BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Blaszczykowski
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Blaszczykowski » 07 nov 2013, 13:16

adnan24 je napisao/la:mi idemo da osvojimo EL,sto bi usrecilo naseg Kubu :D
8-)

Samo neznalice ne vide da Kloppo ove sezone želi jedini trofej koji klub još nema. A novi napad na CL je još nakon svibanjskog finala najavio za 2015.
adnan24 je napisao/la:P.S.Ipak je pozitivna stvar sto prije Bayerna imamo ovu pauzu od 2 sedmice tako da ce igraci ipak imati priliku da se odmore za ta 2 teska ispita...a teske utakmice u tom periodu ce imati samo Sokratis sa Grckom.
Dakako, nadam se da ćemo opet imati solidnu kvotu "ozlijeđenih" nakon Woba. 8-)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

kloccc
Kontakt:

Post Postao/la kloccc » 07 nov 2013, 14:04

Blaszczykowski je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:mi idemo da osvojimo EL,sto bi usrecilo naseg Kubu :D
8-)

Samo neznalice ne vide da Kloppo ove sezone želi jedini trofej koji klub još nema. A novi napad na CL je još nakon svibanjskog finala najavio za 2015.
adnan24 je napisao/la:P.S.Ipak je pozitivna stvar sto prije Bayerna imamo ovu pauzu od 2 sedmice tako da ce igraci ipak imati priliku da se odmore za ta 2 teska ispita...a teske utakmice u tom periodu ce imati samo Sokratis sa Grckom.
Dakako, nadam se da ćemo opet imati solidnu kvotu "ozlijeđenih" nakon Woba. 8-)
a koju ce Bayern tesku utakmicu imati ??? :mrgreen:
slaba ljevica

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 nov 2013, 14:47

Neutral je napisao/la:BvB je dovoljno 1:0 protiv Napoli-a i onda samo trebaju pobijediti u gostima Marseille, nebitno od rezultata Napoli-Arsenal.
Jest al' za europsku ligu...bar u slucaju da Napoli dobije Arsenal sa 3-1,4-2,5-3 itd.
Blaszczykowski je napisao/la: Dakako, nadam se da ćemo opet imati solidnu kvotu "ozlijeđenih" nakon Woba. 8-)
Pa da su pametni,koristili bi tu dobro poznatu "Schweinstaiger" taktiku...ipak poslije pauze igraju 2 najvaznija meca u sezoni.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 nov 2013, 15:45

Sinoc ste realno trebali vodit 3 0 do gola... Ocekivao sam vise od sahina I lewe

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 07 nov 2013, 16:08

secer je napisao/la: tata ti se sramoti sto te ima.
Sumnjam. To si vjerojatno pokupio negdje iz svoje okoline. Možda tvoj?

do primljenog gola domuzari imali 54 procenta. en ti sky pa provjeri.
Sve i da je istina, 54% lopte i nije kada nekome "daš" posjed. Ti si vrlo vjerojatno mislio na to da ako Domuzu prepustiš inicijativu da su nemoćni jer nemaju dovoljno lucidnosti za odigrat nešto nego samo lupat kontre. Ali posjed i inicijativa nisu isto.

Ta, tvoj Bayern je prošle sezone nakon brzo postignutog gola prepuštao inicijativu protivniku, nešto što BvB jako često radi, te im lupao kontre i polukontre na poludistanci od gola.
sto se tice domuzara, trener im totalno zakazo.
Slažem se.
izdominiro ga venger sam tako.
Slažem se.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 07 nov 2013, 16:29

secer je napisao/la:izdominiro ga venger sam tako.
Nevidjena dominacija. Arsic je triba voditi minimalno 4-0 nakon 60 odigranih minuta. :mrgreen:

