NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

slobodnjak
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la slobodnjak » 06 okt 2013, 21:22

lepi je napisao/la:husnija nije nista napravio u trevniku, sve bodove koje je osvoio bilo ja pukom srecom, slabasnog leotara smo jedva dobili ljudi su nam napravili 3 ciste sanse, losem celiku smo uzeli bod, to je jedino dobar posao, a sve druge tekme je kiksao i olimpic i velez kuci nije dobio a morao je
A šta Murinjo da dodje može napraviti sa ovim igračkim kadrom.Travnik nema 3 dobra igrača trenutno.Čurića,Laštru možda i Varupu starog koji i ne igra u zadnje vrijeme.Sve ostalo su otpad igrači iz drugih klubova.
Travnik ne gubi zato što su i drugi loši.Husnija je u prošlom mandatu iz situacije na polusezoni kada smo završili u zoni ispadanja doveo Travnik do 8 og mjesta na kraju.Ne izgubiti 5 utakmica s ovakom ekipom tvrdim da je podvig,ma šta god ko mislio.Znam ja da su sve ove ekipe imale šanse protiv Travnika,ali izvinite ako se ne izgubi 5 utakmica ne može biti baš slučajno..Vidjećemo do polusezone šta će biti nisam ni ja optimista samo treba biti realan i reći ko nama sve igra.

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 06 okt 2013, 21:52

slobodnjak je napisao/la:
lepi je napisao/la:husnija nije nista napravio u trevniku, sve bodove koje je osvoio bilo ja pukom srecom, slabasnog leotara smo jedva dobili ljudi su nam napravili 3 ciste sanse, losem celiku smo uzeli bod, to je jedino dobar posao, a sve druge tekme je kiksao i olimpic i velez kuci nije dobio a morao je
A šta Murinjo da dodje može napraviti sa ovim igračkim kadrom.Travnik nema 3 dobra igrača trenutno.Čurića,Laštru možda i Varupu starog koji i ne igra u zadnje vrijeme.Sve ostalo su otpad igrači iz drugih klubova.
Travnik ne gubi zato što su i drugi loši.Husnija je u prošlom mandatu iz situacije na polusezoni kada smo završili u zoni ispadanja doveo Travnik do 8 og mjesta na kraju.Ne izgubiti 5 utakmica s ovakom ekipom tvrdim da je podvig,ma šta god ko mislio.Znam ja da su sve ove ekipe imale šanse protiv Travnika,ali izvinite ako se ne izgubi 5 utakmica ne može biti baš slučajno..Vidjećemo do polusezone šta će biti nisam ni ja optimista samo treba biti realan i reći ko nama sve igra.
laštro je sigurno najbolji i najkonstantniji igrac ove sezone u travniku uz isakovica koji je odlucio da ostne u travniiku bar do polusezone uz brojne ponude drugih klubova, stari varupa nije vise za nista, njega gore drze jer je legenda kluba i on nema nista drugo da radi i od cega da zivi i on je klubu na teret, cura nije nesto, puno oscilira i kad god dođe bolji vezni neam ga nigdje, al treba postavit zasto je u travniku toliko losih igraca, kakvi ljudi rade u klubu i bolji igraci ne dolaze u travnik, zasto raja iz carsije i travnika nedolazi na tekme i svi pricaju protiv kluba, jer klub postala privatna prcija nekih ljudi koji nemaju sta da rade u zivotu i onda dojdu u klub da malo ukradu i stacioniraju se, sramota, klub vise nije NK travnik nego C(ciganski)K travnik

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 06 okt 2013, 23:38

Ma i raja je u Travniku kriva za to.Svi samo pričaju kao babe okolo a niko ništa da uradi.Svi mi znamo da su seljačine i lopovi na vlasti u klubu.Ali kod nas raja kaže nećemo na Pirotu.E jest rjesenje u p.m. raje nema godinama ,kluba nema u gradu oni su ga uzeli sebi,drmaju pare od njega i yebe se njima što Travničana nema na Piroti.Njima je dobro kad nikad niko nebi došao.kada se skupi sva raja iz čaršije i yebe im mater na utakmicama ,dodju i navijači i naprave koju pizdariju i kažu zbog čega je ,možda se neko i zamisli.
A mi svi NEĆEMO NA UTAKMICE.I tako godinama a kluba nigdje.Eto baš nam je to rješenje .... :oops:

