NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Jedan od razloga zbog kojih gotivim Američki fudbal, ovakve situacija da li je prela liniju ili nije, trener ubaci zastavicu, sudije moraju pregledati, ako ne pogodi gubi jedan time-out i to je to, a nakon svakog poentiranja moraju sami od sebe provjeriti ispravnost, tako da bi (da su takva pravila u ovom našem engleskom nogometu) sudije nakon svakog gola morale provjeriti ispravnost i ovdje bi donijeli koncizniju odluku.
Ovako, čim on svirne, uzalud je.
Ovako, čim on svirne, uzalud je.
Svi se mi nadamo boljem sutra u BH nogometu.
Casp3r lopta nije presla cijelim obimom liniju, vidi se lijepo, ali to nema vise smisla komentarisati.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- anonymous001
- Kontakt:
sutra ako ne pobjedimo u Orašju ovaj Katalinić nek ide iz Jedinstva... davno je on izgleda isprdio svoje !
jel se ti zajebavaš ili si ozbiljan...prvo ste mjesto, imate jedan poraz i veliš neko radi protiv vas...pa šta bi bilo da npr. ne radi, da li bi već bili u drugom pretkolu Lige prvakabihac1968 je napisao/la:Snimak poništenog gola za Jedinstvo![]()
Bruka i sramota suđenja Prve lige FBiH. Na utakmici NK JEDINSTVO - FK RUDAR kod rezultata 0:1 za goste, pomoćni sudija Vorgić poništava regularan gol i to signalizira sa suprotne strane terena. U svojim navodima kaže lopta je upućena u šesnaesterac izvan terena tj. prešla je korner liniju. Kome to smeta Jedinstvo ?? Ko to radi i mešetari protiv Jedinstva??
ljudi moji, greške se dešavaju u fudbalu, sudije griješe (eno Milan primi dva komada od Barce nakon dvije očigledne sudijske greške)
tek kad 3-4-5 kola zaredom sudije nekoga "povale" može se govoriti o mešetarenju, štimanju ili da se protiv nekoga stvarno sudi
ovako, jedna utakmica, jedna greška i šta sad...treba ukinut ligu i fudbal
vaša je haman najveća greška što vam ode Janjoš, ovo ostalo je tamam...ovaj put oštetili vas, drugi put će nekog drugog itd...
Undici stelle - ACM 1899
Baltazar sine, nisi bio na utakmici i ne znas o cemu se radi, nije samo problem ovaj gol, sudija je imao gresaka jos dosta na utakmici ostetio je obe ekipe a nas najvise, kod kontranapada on nije pustao prednost nego je svirao faul, igrac rudara nije dobio cist crveni karton. A to neces docekati da sudije ostete jednu ekipu 5-6 kola zaredom, to nema nigdje u svijetu, oni ovako polako je*u koga stignu, misle kao nevidljivo je, ali se vidi iz aviona da su ostetile nas na ovoj utakmici, ali bilo proslo nema vise smisla spominjati ovo.
upravo tako, nema smisla, bilo-prošlo...samo ja nisam nikako za te teorije zavjere nakon jedne loše utakmice i poraza
nas je npr. Kazlagić prošle sezone razvalio na jednoj domaćoj utakmici, ne sjećam se skim smo igrali ali znam da mi je otad postao najmrža ćelava glava na svijetu
dalje, protiv Viteza kad smo fasovali 3:0 kod kuće, ako se dobro sjećam Panta je dobio direktan crveni u prvih 20-ak minuta a karton je bio sve samo ne 100% siguran
protiv vas u Bihaću, tad je bilo svašta dosuđeno protiv Bratstva
itd...
međutim, niti u jednom trenutku prošle sezone nisam pomislio da se sistemski radi protiv Bratstva
ako se kontamo
vjerujem da ste oštećeni protiv Rudara samo mi para razum da se odmah formuliše nešto tipa "kome smeta Jedinstvo, ko radi protiv nas, ko mešetari itd..."
nas je npr. Kazlagić prošle sezone razvalio na jednoj domaćoj utakmici, ne sjećam se skim smo igrali ali znam da mi je otad postao najmrža ćelava glava na svijetu
dalje, protiv Viteza kad smo fasovali 3:0 kod kuće, ako se dobro sjećam Panta je dobio direktan crveni u prvih 20-ak minuta a karton je bio sve samo ne 100% siguran
protiv vas u Bihaću, tad je bilo svašta dosuđeno protiv Bratstva
itd...
međutim, niti u jednom trenutku prošle sezone nisam pomislio da se sistemski radi protiv Bratstva

vjerujem da ste oštećeni protiv Rudara samo mi para razum da se odmah formuliše nešto tipa "kome smeta Jedinstvo, ko radi protiv nas, ko mešetari itd..."
Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Ima dosta istine u baltazarovom postu.
Nadam se bodu iz Orašja, iako je ovo jako teško gostovanje.
Nadam se bodu iz Orašja, iako je ovo jako teško gostovanje.
Neznam zasto svi pisete nadam se bodu iz Orasja ovo ono ? Ja se nadam sva tri boda jer znam da smo puno kvalitetnija ekipa od Orasja,znam i ja da ce biti tesko igrati tamo a pogotovo jer nam sudi sudija iz Mostara,ali to ostavimo po strani ja se opet nadam sva tri boda,jer imacemo i dobru podrsku u Orasju..
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
3 boda su nasa u Orasju ubijedjen sam 

Ooooo Ani,careee,mali je opasan!
Bod iz Gabele,3 iz Orasja,jako jako bitni bodovi malog Anija,bravo Jedinstvo,jos da su mu priznali ponisten protiv Rudara,eh...cestitke
Katalinic ce nas natjerati da pojedemo sva **** sto smo posrali po njemu 

Poslije današnje utakmice, kada sam vidio kako igra Sloboda, mislim da imamo novog premijerligaša. Čestitke Bišćani i sretno dogodine, nadam se da nećete plesati samo jednu sezonu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
eto i ovaj rezultat govori u prilog onome što sam napisao ranije...a onaj što piše o mešetarenju i tobože uroti protiv Jedinstva nek se pokrije po glavi
u svakom slulčaju, čestitam na bobama iz Orašja a nama ostaje da se borimo i da vas sustižemo
neka ba 3-4 ekipe u vrhu, nek se zakuha, nek se bore svi
u svakom slulčaju, čestitam na bobama iz Orašja a nama ostaje da se borimo i da vas sustižemo
neka ba 3-4 ekipe u vrhu, nek se zakuha, nek se bore svi
Undici stelle - ACM 1899
Volim vidjeti jedan komentar u kojem nas niko ne napada, a baltazar, fino je vidjeti više ekipa koje se bore za 1. mjesto. Jes da bi volio da to bude od slj. sezone, da se ove samo mi borimo, al nije to to. Ovako će biti gusto do kraja, i svako o sebi odlučuje
Da ste prethodne domace rijesili u svoju korist vec sada bi bili premijer ligasi.
Svaka cast, znanje je proci Orasje, a to je najvaznije, jedva cekam doci u Bihac na tekmu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
ih, jbg sad...kad bi pobijedili sve utakmice, i meni se čini isto, ha ja drugterabajt je napisao/la:Da ste prethodne domace rijesili u svoju korist vec sada bi bili premijer ligasi.

Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila, VivaLaStella i 12 gostiju.