Jučer su odigrane četiri utakmice,
Grupa A
Brazil - Slovačka 6:1
UAE - Honduras 1:2
Grupa B
Urugvaj - Novi Zeland 7:0
Obala Slonovače - Italija 0:1
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
A zaboravio si na Kanadu. Ona ima 2 boda, mi 3. Oni izgube od Argentine, Meksiko od Sveda i idemo dalje. Samo ne znam koliko bi bilo dobro naletit na Brazil koga li vec..maminho je napisao/la:još jedna vrhunska predstava haladone i društva, praktički smo ispali jer sutra nam igraju samo porazi meksika i irana, a da kojim slučajem oni izgube išli bi na brazil
edit:
zapravo nemamo šanse jer iran igra protiv austrije koja ima 1 bod (iran ima 2 i gol razliku 0, mi -2)
Baš sam jučer pričao o tome. Nimalo nerealna opcija.BigBigBang je napisao/la:To moze da bude i potvrda ne tako nerealne teze da afrikanci laziraju godista svojih igraca tj. da salju na ovakva prvenstva igrace koji su vec u dvadesetim godinama a igraju npr. u-17...
Da to ej nerealno. Opsesije europskih reprezentacija za neuspjehe na takvim prvenstvima. Ostavite se suplje price, Afrikanci ne laziraju godista.Virtu4l je napisao/la:Baš sam jučer pričao o tome. Nimalo nerealna opcija.BigBigBang je napisao/la:To moze da bude i potvrda ne tako nerealne teze da afrikanci laziraju godista svojih igraca tj. da salju na ovakva prvenstva igrace koji su vec u dvadesetim godinama a igraju npr. u-17...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.