ako ode ostase dzekomrzci u shityurobijas_Ri je napisao/la:Ma ide u Dortmund nema dalje
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
PROTI BAJERNA SU SVI BILI KATASTROFA..IZGUBE VELIKOM RAZLIKOM I NAPAAC KRIV..
SREDNJI RED U TOJ TEKMI NIJE POSTOJAO,RASUO IH BAJERN..
NIJE DZEKO MADJIONICAR,ZAVISI OD IGRACA IZA SEBE,JBG
SREDNJI RED U TOJ TEKMI NIJE POSTOJAO,RASUO IH BAJERN..
NIJE DZEKO MADJIONICAR,ZAVISI OD IGRACA IZA SEBE,JBG
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ako ode odmah dislike svi stranicu onu oficijalnu sugavu na Facebooku.bivsi je napisao/la:ako ode ostase dzekomrzci u shityurobijas_Ri je napisao/la:Ma ide u Dortmund nema dalje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A vec vidim Edina kako tipka novi status po uzoru na (Šonn feat Nedura - Palim Blunt):
,,Palim Blunt, Klop mi daje šat, veceras sam lud spuco sam se nisam normalan, faca *ebacka moja k*cka je mačka, ispred kluba parkirana crna mečka Njemačka''
[quote="Batko"]Negredo je jasno svoj cilj odma objelodanio, svima rekao da želi Dzeku izbaciti iz prvih 11, tada je Dzeko imao mjesto u prvih 11... Boli činjenica da Dzeko nista nije učinio da opravda povjerenje koje mu je ukazano, čak staviše utakmica protiv Bayerna je bila najgora prezentacija nekog napadača na visokom planu dugo godina.... Tako nezsintrresovanog sam samo gledao Anelku u nekim mečevima....
Sent from my iPhone using Tapatalk[/
...kako nije iskoristio povjerenje...pogledaj statistiku...a pod 2, bio je daleko najbolji igrac na pripremama... nadalje...u prvom kolu premiershipa igrac susreta protiv njukasla...u sledecem postigao eurogol...u prvom kolu LP postigao pogodak...da bi u 3.kolu nakon samo poluvremena bio istjeran napolje...a nista losiji od ostatka ekipe bio...o kojem povjerenju trenera mi ovdje pricamo???????..zatim se vraca u prvu postavu tek u 6 kolu i opet postize pogodak..a nakon toga klupa sve do danas...(u kupu je svakako bivao najbolji)....i jedno poluvrijeme protiv bayerna...nije mu ni popravni dao u drugom poluvremenu, makar 15min...(i sto dzeko rece, pellegrini mu nikad nije rekao u cemu je problem, sta treba popraviti...)..,
a negredo imao u posljednjih 6 uatkmica u PL start od prve minute i postigao tek 2 gola, a prije posljednje u 5 uzastopnih tekmi startao od prve minute i postigao tek 1 pogodak...pa ti meni reci ko koga ovdje j...
ovo vec treci put pisem....pa ne treba valjda insan biti toliko glup pa da toliko pretjeruje...gdje vam je logika...
i jos jednom da napomenem da ne kazem da dzeko razvaljuje...ali nije ni tolika ubleha kao sto vi govorite...
pa negreda su spasile posljednje dvije tekme i posebno ovvaj hattrick..a dzeko da je igrao minuta koliko negredo sigurno bi postigao vise....pogotovo protiv ekipica kao sto su cska i norwich...
a vi ga i dalje ser.te....
fakat nemate drugog posla pa vazda na forumu visite i blatite...idite radite sta korisno i pametnije...
...kako nije iskoristio povjerenje...pogledaj statistiku...a pod 2, bio je daleko najbolji igrac na pripremama... nadalje...u prvom kolu premiershipa igrac susreta protiv njukasla...u sledecem postigao eurogol...u prvom kolu LP postigao pogodak...da bi u 3.kolu nakon samo poluvremena bio istjeran napolje...a nista losiji od ostatka ekipe bio...o kojem povjerenju trenera mi ovdje pricamo???????..zatim se vraca u prvu postavu tek u 6 kolu i opet postize pogodak..a nakon toga klupa sve do danas...(u kupu je svakako bivao najbolji)....i jedno poluvrijeme protiv bayerna...nije mu ni popravni dao u drugom poluvremenu, makar 15min...(i sto dzeko rece, pellegrini mu nikad nije rekao u cemu je problem, sta treba popraviti...)..,
a negredo imao u posljednjih 6 uatkmica u PL start od prve minute i postigao tek 2 gola, a prije posljednje u 5 uzastopnih tekmi startao od prve minute i postigao tek 1 pogodak...pa ti meni reci ko koga ovdje j...