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 07 okt 2013, 12:25

ma raja nesmije nista rec protiv travnika i to je problem, cim nesto kazes odmah si neprijatelj broj 1, vidio si kakve je prijetnje dobio onaj novinar sto je nesto poceo pisat, sramota, a i problem je sto nema igraca iz podmlatka gore, jer oni nisu dovoljno dobri, trebaju dobit sanse, jer mislim da nemoze gore od ovih sad, http://mediax.biz/sport/nogomet/bhtprem ... adost.html" onclick="window.open(this.href);return false;, jniori su pobjedili i celik i siroki(koji ima bolje plate od travnickih prvotimaca), mislim da trebaju dobit priliku da igraju bar malo pa da vidimo a ne neke polovnjace dovodit na kojima ce prat pare

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 07 okt 2013, 23:34

lepi je napisao/la:ma raja nesmije nista rec protiv travnika i to je problem, cim nesto kazes odmah si neprijatelj broj 1, vidio si kakve je prijetnje dobio onaj novinar sto je nesto poceo pisat, sramota, a i problem je sto nema igraca iz podmlatka gore, jer oni nisu dovoljno dobri, trebaju dobit sanse, jer mislim da nemoze gore od ovih sad, http://mediax.biz/sport/nogomet/bhtprem ... adost.html" onclick="window.open(this.href);return false;, jniori su pobjedili i celik i siroki(koji ima bolje plate od travnickih prvotimaca), mislim da trebaju dobit priliku da igraju bar malo pa da vidimo a ne neke polovnjace dovodit na kojima ce prat pare
Ma ne smijeim niko u državi ništa izgleda a ne samo u Travniku.Sve se zna a pižde u savezu i u pravosudju i tužilaštvu šute iako mnoštvo dokaza ima.Niko ovom jadnom novinaru ni rječ zahvalnosti nije rekao ni podršku pružio kada je napadnut.Avo ako čovjeku nešto znači bar u ime svih pravih Travničana koji vole nogomet da mu se zahvalim znam da ljudi ovdje razmišljaju kao i on ali za razliku od njega niko nema muda da ni pisne.
VELIKA HVALA PRIJATELJU BAR NA POKUŠAJU... ;)

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 18 okt 2013, 22:33

Pred nogometašima Travnika je jedno od najtežih gostovanja u jesenjem dijelu prvenstva .Odlazak na Koševo uvijek ima posebnu draž ali ovog puta Veziri u Sarajevo ne idu u dobrom raspoloženju.

„ Prvenstvenu pauzu pokušali smo iskoristiti na najbolji način . Pošto zbog kartona ne mogu računati na tri standardna igrača,uigravali smo tim sa rezervistima.Na raspolaganju imam 11 seniora i 6 juniora pa će na Koševu biti zaista teško ostvariti pozitivan rezultat,“ istakao je Husnija Arapović trener Travnika.

U pauzi su Veziri savladali drugoligaša Vlašića golovima Seferovića i Ramića koji nije trenirao nekoliko dana zbog zubobolje. Bio je planiran i duel sa drugoligašem Vitezom ali je zbog kiše odgođen.Na Koševu će nedostajati Isaković,Nermin Varupa i Terzić.

