Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
kakve veze imaju to sto si napisao i pojam egoista 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Htio sam reci da Mirza ne moze da podnese samo 6 suteva po utakmici i da to jako utice na njegov sut..On bi morao dati makar 2 od 6 sa svojom reputacijom,evidentno je da ga nesto koci,to sto nije prva violina ekipe,nema sve ovlasti ili pak nesto trece,mozda nikad necemo saznati..LenBias je napisao/la:kakve veze imaju to sto si napisao i pojam egoista
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Nema ovlasti u ekipi i to je najveći problem. Gledao sam ga godinama i bilo je mnogo utakmica na kojima ga nije išlo, ali opet je šutirao sa 9-10 metara. Sada se očekuje da pogađa kada uđe sa klupe a on to jednostavno ne pogađa. Jučer se katatrofalno kretao u napadu, Livingston i Alan Anderson su pokazali kako se iskorištavaju minute na terenu, baš kao i Plumlee. Momci su ginuli, a najgori igrač jučer je bio na našu žalost Mirza.
Mozemo mi to gledati iz kojeg god ugla hocemo i opravdavati ga do mile volje, ali NBA je tough business i tu slabo piju vode nasi/Mirzini argumenti. Svakome se desi losa suterska noc, no kod Mirze je to cesce nego ponekad tako da su argumenti trenutno vecim dijelom na strani Kidd-a.
Trade je jedino rjesenje za njega, u ovom timu nije uspio i ne vidim nacin kako bi se to promijenilo.
Trade je jedino rjesenje za njega, u ovom timu nije uspio i ne vidim nacin kako bi se to promijenilo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Čuj nije mislio na Netse sa objavom na twitteru - ma ja, to se on naljutio na nanu što mu nije napravila burek umjesto tikvenjače ...
Jednostavno mu se nije smjela desiti onakva noć. Dobiti 12 minuta i imati onako kriminalan šut , ne znam ne može jednostavno. Možda je to posljedica nekog straha, pritiska ili šta već ali..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Samo da prođu ova dva mjeseca pa da se zatraži ultimativni trade jer ova sredina definitivno nije za njega. Glupo je da svoje najbolje godine provodi na klupi a realno postoje klubovi gdje bi itekako mogao igrati i pokazati sve svoje umijeće.
Sabura Mirza i ovo će proći
Sabura Mirza i ovo će proći
Stvarno je bila steta sto nije iskoristio ukazanu minutazu u prosloj utakmici. Nakon sto je bio ocigledno izrevoltiran, dobio je priliku i htio je "nazor" da dokaze da moze kvalitetno odigrati, ali krenulo je naopako. Sut je opet bio katastrofalan i jos jedna sansa je propala.
Trade se namece kao jedino logicno rjesenje, mada je Mirza u svojim izjavama uvijek nekako pretendirao na to da ostaje u Netsima i da se bori za mjesto. Jedino da sada poludi pa da u narednih nekoliko utakmica postize po 15-20 poena kada dobije priliku, pa da tako dobije minutazu, a ako ovako nastavi tesko da ce igrati ikako.
Al bilo bi predobro kada bi napravio trade i igrao 25-30 minuta po susretu, cisto zbog nas koji bi cekali njegov nastup u sitne sate.
Trade se namece kao jedino logicno rjesenje, mada je Mirza u svojim izjavama uvijek nekako pretendirao na to da ostaje u Netsima i da se bori za mjesto. Jedino da sada poludi pa da u narednih nekoliko utakmica postize po 15-20 poena kada dobije priliku, pa da tako dobije minutazu, a ako ovako nastavi tesko da ce igrati ikako.
Al bilo bi predobro kada bi napravio trade i igrao 25-30 minuta po susretu, cisto zbog nas koji bi cekali njegov nastup u sitne sate.
Selam.ocel iko gledat Mirzu nocas
Alejkumu selam, i bajrambarećula
Ja čitavo veče čekam kad' će neko probiti led
Jašta ćemo nego gledat' 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
U kol'ko se igra ?
Sinoć sam spavao jedno 3 sata ukupno , i noćas u istom ritmu nastavljamo 
U 1 je tekma.bavarian_bk je napisao/la:U kol'ko se igra ?Sinoć sam spavao jedno 3 sata ukupno , i noćas u istom ritmu nastavljamo
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Sta cu morao sam nesto napisat,gotov sam s bio ucrvao*p!p!t@* je napisao/la:Alejkumu selam, i bajrambarećulaJa čitavo veče čekam kad' će neko probiti led
Jašta ćemo nego gledat'
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum, kako ste? Da li ko zna, kakva je situacija sa Mirzom večeras? Mozemo li očekivati da ce zaigrat?
Znam kako ti jerobery20 je napisao/la:Sta cu morao sam nesto napisat,gotov sam s bio ucrvao*p!p!t@* je napisao/la:Alejkumu selam, i bajrambarećulaJa čitavo veče čekam kad' će neko probiti led
Jašta ćemo nego gledat'
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Dobro se osjeca ,trenirao je danas
,oko 2h se nada da ce uci u igru

I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!
moram u 06:00 na put..al pratit cu tekmu...Ipak je Mirza to
zaslužio je našu podršku
To sto ces ga ti na kompjuteru pratiti ce mu puno znaciti. Mozda ga Kidd cak i ubaci u igru zbog tebe.xinxee je napisao/la:moram u 06:00 na put..al pratit cu tekmu...Ipak je Mirza tozaslužio je našu podršku
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kako ti je glup komentar ne mogu da vjerujem...koliko imas godina...12 mozda.Greivis je napisao/la:To sto ces ga ti na kompjuteru pratiti ce mu puno znaciti. Mozda ga Kidd cak i ubaci u igru zbog tebe.xinxee je napisao/la:moram u 06:00 na put..al pratit cu tekmu...Ipak je Mirza tozaslužio je našu podršku
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.