ovo vec treci put pisem....pa ne treba valjda insan biti toliko glup pa da toliko pretjeruje...gdje vam je logika...
i jos jednom da napomenem da ne kazem da dzeko razvaljuje...ali nije ni tolika ubleha kao sto vi govorite...
pa negreda su spasile posljednje dvije tekme i posebno ovvaj hattrick..a dzeko da je igrao minuta koliko negredo sigurno bi postigao vise....pogotovo protiv ekipica kao sto su cska i norwich...
fakat nemate drugog posla pa vazda na forumu visite i blatite...idite radite sta korisno i pametnije...
Cime se ti s'pucas?robijas_Ri je napisao/la:Ako ode odmah dislike svi stranicu onu oficijalnu sugavu na Facebooku.bivsi je napisao/la:ako ode ostase dzekomrzci u shityurobijas_Ri je napisao/la:Ma ide u Dortmund nema dalje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A vec vidim Edina kako tipka novi status po uzoru na (Šonn feat Nedura - Palim Blunt):
,,Palim Blunt, Klop mi daje šat, veceras sam lud spuco sam se nisam normalan, faca *ebacka moja k*cka je mačka, ispred kluba parkirana crna mečka Njemačka''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Consigliere
- Kontakt:
Valjalo bi, valjaloFordinjo je napisao/la:Amin da se ovo obistini![]()
http://www.sportsdirectnews.com/premier ... n6BDdKe-MM" onclick="window.open(this.href);return false;
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
robijas_Ri
- Kontakt:
[/quote]Cime se ti s'pucas?[/quote]
Ode DZeko za Njemacku, suti dobro je!
Ode DZeko za Njemacku, suti dobro je!
Jarane nemoj da se ljutis, ali stvarno peglas. Pa nema 2 posta da procitas da nisi ti ubacio neki svoj komentar. Hajd da je to kometar na koji mozes odgovoriti, vec pokusavas neku reakciju da izvuces. Shvati da su svi komentari bazirani na tome da nam je krivo sto Dzeko trenutno nije ono sto mi znamo da on moze da bude. Bas bi mi govorili ista da nam je svejedno i da ne zelimo da bude glavin napadac u bilo kojem klubu da igra? Popusti malo svega ti. Niko nije rekao "Dzeko jesi paksu, jado jadni...." itd., naprotiv, svi govorimo da je ljudina i fin momak i ja mu skidam kapu radi stvari koje je radio kao covjek, samo hocemo da se bori za svoje mjesto. Ko ce ako nece on? Ja ne mogu za njega trcati niti sam birao tu karijeru. Ti ako ne vidis da je Dzeko nekad nezainteresovan na terenu, onda stvarno ignorises ono sto ti je pred ocima.bivsi je napisao/la:ako ode ostase dzekomrzci u shityurobijas_Ri je napisao/la:Ma ide u Dortmund nema dalje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Govori se, koliko je uradio za ovu zemlju, ne mora nikad vise nista uraditi. Znaci kad budete imali svoju djecu jednoga dana i budu odlikasi prvih par godina i onda pocnu padati, rece se to isto je li? "Bili su odlicni prvih 5 godina, sad ne mora vise". Kad budes razumio sta znaci konstruktivna kritika onda ces shvatiti sta dosta nas govori. Predpostavljam da nemas ni 18 godina po svom nacinu govora/pisanja i nemoj se ljutiti na ovo sto ti govorim, ne vrijedjam te, jednostavno je tako da ignorises cinjenice neke.