Ne smijem ni zamisliti sta bi ovaj mocni Arsenal pocinio kravarima, kad ih je onaj poluraspali umal' eliminisao lani. :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 nov 2013, 17:24

quadro je napisao/la:Sumnjam.
ta je lutko, nijesi siguran :mrgreen:
quadro je napisao/la:To si vjerojatno pokupio negdje iz svoje okoline.
jok ba, nego zakljucio na osnovu prilozenog. :mrgreen:
quadro je napisao/la:Možda tvoj?
cesto. :mrgreen:
Hare_BvB je napisao/la:Nevidjena dominacija
ajom rec da su vas ucinili sterilnim.
ne pamtim kad sam posljednji put gledo ovako slabe domuzare.
Hare_BvB je napisao/la:Ne smijem ni zamisliti sta bi ovaj mocni Arsenal pocinio kravarima, kad ih je onaj poluraspali umal' eliminisao lani.
ne budi decko ogranicenih vidika.
u prvoj tkmi koja je odigrana u vengerovom pozoristu, bayo je pokazo ko kosi a ko vodu nosi.
sto se tice uzvratne tekme, moram napomenut da je ulijeva dusa ko djecija guza, samo je treba podmazat.
vjerujem da ti je poznato da je taj gospodin vec ranije prodavo tekme (recimo zenitu), a isto tako vjerujem da ti je poznato da su ovi iz uprave u odlicnim odnosima sa vengerom.
sad, takodje ti je poznato da se u tom vaktu ljuljala vengerova stolica te da su navijaci uveliko trzili nj. skalp.
ostalo sam zakljuci... :mrgreen:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 07 nov 2013, 19:05

E vece gluposti nisam procitao, cuj pustena tekma da bi Wenga ostao. Poklopi se do kraja zivota, gori si od onog Piersa. Svasta mi pada na pamet (lose, a ponesto jos gore), al suzdrzat cu se jer strvinari jedva cekaju izlet pa da prijave.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 nov 2013, 23:13

Tomas Rosicky:

"Es freut mich sehr, dass die Leute in Dortmund mich nicht vergessen habe. Ich bleibe mein ganzes Leben ein Borusse.
8-)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 nov 2013, 10:50

Kako prenose Njemacki mediji, prema pisanju Marce Ilaky Gündogan ce od naredne sezone igrati za Real Madrid, a cijena transfera ce iznositi 30 miliona € + Nuri Sahin.

Ukoliko dodje do ovog transfera onda su stvarno Watzke i kompanije glupi, jer nisu naucili iz prethodnih gresaka, a isto tako mislim da bi i Gündogan bio glup ukoliko bi pristao na ovaj transfer, jer Sahin i Kagawa bi mu trebali biti dovoljna opomena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 08 nov 2013, 11:03

Sahin i Kagawa su bili Bogovi u Borussiji, ali to im nije bilo dovoljno, htjeli su otići i sad kada nisu uspjeli bi se vratili natrag.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 08 nov 2013, 12:20

amerosm je napisao/la:Kako prenose Njemacki mediji, prema pisanju Marce Ilaky Gündogan ce od naredne sezone igrati za Real Madrid, a cijena transfera ce iznositi 30 miliona € + Nuri Sahin.

Ukoliko dodje do ovog transfera onda su stvarno Watzke i kompanije glupi, jer nisu naucili iz prethodnih gresaka, a isto tako mislim da bi i Gündogan bio glup ukoliko bi pristao na ovaj transfer, jer Sahin i Kagawa bi mu trebali biti dovoljna opomena.
Dobra je to cijena ako je istina,Gundo ce svakako tamo propast i opet ce se vratiti za nekih 10m. nama,tako da ja ne vidim nista lose.

A za pare koje dobijemo mozemo sigurno naci vrhunsku zamjenu,igramo citavu polusezonu bez njega i dobro nam ide,znaci da nam nece bas toliko faliti.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 08 nov 2013, 13:10

amerosm je napisao/la:Kako prenose Njemacki mediji, prema pisanju Marce Ilaky Gündogan ce od naredne sezone igrati za Real Madrid, a cijena transfera ce iznositi 30 miliona € + Nuri Sahin.

