ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Bori se, to mu niko ne može osporiti.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- anelbavarac
- Kontakt:
Bravo Roger

Bravo Rogere...necemo jos dugo gledati Nadal vs Federer tako da mi je drago da ce doci do ovog obracuna.
Federer favorit...podloga koja mu vise odgovara a Nadal ga nikad nije dobio na WTF-u.
Federer favorit...podloga koja mu vise odgovara a Nadal ga nikad nije dobio na WTF-u.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Roger! Jedva ali pobjeda je pobjeda 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Bojim se, da za sve postoji prvi putadnan24 je napisao/la:Bravo Rogere...necemo jos dugo gledati Nadal vs Federer tako da mi je drago da ce doci do ovog obracuna.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
ALLEZ!
U pichku materinu frajer ima igru ali SAM SAM ON DAJE POENE! Sam daje protivniku rezultat i time gubi volju i zijani mec.. mogao je Novaka rasturiti samo da je kljucne momente odigrao kako treba..
U pichku materinu frajer ima igru ali SAM SAM ON DAJE POENE! Sam daje protivniku rezultat i time gubi volju i zijani mec.. mogao je Novaka rasturiti samo da je kljucne momente odigrao kako treba..
-
samosarajvo
- Kontakt:
Hvala mu na dobitku na kladari
Sutra mu je kraj
Sutra mu je kraj
Ova ti je dobra, hehe, shvatit ću to kao sarkazamadnan24 je napisao/la:Federer favorit...podloga koja mu vise odgovara a Nadal ga nikad nije dobio na WTF-u.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedino što Federeru ide u korist jeste krov. Podloga puno više odgovara Rafi, nego Rogeru, naročito ove godine.adnan24 je napisao/la:Federer favorit...podloga koja mu vise odgovara a Nadal ga nikad nije dobio na WTF-u.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Upravo tako. ATP kao da je po meri Nadala skrojio podlogu za zavrsni turnir.
Danas je Del Potro morao da dobije, jer je u sva tri seta imao bar 1 break fore, ali dzaba...
Kapa dole starome, ali za ovakav rezultat je kriv samo ovaj mladji na terenu. Mislio sam da je Delpo oslobodjen tog choke faktora, ali avaj: samo ga napasti sliceom i on je vec pogubljen i unezveren. Tu ni 2 breaka prednosti nije nesto sto se ne stize.
Danas je Del Potro morao da dobije, jer je u sva tri seta imao bar 1 break fore, ali dzaba...
Kapa dole starome, ali za ovakav rezultat je kriv samo ovaj mladji na terenu. Mislio sam da je Delpo oslobodjen tog choke faktora, ali avaj: samo ga napasti sliceom i on je vec pogubljen i unezveren. Tu ni 2 breaka prednosti nije nesto sto se ne stize.

Ulogu favorita uvijek prepustamo protivnicima...tako najbolje funkcionisemoVirtu4l je napisao/la:
Ova ti je dobra, hehe, shvatit ću to kao sarkazam
Ebiga sad ispade da su stvarno prihvatili Rafine sugestije pa navukli malo sljake u dvoranu.
Bitno je da je Indoorsadnan24 je napisao/la:Ulogu favorita uvijek prepustamo protivnicima...tako najbolje funkcionisemoVirtu4l je napisao/la:
Ova ti je dobra, hehe, shvatit ću to kao sarkazam![]()
Ebiga sad ispade da su stvarno prihvatili Rafine sugestije pa navukli malo sljake u dvoranu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cahill and Gilbert mentioned that there had been a new layer of acrylic paint added this year which they claimed was having a slight impact on conditions.
-Brad Gilbert said the court is slower than it was last year
-Darin Cahill said the bounce was slightly higher than last year and he did agree that it was slow.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Sporija nego prosle sezone ne mora automatski znaciti da vise odgovara Nadalu nego Federeru, iako stoji da je Rafa postao strucnjak za sve vrste podloga.
Na podlozi gdje loptica više odskače i gdje flat nije toliko učinkovit, mora.
Vidjelo se na primjeru Delpa koliko njegovi ravni udarci nemaju prolaz ovdje.
Vidjelo se na primjeru Delpa koliko njegovi ravni udarci nemaju prolaz ovdje.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Rano ste počeli sa traženjem alibija 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovakvi uslovi inače najviše Novaku odgovaraju, što se vidi i iz prikazanog, jer je najviše pokazao ovdje. Kada podigne nivo igre, nemoguće ga je ispratiti. Sutra Wawrinka mora crtati po terenu da bi imao neku šansu.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Prođe i ovo mučenje između Gasqueta i Đokovića. Bespotrebno je otišao u tri seta, ali nije se previše forsirao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sporije je nego inace u Londonu.
Ali opet je Nadal favorit i da je najbrzi teren na svijetu opet bi bio favorit.
Ali opet je Nadal favorit i da je najbrzi teren na svijetu opet bi bio favorit.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.