Necu vise, nadam se da razumijes sta pokusavam da ti kazem i drugima koji su kao i ti. Pozdrav.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Dortmund bi bio idealan, bolje u januaru, nego na ljeto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad ode Lewandowski, bice sigurno kandidat za Dortmund, a i vjerujem da ce Dortmund razmisliti o njemu.
zao mi dzekomrzaca ...
ako odes ti onda ostajem ja...imate bradu i kepeca

ma dzaba ti pisat...nevide oni dalje od mrznje i zavisti...oprosti im Boze neznaju sto radehurem je napisao/la:Batko je napisao/la:Negredo je jasno svoj cilj odma objelodanio, svima rekao da želi Dzeku izbaciti iz prvih 11, tada je Dzeko imao mjesto u prvih 11... Boli činjenica da Dzeko nista nije učinio da opravda povjerenje koje mu je ukazano, čak staviše utakmica protiv Bayerna je bila najgora prezentacija nekog napadača na visokom planu dugo godina.... Tako nezsintrresovanog sam samo gledao Anelku u nekim mečevima....
Ja bih vise volio da ode u Arsenal. Siguran sam da je kvalitetniji od Girouda, i da bi se odmah Arseneu nametnuo kao prvi izbor, naigrao bi se tu. Ovo najvise govorim iz razloga sto ce Dortmund vjerovatno napustiti ponajbolji igraci, prije svega Reus (Roberta podrazumijevam). To nije slucaj s Arsenalom (koji je tek u izgradnji kvalitetne momcadi, da tako kazem), a takodjer, u Arsenalu sigurno da ima igrace koji ce mu dati upotrebljivu loptu. Osim toga, siguran sam da bi ga svi mi voljeli gledati u Engleskoj (gdje nije rekao svoje zadnje rijeci), nego u Njemackoj koju je prevazisao jos prije 3 godine.
Eh sad, koliko je ovo moguce, pitanje je... Dok se Robert (koji je vec u Minhenu, kako kazu) povezivao s Topnicima u nekim nagadjanjima, sigurno i oni imaju u planu imati kvalitetnog napadaca/kvalitetnijeg od Francuza (sto je, siguran sam, Edin).
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Eh sad, koliko je ovo moguce, pitanje je... Dok se Robert (koji je vec u Minhenu, kako kazu) povezivao s Topnicima u nekim nagadjanjima, sigurno i oni imaju u planu imati kvalitetnog napadaca/kvalitetnijeg od Francuza (sto je, siguran sam, Edin).
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Izdržati, to je temelj vrline!
Bravo, ja pisem da je to bila sve tatika Pellegrinija jer je on doveo Negreda. Edin je klasa za njega.bivsi je napisao/la:ma dzaba ti pisat...nevide oni dalje od mrznje i zavisti...oprosti im Boze neznaju sto radehurem je napisao/la:Batko je napisao/la:Negredo je jasno svoj cilj odma objelodanio, svima rekao da želi Dzeku izbaciti iz prvih 11, tada je Dzeko imao mjesto u prvih 11... Boli činjenica da Dzeko nista nije učinio da opravda povjerenje koje mu je ukazano, čak staviše utakmica protiv Bayerna je bila najgora prezentacija nekog napadača na visokom planu dugo godina.... Tako nezsintrresovanog sam samo gledao Anelku u nekim mečevima....
Pa nije baš istina da je svima krivo što je Džeko u ovom trenutku u drugom planu. Da se poslužim tvojim riječima, ti ako ne vidiš to, onda ignorišeš činjenice neke. Jedni napišu, kad se sam ne buni onda što bih se ja sekirao za njega, da bi zatim kad Džeko izjavi da je nezadovoljan napisali, šta se imaš buniti , imao si šansu nisi je iskoristio.Murga je napisao/la:
Shvati da su svi komentari bazirani na tome da nam je krivo sto Dzeko trenutno nije ono sto mi znamo da on moze da bude. Bas bi mi govorili ista da nam je svejedno i da ne zelimo da bude glavin napadac u bilo kojem klubu da igra? Popusti malo svega ti. Niko nije rekao "Dzeko jesi paksu, jado jadni...." itd., naprotiv, svi govorimo da je ljudina i fin momak i ja mu skidam kapu radi stvari koje je radio kao covjek, samo hocemo da se bori za svoje mjesto. Ko ce ako nece on? Ja ne mogu za njega trcati niti sam birao tu karijeru. Ti ako ne vidis da je Dzeko nekad nezainteresovan na terenu, onda stvarno ignorises ono sto ti je pred ocima.
