BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Hare_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Hare_BvB » 09 nov 2013, 17:51

adnan24 je napisao/la:I na kraju red je da pomenemo i naseg Kloponju...nije smio dozvoliti ovakav preokret poslije 0-1,bez obzira na okolnosti.
Ma to mu se desava kompletnu karijeru. Klopp je poprilicno limitiran takticki, a samim tim i Borussia. Jedan nacin igre - "Heavy Metal" kako i sam kaze. :lol: Borussia nije u stanju dobiti utakmicu u kojoj protvnik obori ritam i to je ono sto najvise zabrinjava. Inace, WOB je danas pukao strasan presing, bili su duplo jaci u duelima i zasluzeno uzimaju puni plijen.

Otkako Jurgo produzi ugovor, nizemo samo poraze. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 09 nov 2013, 17:55

Lokos19 je napisao/la:**** od ekipe. Prosjecni wolfsburg nemogu dobit. Jebote klopp tvoje povjerenje u igrace. Posle arsenala su smelcer i miki trebali na klupu da bog boga ****, al ne ti njih hvali i lizim im dupe. mozda bi izgubili i sa durmom i hofmanom od pocetka al bi ekipa sigurno bila zivlja.

Sta vele eksperti Miki ce prekucat ligu, levat najbolji napadac evrope?
Gdje su bili danas pomenuti?
Weidenfeller u elfu? grohotom se smijem :twisted:
Smelcer i grossonja ODRON, 2 liga nivo

a roster nam je fantastican, siber i duks trebaju da okrecu tekme
bog te **** :twisted:

ahahahahhaha kralju nista lose ne mislim :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 nov 2013, 18:05

Hare_BvB je napisao/la:
Ma to mu se desava kompletnu karijeru. Klopp je poprilicno limitiran takticki, a samim tim i Borussia. Jedan nacin igre - "Heavy Metal" kako i sam kaze. :lol:
Donekle i razumljivo upravo zbog takvog nacina igre...napadas i branis se za svim igracima.Moram priznati da mu nije uopste ni lako "taktizirati" s obzirom da dosta ovih igraca i ne moze odgovoriti na drugacije varijante.
Hare_BvB je napisao/la:Otkako Jurgo produzi ugovor, nizemo samo poraze. :lol:
:lol: On je svoje uradio...lova je legla sad moze opusteno :mrgreen:

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 09 nov 2013, 18:11

Licitacija za novog stopera moze da pocne.Fabian Sar iz Bazela?Ginter?Stefan de Vrij?Bruno Martins Indi?Jedno je sigurno, a to je da nakon sto je Subotic pokidao ligamente sigurno ce doci novi stoper u januaru.

Ispizdeo sam skroz sto je ovo bila preslikana utakmica sa Nrinbergom i danas su igrali nakon primljenog gola skoro bez volje.Jos jednom se pokazalo da Klop nema plan B, a i danas je falila motivacija.Mogla je i ova utakmica da ode u drugom smeru da je Auba dao gol.Nakon toga sledi kazna, a ostalo zna se.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 09 nov 2013, 18:14

Halo ba Olić starac pred penziju cojek,mase onog smelcera ko da je ovom 76god.
koliko su me samo iznervirali cccc ko babe,odbrane kao da i nemam suplje puse na sve strane,a bekovi su nam vrhunski,dovest bekove pod hitno ne mogu ovi nista.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 nov 2013, 18:17

Ne pratim Dortmund puno ali danasm sam ih gledao i mogu samo potvrditi ono sto sam vidio u utakmicama sa Arsenalom a to je da je ovaj golman Weidenfeler teska rupetina zbog koje bi mogli ispastati ove sezone. Neodoljivo me ovo podsjetilo na Arsenalove gutave utakmice iz vremena kad je Almunia bio medju stativama, vodimo u gostima i onda panj pogrijesi i na kraju zijanimo. Ipak ne zelim toliko vrijedjati Weidenfelera (ipak je on nesto postigao u karijeri) usporedba sa najgorim golmanom u historiji ove igre je pretjerana ali recimo da me samo na trenutak podsjetio
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 09 nov 2013, 18:18

sramotna igra kojom bi se posramio i nurnberg a ne jedan dortmund koji nas je navikao da zabije kad se sjeti, sramota je da se izgubi od jednog wolfsburga i da nas redovno takvi klubovi šamarju, lani nam je bio kriv sudac a ove godine ko je kriv? ovako ne možemo niti zaslužujemo išta više od viceprvaka, bayern ovakve utakmice dobije bez obzira ako odigra lošije, stvarno mi je pun k. više ovakvih "predstava"

weidi ne da neće vidjet repke nego ne znam, previše kikseva, MITCH pod hitno na gol

