Necu ustvari uopste o tome, fudbal cesto uopste ne mogu ni gledati koliko je ruzan.
I sad da se ja uzivim i da se idem derat' i pjevat tipa ,ne zalim ostaviti najbolje godine tebi, pa nisam retardiran.
90 % Omladine glumi te neke huligane zbog filmova, nosa Fred Perry i lafo se udaraju a gostovanju nisu prismrdili.
Onda kad vidim stanje travnjaka, organizaciju shvatim da rijetko ko voli klub kao klub, nego svi vole svoj grad pa da uz njega ide i lokalni klub.
Otac poslovno isao u Minhen i povede me tad da gledam na Olympiastadionu Bayern i otad sam navijac tog kluba, jer je sinonim za uspjeh, organizaciju, profesionalnost, dok u klubu iz svog rodnog grada vidim samo propalitet i kradju.
Mozda odem jednom jednom godisnje na njihovu utakmicu na Allianz Areni i to me izadje ko da sam na more otisao, ali barem znam da sam fan istitucije.
Nemam ja nista protiv tima iz mog grada ali ni igracima nije zelja da budu u njemu, svi zele vise, bolje i ja kao mali sam sanjao da igram za Bayern i nisam bio zasljepljen / ogranicen okvirima grada.
Ne dozivljavam ni Švapske uspjehe kao svoje niti me interesuje finansijska strana kluba, jer meni ni iz Dzepa ni u Dzep ( znam da bankrotirat ne mogu ) , meni je Repka na prvom mjestu ali se divim onima koji nadju satisfakciju u BH Telecom Ligi.