Govori se, koliko je uradio za ovu zemlju, ne mora nikad vise nista uraditi. Znaci kad budete imali svoju djecu jednoga dana i budu odlikasi prvih par godina i onda pocnu padati, rece se to isto je li? "Bili su odlicni prvih 5 godina, sad ne mora vise". Kad budes razumio sta znaci konstruktivna kritika onda ces shvatiti sta dosta nas govori. Predpostavljam da nemas ni 18 godina po svom nacinu govora/pisanja i nemoj se ljutiti na ovo sto ti govorim, ne vrijedjam te, jednostavno je tako da ignorises cinjenice neke.
Necu vise, nadam se da razumijes sta pokusavam da ti kazem i drugima koji su kao i ti. Pozdrav.
Džeko jeste nezainteresovan nekad na terenu, ali su razlozi vrlo jasni. Teško je držati toliko vremena motivaciju kada znaš da što god uradiš to ne pije vode. A očekivati od Edina da bude superman je malo previše.
De ne dužim, nadam se da u januaru negdje ide.
džaba pišeš pametan post , kad sam vidiš da ti on neće odgovoriti . što direktno ukazuje da je riječ o običnom trollu .Murga je napisao/la:Jarane nemoj da se ljutis, ali stvarno peglas. Pa nema 2 posta da procitas da nisi ti ubacio neki svoj komentar. Hajd da je to kometar na koji mozes odgovoriti, vec pokusavas neku reakciju da izvuces. Shvati da su svi komentari bazirani na tome da nam je krivo sto Dzeko trenutno nije ono sto mi znamo da on moze da bude. Bas bi mi govorili ista da nam je svejedno i da ne zelimo da bude glavin napadac u bilo kojem klubu da igra? Popusti malo svega ti. Niko nije rekao "Dzeko jesi paksu, jado jadni...." itd., naprotiv, svi govorimo da je ljudina i fin momak i ja mu skidam kapu radi stvari koje je radio kao covjek, samo hocemo da se bori za svoje mjesto. Ko ce ako nece on? Ja ne mogu za njega trcati niti sam birao tu karijeru. Ti ako ne vidis da je Dzeko nekad nezainteresovan na terenu, onda stvarno ignorises ono sto ti je pred ocima.bivsi je napisao/la:ako ode ostase dzekomrzci u shityurobijas_Ri je napisao/la:Ma ide u Dortmund nema dalje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
latinolizaci...
http://forum.sportsport.ba/images/smili ... ifostajete" onclick="window.open(this.href);return false; sami
Nevjerovatno kako je čak i nagovještaj Dzekine promjene na bolje ušutio kritičare.
Nije tacno!Dzeko nikad nije bio siguran u prvih 11 !Sjecas se kad je bio igrac utakmice ja citam I nemogu da vjerujem nekoliko dana kasnije Pellegrini izjavljuje kako on treba da igra bolje!Dzeko mora dat svaku utakmicu tri gola I opet nece biti prva opcija dok je u City1Nema smisla komentarisat na ovu temu vise .SVE JE RECENOBatko je napisao/la:Negredo je jasno svoj cilj odma objelodanio, svima rekao da želi Dzeku izbaciti iz prvih 11, tada je Dzeko imao mjesto u prvih 11... Boli činjenica da Dzeko nista nije učinio da opravda povjerenje koje mu je ukazano, čak staviše utakmica protiv Bayerna je bila najgora prezentacija nekog napadača na visokom planu dugo godina.... Tako nezsintrresovanog sam samo gledao Anelku u nekim mečevima....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma gledajuci diskusiju ovde, iskreno receno od sad temu zaobilazim. Ne treba se niko samnom tj. mojim misljenjem slagati, ali kad se vodi normalna diskusija i kad cujes ono sto ljudi govore, barem razumijes stav te osobe i zasto tako razmislja, sto ovde bas i nemamo.viKK je napisao/la: džaba pišeš pametan post , kad sam vidiš da ti on neće odgovoriti . što direktno ukazuje da je riječ o običnom trollu .
Sto je rekao George Bernard Shaw..... "Najveca greska u komunikaciji je iluzija da je doslo do nje (komunikacije)."
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano i 30 gostiju.