Btw, sad gledam. kvota, @3.10 na neriješeno.

U nedjelju prijatelju , igra se u nedjelju u 15,00 sati.jugend je napisao/la:Sretno Zrinjskom u subotu , poz iz Viteza!
Puno puta me naljutio, ali ove sezone pruza solidne partije. Cestitke Marazrinja05 je napisao/la:Mara Aničić protiv pitara igra (akobogda) svoju 183 tekmu u dresu Zrinjei time će postati igrač sa najviše službenih nastupa za Zrinjski.Čestitke Mara i nadam se da ćeš to proslaviti pobjedom protiv Sarajeva
.
Ma nije samo tebe i mene jeLillard je napisao/la:Puno puta me naljutio, ali ove sezone pruza solidne partije. Cestitke Marazrinja05 je napisao/la:Mara Aničić protiv pitara igra (akobogda) svoju 183 tekmu u dresu Zrinjei time će postati igrač sa najviše službenih nastupa za Zrinjski.Čestitke Mara i nadam se da ćeš to proslaviti pobjedom protiv Sarajeva
.
.

Koliko je ovo sigurnozrinja05 je napisao/la:Znači sutra bez Stojkića , Brkovića,Peze i najvjerovatnije Simeunovića![]()
.Šteta ali koga nema bez njega se mora.
Danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održana tiskovna konferencija uoči sutrašnje utakmice sa FK Sarajevo.aS_Roma je napisao/la:Koliko je ovo sigurnozrinja05 je napisao/la:Znači sutra bez Stojkića , Brkovića,Peze i najvjerovatnije Simeunovića![]()
.Šteta ali koga nema bez njega se mora.
Slažem se u svemu pa tako i u tom drugom i ja se nadam da će opet pobjedit domaćin a eto može i 1:0Sabinho je napisao/la:Sutra prije svega dobra sportska predstava,i naravno rezultat kao iz prvog kola
Hehehemarioo8888 je napisao/la:Slažem se u svemu pa tako i u tom drugom i ja se nadam da će opet pobjedit domaćin a eto može i 1:0Sabinho je napisao/la:Sutra prije svega dobra sportska predstava,i naravno rezultat kao iz prvog kola![]()
Samo da se ne priča o Sudiji poslije meča,naravno da svak za svoje navija,ali ako vi igrali otvoreno kao prethodnih godina tu najviše vidim našu šansu posebno na brze polu-kontre,moja prognoza 3:1,nadam se.Imali neko da vam nedostaje sutra ?Sabinho je napisao/la:Hehehemarioo8888 je napisao/la:Slažem se u svemu pa tako i u tom drugom i ja se nadam da će opet pobjedit domaćin a eto može i 1:0Sabinho je napisao/la:Sutra prije svega dobra sportska predstava,i naravno rezultat kao iz prvog kola![]()
0-1 k'o da gledam
Je ali mi ga dajemo, konacno je vrijeme da vas pokradumolotovljev je napisao/la:Rutinski, sa bijele tačke.
vala malo gdje nam je suđen smješniji penal od onog protiv vas u Mostaru prije jedno 5-6 godina. Frajer se spetlja, stade na loptu, pade, i penal z avasLillard je napisao/la:Je ali mi ga dajemo, konacno je vrijeme da vas pokradumolotovljev je napisao/la:Rutinski, sa bijele tačke..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.