Vjerovatni sastav : Bukvić,Hećo,Zatagić,Jusić,Laštro,Ribić,Seferović,Nuhić,Pliska,E.Varupa,Ramić.

zesa
Kontakt:

Post Postao/la zesa » 19 okt 2013, 17:00

Bravo Husnija, majstore

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 19 okt 2013, 18:59

nisam zadovoljan kako igra travnik, kod prljace su bolje igrali i stvarali prilike, cak i u utakmicama gdje su primali i po 5 golova imali su po 4-5 cistih prilika, sad se samo napucava, nista, mislim da smo prvi favoriti za ispadanje, mi i rudar

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 21 okt 2013, 21:28

Sutra od 15 sati utakmica osmine finala kupa BiH na Piroti Vitez-Sarajevo.Puno sreće komšijama iz Viteza .Pirota je veoma kobna za sarajevske klubove,nemojte iznevjeriti tradiciju.Sretno... :D
Inaše prvenstvena utakmica Travnik-Rudar je u PETAK u 15 sati.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 25 okt 2013, 18:28

Konačno utakmica u kojoj je Travnik nadigrao protivnika i to u svim segmentima igre.Bolji su bili čitavim tokom susreta i stvorili sijaset odličnih prilika.Najbolji igrači bili su i strijelci Isaković i Seferović,a da su ova druga dvojica Pliska i Ramić bili prisebniji i malo bolje pratili igru pogotovo Ramić mogao je Rudar i petardom biti ispraćen s Pirote na kojoj se okupilo oko 400 gledalaca ,od kojih je bilo 30 ak navijača Rudara koji su cjeli susret fer i sportski bodrili svoju ekipu.Osjetili se neigranje Čurića u sredini ,odbrana sa povratnikom Ribićem veoma dobra i to bez Nevena Laštre ponajboljeg igrača Travnika ove sezone.Čestitke momci.Sutra repriza na Piroti Vitez -Sarajevo i nadamo se svi odličnoj predstavi koja će biti bolja od one u kupu..

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 25 okt 2013, 20:50

Cestitke na zasluzenoj pobjedi, bio sam na utakmici, drugo poluvrijeme ste nas unistili posebno onaj visoki napadac... Nema sta! Sportski pozdrav iz Prijedora. :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 26 okt 2013, 09:06

http://www.hronika.ba/sport/nogomet/vid ... r-2-0.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nihad Ribić ponovo igra u odbrani i juče to nije bilo loše.Mora se istaći i dobra partija Nuhića.S obzirom da Čurić nije igrao u sredini ovo nije bilo loše.najbolja partija Aladina isakovića u Travniku ulazi u formu i mogao bi to biti po stilu igre konstituciji novi Nusmir Fajić.Ekipa koja može do opstanka,ali biće veoma teško.Na proljeće će biti veoma zanimljivo ,jer svaka će biti derbi .Željezničar ,Čelik, Zrinjski,Široki ,Sarajevo su ekipe koje dolaze na proljeće.Veoma će biti bitne i gostujuće utakmice Travnika,jer će se očito morati tražiti i koji bod sa strane.Biće veoma zanimljivo,ali Travnik je godinama u istoj situaciji i ne sumnjam da će izdržati i ovu sezonu...Samo dokle više... :D

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 03 nov 2013, 12:46

Banjalučki sudija namjerno iskartonirao travničane!!

Nogometaši Travnika doživjeli su peti prvenstveni poraz u ovoj premijerligaškoj sezoni. No, ovaj je vezire posebno zabolio. Naime, glavni sudac Dragan Petrović Travničanima je pokazao 6 žutih i 1 crveni karton – kapitenu Anelu Čuriću! Možda to ne bi bilo ništa ni čudno da sudac Petrović nije iz Banja Luke odakle dolazi naredni protivnik Travnika, lider Borac. Također, ovaj sudac je bio 3 puta kao glavni na gostujućim mečevima Travnika (2.kolo na Grbavici, 10.kolo u Bijeljini i sada u Gradačcu) iako jedan sudac jednoj ekipi može biti 2 puta glavni sudac na gostovanjima ili domaćim mečevima.

Slično se desilo i u meču 12.kola na Koševu kada je Travniku dodijeljen 1 crveni i 4 žuta kartona pa su u duel sa Rudarom ušli bez 5 standardnih igrača.
Travničani čestitaju Zvijezdi na zasluženoj pobjedi ali se istovremeno nadaju da dešavanja iz posljednjih kola nisu praksa nego slučajnost koja se neće više ponoviti na njihovu štetu.