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 09 nov 2013, 18:25

Semir bvb je napisao/la: Mi igramo bez bekova. Nemamo niti jednog normalnog napada po stranama. Piszczek je bolji na štakama od KG-a i zbunjenog Schmelzera. Ne mogu da vjerujem da se njih dvojica ovoliko sezona provlače u prvom timu... :roll: To je trebalo davno rastjerat' i dovest bekove koji znaju centrirat' i probit' po strani. Tolike pare primaju, a ne znaju loptu nabacit' u 16-erac... :oops: KG inekako igra u polju, ali sjebe 9 od 10 napada, dok Schmelzer k'o baletan, stoji 3 metra od Olića j*bo mu on sve njegovo amatersko.... :evil::
Na to sam ukazivao na pocetku sezone.
Pomenuti su plafon prosjecni BL bekup igraci. Ali Klopp & co ih smatraju reprezentativnim kalibrom :o :lol:
U danasnjem loptanju gdje su opasni bekovi pod muss ta procjena i povjerenje u smelcera i grossonju se pokazuje ne samo kao naivno vec i glupo razmisljanje. Jos ce oni nas kostat bodova, ali barem se fatzke opet moze qurcit sa rekordnom dobiti i kako imamo mal bidze ;)
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 09 nov 2013, 18:29

Haj za pocetak nek mi neko kaze za koji go je kriv Weidenfeller?
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 09 nov 2013, 18:32

BigBigBang je napisao/la:Ne pratim Dortmund puno ali danasm sam ih gledao i mogu samo potvrditi ono sto sam vidio u utakmicama sa Arsenalom a to je da je ovaj golman Weidenfeler teska rupetina zbog koje bi mogli ispastati ove sezone. Neodoljivo me ovo podsjetilo na Arsenalove gutave utakmice iz vremena kad je Almunia bio medju stativama, vodimo u gostima i onda panj pogrijesi i na kraju zijanimo. Ipak ne zelim toliko vrijedjati Weidenfelera (ipak je on nesto postigao u karijeri) usporedba sa najgorim golmanom u historiji ove igre je pretjerana ali recimo da me samo na trenutak podsjetio
Pridruzujem se. Jest da zna skinut zicere ali koliko pomigne toliko i odmogne sa svojim lutanjem po petercu. Nadam se da ima istine oko terstegena. Ni buyern se nije stabilizovo dok nisu doveli nojera umjesto krafta, weselsa i co. Ako nemoze sad na ljeto onda 2015 tertegen mora stati na gol BvBea, da nestrahujemo vise kod svakog centarsuta :evil:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 09 nov 2013, 18:49

Citam, komentare prije svega svajo ima pravo da iznese svoje misljenje, pa tako I ja!
Do prije dvije sedmice, ste dizali dortmund u nebesa, citao sam te komentare.
A sada pljujete po tom istom dortmundu, po kloppu, to je taj nazalost nas mentalitet.
Desi se poraz, dva I odmah niko nevalja , ni igraci a ni trener, mi treba da prihvatimo realnost ovo su sada trenutno najvece mogucnosti naseg dortmunda.
Pa hebote nismo mi real, barca, manchester..psg..it'd..da imamo, toliko jak roster.
Pogledajte klupu bayerna, koga sve imaju..sa tom klupom mogli bi konkurisati za evropu!
Budite samo realni, Gundo nam fali skoro, od kako smo krenuli sezonu..imali smo dosta povredjenih igraca.
Da ponovim, nemamo toliko kvalitetan I jak roster, kao navedeni klubovi I zato smo tu gdje jesmo.ovo je trenutno realnost dortmunda..tko misli drugacije neka me demantuje.
Imamo dovoljno vremena pred dva velika okrsaja koja nam slijede sa bayernom I napoli kuci.
Boze moj sve je moguce lipta je okrugla, a ako se desi nedaj boze ono najgore ostaje nam evropa liga, taj trofej nemamo ..zasto ne!!
Mozemo to uzeti!!
VOLIM BOROUSSIJU ZUTO
CRNE BOJE!!
VOLU M DORTMUND KAI OCI SVOJE!! :-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 nov 2013, 18:50