Ovo bi bila sasvim ok opcija. Nuri će sigurno napredovati kroz kontinuitet igranja i podići se još više, a 38m (navodno je 8m Sahinov otkup) za Gunda bi bilo čist ok. Time dobivamo finu lovicu za lov na top napadača što će sljedeće ljeto biti glavni cilj.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 nov 2013, 14:38

Blaszczykowski je napisao/la: Ovo bi bila sasvim ok opcija. Nuri će sigurno napredovati kroz kontinuitet igranja i podići se još više, a 38m (navodno je 8m Sahinov otkup) za Gunda bi bilo čist ok. Time dobivamo finu lovicu za lov na top napadača što će sljedeće ljeto biti glavni cilj.
Svakako...38 miliona je sasvim ok,posebno sad kad ima ove probleme sa povredom.Ne znam sta je uprava mogla uraditi drugacije u njegovom slucaju...pregovara se vec godinu dana oko novog ugovora al' dzaba kad je i on poletio poslije jedne dobre sezone.

Nek' nam vrate Kagawu i te milione iskoriste za kvalitetnog napadaca i sve za 10.

P.S.Weidenfeller u reprezentaciji...past ce snijeg danas.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 nov 2013, 16:31

Ja sam čitao da je odšteta 23 mil. plus Nuri = 30 mil, a druga varijanta je da nam daju Di Mariu u zamjenu za Gundogana. 8-)

Mislim da bi idealno bilo da prodamo flopa :lol: (ako već hoće da ide) za te pare plus Sahin i da dovedemo Rodea i De Bruynea. Rode je besplatno, a De Bruyne 18-20 mil. možda i manje nakon ove sezone, jer toliko je koštao prije početka sezone, a obzirom da sad ne igra puno logično je da će cijena biti niža.

Bilo kako bilo dosta mi je više priča o našim igračima koji ne žele da produže ugovore (Gundo i Lewat). To treba odmah prodavat'! 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 nov 2013, 17:23

cala je napisao/la:E vece gluposti nisam procitao, cuj pustena tekma da bi Wenga ostao. Poklopi se do kraja zivota, gori si od onog Piersa. Svasta mi pada na pamet (lose, a ponesto jos gore), al suzdrzat cu se jer strvinari jedva cekaju izlet pa da prijave.
reci mi to u lice ako smijes, pa da ti na sandzacki nacin razbijem nosinger.

on t.
nadam se da ce dortmund izgubiti od volfsburga, pa da se loma odmaknemo na tabeli.
jer, iskreno receno, trenutna tbela nije valjan pokazatelj kvalitete.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 nov 2013, 18:30

secer je napisao/la:jer, iskreno receno, trenutna tbela nije valjan pokazatelj kvalitete.
Slazem se, zuti se vec trebali imati minimalno 4-5 bodova prednosti. Zadnja dva kola se provlacite kroz iglene usi.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 nov 2013, 18:56

Napeto ovdje, bliži se derbi, ništa čudno :ugeek:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 nov 2013, 19:12

Hare_BvB je napisao/la:
secer je napisao/la:jer, iskreno receno, trenutna tbela nije valjan pokazatelj kvalitete.
Slazem se, zuti se vec trebali imati minimalno 4-5 bodova prednosti. Zadnja dva kola se provlacite kroz iglene usi.
Dusel je naše drugo ime.....Bayern je izmislio Dusel i Dusel-Bayern je uvijek bio i najopasniji Bayern. :) (Harito ti si barem dovoljan poznavalac da to trebaš znati... :D :D ).Izuzev onog prošlosezonskog koji je igrao atomski fudbal i razvaljivao po kvartu..... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 08 nov 2013, 22:21

Dzeko u vrhu napada umjesto Levandovskog ???... mislim da je to sasvim ok, ako vrati onu formu iz Wolfsburka bit ce to strasno :)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.