18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Kako odjednom 2:30, ja kad sam racunao bilo je 1:30 ... Pu 
ameri su pomjerili sat tek u prošlu subotu 
ako mene pitate, što kasnije to bolje, veći ugođaj 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Virtu4l je napisao/la:Jeste li odmah poletili? Jadnoharko8 je napisao/la:Tako jeicetea01 je napisao/la:Da ga je mislio zvati, zvao bih ga odmah.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: 18.11.2013. BiH - Argentina
Da ne ranim u pola 6, onda bi bio ugodjaj. Ali kao i obicno kad repka igra, ne razmislja se o posljedicama kao i vremenu poslije tekme. 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
ja isto mislim da je Izet precijenjen. Svicarska liga nije nesto, mozda mu se posrecilo da zabije par golova zaredom.Bosniacum Lilium je napisao/la:Virtual, ma stipu... Inace Izet placa da se po njemackim, spnaskim, talijanskim medijima pisu clanci zainteresovanost sasvih solidnih kluba. Pa nije svuda ko u Bosni jarane.
Ma Pape nema blage, ali je zato 90% foruma prekucao fudbalsku taktiku preko sokera i menadzera
u dvadesetak minuta protiv Latvije je bio skroz los.
Nadam se da grijesim.
Pa morao ga je pozvat, zato sto Lulic nece moci igrati. Bio bih lud da ga nije naknadno pozvao, a fali nam nekoliko standardnih reprezentativaca. Da su svi tu, sumnjan da bih dobio poziv za ovaj mec.Virtu4l je napisao/la:Jeste li odmah poletili? Jadnoharko8 je napisao/la:Tako jeicetea01 je napisao/la:Da ga je mislio zvati, zvao bih ga odmah.
Čekaj malo, ti bi ga zvao? Ti bi bio lud? Ti bi dobio poziv?icetea01 je napisao/la:Pa morao ga je pozvat, zato sto Lulic nece moci igrati. Bio bih lud da ga nije naknadno pozvao, a fali nam nekoliko standardnih reprezentativaca. Da su svi tu, sumnjan da bih dobio poziv za ovaj mec.Virtu4l je napisao/la:icetea01 je napisao/la:Da ga je mislio zvati, zvao bih ga odmah.
Jeste li odmah poletili? Jadno
(Što se teme tiče, Pape je ranije poslao poziv, tako da tvoja sumnja može slobodno na mačkov rep.
)Iskreno, Kolašinac je bio na mom spisku...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Jbg, dešava se 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Mislim, da bi bilo pametnije, da Zahirovic odigra na desnom beku. On je u ofanzivi veoma slab, no Vrsajevic i u defenzivi dodatno, bar bi bili pozadi sigurniji.
Ili najbolja opcija: Kolasinac ce da igra i lijevog i desnog beka.
Ili najbolja opcija: Kolasinac ce da igra i lijevog i desnog beka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sta je @icetea01 ovdje pogresno napisao? Susic je mogao pozvati Kolasinca odmah ako je moguce i ako bi papiri trebali biti gotovi do 18.11. Mozda ga je sad pozvao jer bi dobio milion kritika sa svih strana zbog nepozivanja.obagol je napisao/la:I ko je sad smiješan? Kad ćete prestati kritikovati čovjeka, koji super radi svoj posao (što rezultati pokazuju), na osnovu nekog vašeg subjektivnog mišljenja koje veze nema sa objektivnim stanjem? Kad ćete shvatiti da Pape nije obična budala kakvom ga jako puno besposličara na ovom forumu smatra? Jako puno stvari se radi a da uopšte ne procuri u javnost i sasvim sigurno da uz Osima i vodstvo saveza za to zasluge preuzima i sam Sušić.icetea01 je napisao/la:Da ga je mislio zvati, zvao bih ga odmah. Bicakcic nije ni imao dozvolu, pa je ipak igrao u prijateljskoj protiv Amerike. Ovome sad treba kao dozvola? Papetovi razlozi i logika su smijesni. Kao ako dobije do ponedjeljka dozvolu, pozvat ce ga.Pa ako znas da ce dobiti do 18., isti ti je qrac jel dobio u ponedjeljak ili petak. Lulic nam upitan, Mujdza, Zukanovic i Pandza povrijedjeni, a on se osudjiva ne pozvati Kolasinca ili nekog def. veznog (npr. Hadzic ili Vrancica) a konstantno govori da nam je cilj da se ne obrukamo.
Slicna situacija kao i protiv Portugala, a imam osjecaj da ce zavrsiti kao i protiv Portugala zadnji put. Daj boze da ne bude tako.
Cinjenica je da su mnogi Safetovi potezi i izjave nelogicni (ovaj najmanje).
Ne treba ga ni kritikovati previse, ali ni hvaliti.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Sta se sikirate, kad Face TV prenosi nema poraza 
- NoName
- Kontakt:
Ma mislim da bih ga trebao pozvati u svakom slučaju. Na Sea mislim, naravno 
Sent from my HTC One using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Za sve postoji prvi put.robijas_Ri je napisao/la:Sta se sikirate, kad Face TV prenosi nema poraza

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nesto razmisljam,ko li ce ugrabiti da razmjeni dres sa Messijem?
Samo da ne nastane stanpedo pojedinih igraca ( citaj Avdija,Zaha,Kvrzic i ti ostali koji rijetko igraju protiv zvijezda danaseg fudbala ) ili nedo Bog kakvo nagurivanje medju njima..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: 18.11.2013. BiH - Argentina
Messi će tražiti dres od Avdije.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Volio bih da to bude Pjanić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sead će udaljiti Messija s terena bukvalno. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Grijesis. Nije ni igrao protiv Latvije.bvb je napisao/la:ja isto mislim da je Izet precijenjen. Svicarska liga nije nesto, mozda mu se posrecilo da zabije par golova zaredom.Bosniacum Lilium je napisao/la:Virtual, ma stipu... Inace Izet placa da se po njemackim, spnaskim, talijanskim medijima pisu clanci zainteresovanost sasvih solidnih kluba. Pa nije svuda ko u Bosni jarane.
Ma Pape nema blage, ali je zato 90% foruma prekucao fudbalsku taktiku preko sokera i menadzera
Nadam se da grijesim.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
pardon. Mislio sam protiv Lihtenstajna. Igrao je oko 30 min.Pirke je napisao/la:Grijesis. Nije ni igrao protiv Latvije.bvb je napisao/la:ja isto mislim da je Izet precijenjen. Svicarska liga nije nesto, mozda mu se posrecilo da zabije par golova zaredom.Bosniacum Lilium je napisao/la:Virtual, ma stipu... Inace Izet placa da se po njemackim, spnaskim, talijanskim medijima pisu clanci zainteresovanost sasvih solidnih kluba. Pa nije svuda ko u Bosni jarane.
Nadam se da grijesim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.