koji mogu trenirati a ne moraju raditi 
Nego kakav vi sedmicni plan imate? Jel dovoljno svaki dio tijela raditi jednom sedmicno? 4 dana mi treba za to. + odem jedan dan makar kardio, nekad i dva. Znaci dan-dva odmora bude, kako kad.
Da, što da ne, s tim da mnogi preferiraju kardio izjutra i to na dan kada nemaju trening u teretani. Pauza je veoma važna, ne valja nigdje pretjerivati. Izmorenost će dovesti do kontraefekta.
- rob do bagro
- Kontakt:
prije nekih 7 mjeseci, tek kada sam počeo ići u teretanu, pri izvođenju nekih vježbi, kod 8-9 ponavljanja osjetim kao nekakvu vruću tečnost na vanjskom dijelu dlana. i vremenom se to prestalo dešavati, ali u zadnje vrijeme opet poče i to radeći vježbe koje baš rijetko radim. šta je u pitanju ?
Odlazi Safete.
Znoj?

nije 100%, prije toga sve normalno i odjednom se pojavi usred serije, i traje sve dok ne završim i onda popusti.
Odlazi Safete.
Evo idem i ja u teretanu par dana. Radim odvojeno treninge, ugl. ima onaj program 3 razlicita treninga, pa dan pauze i sve tako. Ne uzimaju mi se proteini i ti neki dodaci, jer i ovako osjetim napredak, a sto se tice ishrane, hranim se isto kao i prije nego sto sam isao u teretanu, dorucak oabvezno preskacem, ali popijem toplu cokoladu ili napravim sebi one cokoladne pahuljice, ostalo ne mogu nista tako rano 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Evolution87
- Kontakt:
kad jedem ove zobene isto k'o da pilotu zvacem 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Koliko je covjece vazna ishrana i za razvoj a i za trening sam skontao vec u ove 3 sedmice. Jbt, jednom sam osao na trening nisam jeo mnogo taj dan a radio kuci citav dan. Malo kalorija unio i osao na trening. Pa ja sam dole nakon prve vjezbe crko, i to radim noge. Ne mogu rukama podici teg koliko sam los bio iako radim noge.
Isto tako i kad se najedes al pogresne hrane pa odes na trening brze tijelo otkazuje.
Rek'o sam nikad vise. Dok ne jedem kako treba i ne idem na trening.
Nego momci mozel mi neko dati neki plan za ledja? Koliko vjezbi i koje da kombinujem. Unaprijed hvala
Isto tako i kad se najedes al pogresne hrane pa odes na trening brze tijelo otkazuje.
Rek'o sam nikad vise. Dok ne jedem kako treba i ne idem na trening.
Nego momci mozel mi neko dati neki plan za ledja? Koliko vjezbi i koje da kombinujem. Unaprijed hvala
Dat cu ti ja program za sve kada meni da ovaj brat od jarana, covjek ide u teretanu vec 10 godina i kaze da onaj program koji dobijes u teretani i nije bas najbolji.soxx je napisao/la: Nego momci mozel mi neko dati neki plan za ledja? Koliko vjezbi i koje da kombinujem. Unaprijed hvala
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Evolution87
- Kontakt:
vratilo ti je majka za ledja 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ajd eto nemoj zayebatasunsao je napisao/la:Dat cu ti ja program za sve kada meni da ovaj brat od jarana, covjek ide u teretanu vec 10 godina i kaze da onaj program koji dobijes u teretani i nije bas najbolji.soxx je napisao/la: Nego momci mozel mi neko dati neki plan za ledja? Koliko vjezbi i koje da kombinujem. Unaprijed hvala
Na vratilu uglavnom sam i radio za sad. al eto trebam jos vidjet sta da ubacim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.