FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kadeti poraženi, juniori remizirali u gradskom derbiju
http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-porazeni ... biju/7144/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-porazeni ... biju/7144/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Zna li iko sta je sa forumom na fkz.ba ?
- champions1921
Ja aldina finansijskog inspektora sto trazi da se njemu podnose izvjestaji
Milion puta ti je objasnjeno i nije ti niko kriv sto tebi neke stvari jednostavno ne mogu doci do malog mozga..
@DzoleZeljo Ne znam kako ti nije mrsko raspravljati se na temu ovih baklji i sl. Gubis vrijeme bezveze..
@DzoleZeljo Ne znam kako ti nije mrsko raspravljati se na temu ovih baklji i sl. Gubis vrijeme bezveze..
BUDI ŽELJO !!!
-
MosaLjoze1921
- Kontakt:
Zna li neko šta je sa Elvirom Ć. ?
napravljen je, meni je ok sve.bangara je napisao/la:Zna li iko sta je sa forumom na fkz.ba ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pun nam je k.rac vas sto idete na gostavanja i tako razmisljate, mislite mozete sve raditi..sta je sa nama starijima koji smo isli godinama na gostovanja a vi sjedili tatama u krilu na sjeveru. Bale balave
bazdareni je napisao/la:Pun nam je k.rac vas sto idete na gostavanja i tako razmisljate, mislite mozete sve raditi..sta je sa nama starijima koji smo isli godinama na gostovanja a vi sjedili tatama u krilu na sjeveru. Bale balave
Uaaaaaaa ti si aldin, dona.
Fotografije sa današnjih derbija:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ne ja sam jedan stariji navijac koji se samo prijavio da vam to napise i koji vam nece vise smetati ovde, imam ja pametnija posla od foruma a jedan je ici na tekme i pokusati nauciti sina kako se voli klub, jer kad bude isao na gostovanja nekada da ne nanosi stetu klubu kojeg voli, jer klub je iznad svih nas. pozz
Ako ovih par forumasa tipa cempions i raja iz coska kazu da nisi aldin onda je tako. Cekamo njih sad ce se oni ukljucit jer je to njihova svrha foruma da glume inspektore, pa cekamobazdareni je napisao/la:Ne ja sam jedan stariji navijac koji se samo prijavio da vam to napise i koji vam nece vise smetati ovde, imam ja pametnija posla od foruma a jedan je ici na tekme i pokusati nauciti sina kako se voli klub, jer kad bude isao na gostovanja nekada da ne nanosi stetu klubu kojeg voli, jer klub je iznad svih nas. pozz
Opet ja, halalite/oprostite..
Kaže jedan genijalac, da mi upoređujemo kao BuLi i našu ligu, kao BuLi ima videonadzor i sl.
Pa čovječe, da klub ne plati godišnje onoliko kazni, da znas da bi se mogle montirati šipke s rail sistemom na ogradu, na koje bi se naravno mogle instalirati video kamere za nadzor (sumnjam da je skuplje od 50.000).
Obzirom da su kamere u današnje vrijeme kvalitetne, kroz godinu dana bi se sistem usavršio + pratiti ulaze, posebno stavljati one uređaje što "sviraju" ako proneseš nešto metalno, a i prečešljavanja bez ustručavanja su nešto što je "must do" zbog našeg mentaliteta...
Eh samo ne znam kako bi se rijesilo nešto, što sam ja lično čuo u onoj gužvi, a to je da neke (ne sve) seke s juga stavljaju pirotehniku u kondome i znate već gdje završi, mislim ne stave kilama nego po jedan...da citiram: "Ma šuti ba nose one dvije, zgurale u ...., kraljice svegam', šega buraz!"
A što se tiče video nadzora, koliko bi nam to moglo trajati? Ko garantuje da neko ne bi počup'o i slično?
Treba nama nadzor u glavi...
Kaže jedan genijalac, da mi upoređujemo kao BuLi i našu ligu, kao BuLi ima videonadzor i sl.
Pa čovječe, da klub ne plati godišnje onoliko kazni, da znas da bi se mogle montirati šipke s rail sistemom na ogradu, na koje bi se naravno mogle instalirati video kamere za nadzor (sumnjam da je skuplje od 50.000).
Obzirom da su kamere u današnje vrijeme kvalitetne, kroz godinu dana bi se sistem usavršio + pratiti ulaze, posebno stavljati one uređaje što "sviraju" ako proneseš nešto metalno, a i prečešljavanja bez ustručavanja su nešto što je "must do" zbog našeg mentaliteta...
Eh samo ne znam kako bi se rijesilo nešto, što sam ja lično čuo u onoj gužvi, a to je da neke (ne sve) seke s juga stavljaju pirotehniku u kondome i znate već gdje završi, mislim ne stave kilama nego po jedan...da citiram: "Ma šuti ba nose one dvije, zgurale u ...., kraljice svegam', šega buraz!"
A što se tiče video nadzora, koliko bi nam to moglo trajati? Ko garantuje da neko ne bi počup'o i slično?
Treba nama nadzor u glavi...
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Imam pitanje, mozda je malo sega ali' haj
Je li likovi "sok kospe" , "kikiriki" i "nesscafe" imaju dozvole od kluba da prodaju svoje proizvode po stadionu?
Je li likovi "sok kospe" , "kikiriki" i "nesscafe" imaju dozvole od kluba da prodaju svoje proizvode po stadionu?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Nekad se govorilo da imaju zabranu, no ocigledno da ista nije dugo trajala...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dinamo nogirao Sammira, eto napdaca
Sutra oko 1000 navijaca na stadionu i 2000 na forumu gdje ce se jadni slomiti komentarisanjem igre koju ne vide.
Sutra oko 1000 navijaca na stadionu i 2000 na forumu gdje ce se jadni slomiti komentarisanjem igre koju ne vide.
NO PYRO NO PARTY
Jel se zezas za Sammira ili si ozbiljan ? Mi ne moze dovest Wagnera iz Sirokog a ne SammiraBuu je napisao/la:Dinamo nogirao Sammira, eto napdaca
Igraci ti nedavno strajkovali a plate im od 200KM do 2 milje, koliko mislis da bi Sammir igrao za 45 maraka dnevnicu, moguceBuu je napisao/la:mrtav ozbiljan
Kad Nadarevic nije dosao otisao prije u Jedinstvo mi ne mozemo dovesti ni iz saobracajca. Ufatit se ove nase djecice pa sta bude ....
- storm_raider
- Kontakt:
Joj Aldina, Done i hiljadu nickova sto pise gluposti.
Kanticu i u pijesak dok odrasli pisu!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Aplauz za tebe 
- storm_raider
- Kontakt:
Pa da si marku dobio za svaki profil koji si napravio ovdje mogao si kupiti godisnju, a ne ovako da pises o utakmicama, a nisi vidio Grbavicu ni na slikama.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.