Pošto su me poslali na godišnji na forumu nisam mogao da se malo pozabavim DAŠAVANJIMA oko Travnik.
Danas na Pirotu dolazi Borac kome su stvoreni svi preduslovi da dobije ovo.Na klupi je i Gagac tako da ne sumnjam da će Banjalučani dobro PROČITATI igru Travničana.
Ali Pirota je ovo i danas očekujem da će oni koji budu igrali na terenu POGINUTI da dobiju ovo iz inata,a svi koji poznaju Pirotu znaju kako će to izgledati.Da li ćemo uspjeti ostaje da se vidi ,male su čanse ,ali ČUDA su moguće.Sretno Veziri od sveg srca... :twisted:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 03 nov 2013, 16:50

Očekivano 1-2 za Borac.Sarajka predao cvjeće Gagcu kao znak pažnje i čestitke za osvojenu jesenju titulu.Mogao je odmah i izvesti igrače da se raja ne zamajava 90 min na tribinama i službeno predati utakmicu.Travnik zadnje kolo ide u B.Luku i tu se zna -ako bude trebalo.Sramota... :oops:
Ma dabogda ispali eto i nemam šta više dodati.Cjeli Travnik je danas odigrao dvojku ,za informaciju samo svima pa vi vidite.
Ali otom potom.Čestitke Banjalučanima na zasluženoj pobjedi,da ne serem više.O samoj utakmici samo jedno -smješno... ;)

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 03 nov 2013, 18:03

http://mediax.biz/sport/nogomet/nktravn ... -foto.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo izvještaja sa utakmice sa fotogalerijom...

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 06 nov 2013, 00:16

Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine izrekla je nove dvije suspenzije.

NK Travnik neće moći igrati utakmicu 16. kola BH Telecom Premijer Lige Bosne i Hercegovine u gostima kod Viteza ako do četvrtka, 7. novembra, ne uplati dug od 2.616,50 KM matičnom savezu Srednjobosanskog kantona.

Također, suspenzija ni ovaj put nije zaobišla zenički Čelik, koji do srijede 14. novembra mora platiti 8.570 KM bivšem igraču Dejanu Martinoviću.

Čeliku, ali i nizu drugih klubova, među kojima su i Borac, Rudar iz Prijedora, Sarajevo, Leotar i Slavija prijete nove suspenzije nakon sutrašnjeg zasjedanja Komisije za status i transfer igrača koja će razmatrati sve češća potraživanja igrača od svojih bivših ekipa.
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 08 nov 2013, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 08 nov 2013, 08:03

Sutra je komšijski derbi.
Kakav sastav očekujete? Povrjeđeni, suspendovani?
Šta kontate, dobit, izgubit, jel dogovorena podjela bodova jer ste i vi i Vitez u banani.

kladionicar30
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar30 » 08 nov 2013, 09:15

Nexus je napisao/la:Sutra je komšijski derbi.
Kakav sastav očekujete? Povrjeđeni, suspendovani?
Šta kontate, dobit, izgubit, jel dogovorena podjela bodova jer ste i vi i Vitez u banani.
Dragi nexus pa koji bi debili podijelili bodove i igrali bod za bod umjesto 3 za 3....od te price nema nista...problem travnika je i to sto je isakovic se povrijedio i nece ga biti jedan period...napad se sveo na ramica i curica juniora....e sad sto se tice tekme vitez bi ovo lako trebao da rijesi...na treninzima travnika i nema nekog uigravanja nego igraju na dva gola pa su tako ekipu seniora juniori bukvalno razvalili...prema svemu vidjenom vitez bi ovo trebao dobiti....

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 08 nov 2013, 09:59

Pa tako sam i mislio, ali da čujem i šta mahala kaže.
I po mom mišljenju Vitez uzima 3 boda sutra.
Bolji su, "napaljeniji", novi trener, sigurni finansijski, tako da mislim da je to sutra 1.

Hvala za info o povredama

zesa
Kontakt:

Post Postao/la zesa » 08 nov 2013, 11:30

A koji su to juniori razvalili seniore? Momci koji su "travnicki" juniori ili i mladji igraci koji su dosli sa strane?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 7 gostiju.