Heavy metal počeo zvučati ko krepana mačka. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 09 nov 2013, 18:52

ljudi nemojte se odma ljutit na svoje igrace sve se ovo moze podnijeti jesam navijac bayerna al po meni borusia bolje igra danas nisam htio gledat bayerna jer dosadili su mi vise sa onim dodavanjima prekobrojnim dobijate nas u sljedecem kolu jer nemoguce je da bayerna pobjedi u grotlu westfalena trebate popraviti odbranu podhitno a u napadu imate svjetske igrace bbgm neka vas ne zavarava ova situacija jer svako upada u krizu
joj hamo vidi mu glave

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 09 nov 2013, 18:52

Izvinjavam se malo mi se gresaka iskralo u pravopisu!!
:-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 nov 2013, 18:56

robben je napisao/la:ljudi nemojte se odma ljutit na svoje igrace sve se ovo moze podnijeti jesam navijac bayerna al po meni borusia bolje igra danas nisam htio gledat bayerna jer dosadili su mi vise sa onim dodavanjima prekobrojnim dobijate nas u sljedecem kolu jer nemoguce je da bayerna pobjedi u grotlu westfalena trebate popraviti odbranu podhitno a u napadu imate svjetske igrace bbgm neka vas ne zavarava ova situacija jer svako upada u krizu
Nisi ti nikakav navijac Bayerna i kao takav od mene nemas dobrodoslicu na nasu temu. :twisted:

Sto se zutih tice, ovi komentari su realnost, jer svima vama je jasno da Dortmund ne moze pored Bayerna uzeti titulu osim nekom srecom ali i to ste izgubili od kako ste sprijecili golubove da seru po vama. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 09 nov 2013, 18:57

robben je napisao/la:ljudi nemojte se odma ljutit na svoje igrace sve se ovo moze podnijeti jesam navijac bayerna al po meni borusia bolje igra danas nisam htio gledat bayerna jer dosadili su mi vise sa onim dodavanjima prekobrojnim dobijate nas u sljedecem kolu jer nemoguce je da bayerna pobjedi u grotlu westfalena trebate popraviti odbranu podhitno a u napadu imate svjetske igrace bbgm neka vas ne zavarava ova situacija jer svako upada u krizu
Ti navijač Bayerna koji govori da ćemo izgubiti :roll: :roll: uvlačiš se *akaš ovim navijačima bvb žalosno uskoro na tvoju adresu dolazi dres bvb-a od nas navijača Bayerna ipak vidi se da navijaš za njih
Edit:
Bravo omere slažem se da ovaj
"robben"
kaže navijač Bayerna nema dobrodošlicu na temu Bayerna

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 09 nov 2013, 19:00

Spominjes srecu, a zaboravljas kako je Bajern srecno dao dva gola prosle nedelje u Hofenhajmu. :lol:

I koliko puta su se u poslednjih mesec dana pobedili samo minimalno, kada bi protivnici malo stisnuli muda otkinuli bi vam bodove za promenu.Ovako neke ekipe kada igraju sa Dortmundom daju i vise od 100%, dok kada igraju sa Bajernom uhvati ih strah.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 09 nov 2013, 19:01

Bayern@heart je napisao/la:
Ti navijač Bayerna koji govori da ćemo izgubiti :roll: :roll: uvlačiš se *akaš ovim navijačima bvb žalosno uskoro na tvoju adresu dolazi dres bvb-a od nas navijača Bayerna ipak vidi se da navijaš za njih
naravno da sam navijac al uvijek sam bio realan i objektivan vidjet ces 23 sta ce bit jer nema sanse da bayern pobjedi u dortmundu sjeti se superkupa sta su nam ljudi uradili rasula nas ko rizu a sa onim dodavanjima vise su mnogima poceli ic na qurac hval ti boze samo sto ribery igra
joj hamo vidi mu glave

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 nov 2013, 19:04

DrDule je napisao/la:Spominjes srecu, a zaboravljas kako je Bajern srecno dao dva gola prosle nedelje u Hofenhajmu. :lol:

I koliko puta su se u poslednjih mesec dana pobedili samo minimalno, kada bi protivnici malo stisnuli muda otkinuli bi vam bodove za promenu.Ovako neke ekipe kada igraju sa Dortmundom daju i vise od 100%, dok kada igraju sa Bajernom uhvati ih strah.
Ajd ne provaljuj se. :lol:

Baš sa Dortmundom igraju 100% a pred Bayernom skinu gaće. :|
1974---1975---1976---2001---2013---2020

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 09 nov 2013, 19:04

Bayern@heart je napisao/la:
Edit:
Bravo omere slažem se da ovaj
"robben"
kaže navijač Bayerna nema dobrodošlicu na temu Bayerna
sjetit cete se mojih rijeci 23 11 zivi bili pa vidjeli
joj hamo vidi mu glave

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.