Vec standardna metaGreivis je napisao/la:]
![]()
Alternativa je Brazilac,pardon Spanac
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Vec standardna metaGreivis je napisao/la:]
![]()
To onaj sto je odbio Liverpool?chily-rz je napisao/la: Vec standardna meta![]()
Alternativa je Brazilac,pardon Spanac
Taj,taj,namazani,za.**** Suletov transfer u AFC da bi on tu upao kao alternativaGreivis je napisao/la:To onaj sto je odbio Liverpool?chily-rz je napisao/la: Vec standardna meta![]()
Alternativa je Brazilac,pardon Spanac![]()
![]()
ma mogu dobiti Suareza to nije nikakav problem samo gospodin Wenger mora ponuditi 80.000.002nerkolfc je napisao/la:Ko o cemu, topnici o Suarezu. Kad ga niste dobili ovo ljeto necete izgleda nikad.
FLamini ga preporucioBigBigBang je napisao/la: Dobar je Diego Costa, svaki put kad gledam Atletico on se pickara sa nekim![]()

Sada je mjesec novembar, sve to se dešavalo u augustu. Suarez nije otišao nigdje, Liverpool nije ništa izgubio, on je zadržao svoju formu i vjerujem da će osvojiti nagradu za najboljeg strijelca ove sezone. Čak šta više, on ne pada kao prije, ne simulira...Jedino ko je javno ponizen je Liverpool Hendersone, igrac daje intervjue optuzuje vlasnike i trenera da mu je obecano da ce da ode, moli da ode jer je ocigledno mrzio cinjenicu da je jos uvijek igrac Liverpoola, to je cinjenica. Naravno on sad igra dobro ne zbog toga sto je sretan sto je ostao nego zato da moze u sto bolji klub da ode jer bojkot jednu sezonu i ne bi ga ni Totenhem htio. A sto se tice tog ismijavanja Henrija to ce biti ujedno i najveci uspjeh Liverpoola za vrijeme njega, nadam se da se nakon subote vise ne pita sta se kod nas pusi.
Uostalom cinjenica je da Suarez ide, Arsenal ga i ne mroa dovesti pa ima jos igraca svjetske klase dovescemo nekog drugog poenta je da taj nece biti u Liverpoolu.
Ne moram, jer to mi nije ni bila poenta za utvrditi, jos jednom. Ali kad neko nema znanje pa lupi spin, ili se mesa jednostavno tamo gde ga niko nista pitao nije. Sad bi ja trebao da kazem da Arsenal bez Wengera ne moze u top4.BigBigBang je napisao/la: Probaj utvrditi ovu poentu, Arsenal bez Ozila moze bez problema u top4, Liverpool sa Suarezom ne moze u top4. Prosto ko pasulj.
A kada je LFC igrao bez Suareza ???BigBigBang je napisao/la: Cuj ti rajcice genijalca on ima zato znanje![]()
Kako ti znas da bi mi bez Wengera bili izvan top4 na osnovu cega to znas? Za Liverpool i Suareza smo vidjeli u prethodnih sezonama, Arsenal bez Wengera nismo jos...
Ko je spominjao Liverpool bez Suareza? jer vec smo ranije ustanovili da vi ni sa njim ne mozete u LP, dakle bez njega mozete u najbolju ruku biti isti ko sa njim ( ko mi sa i bez RVP niej bilo razlike) dakle opet ne mozete u LP.Paradajz je napisao/la:A kada je LFC igrao bez Suareza ???BigBigBang je napisao/la: Cuj ti rajcice genijalca on ima zato znanje![]()
Kako ti znas da bi mi bez Wengera bili izvan top4 na osnovu cega to znas? Za Liverpool i Suareza smo vidjeli u prethodnih sezonama, Arsenal bez Wengera nismo jos...
Tvoje neznanje me nikad vise ne iznenadjuje, pogotovo tvoji kriterijumi kada su poredjenja u pitanju, eto videli smo LFC bez Suareza, pre par godina, kada nije ni bilo pola ovih igraca, niti Brendana, ali naravno tebi je to sve isto.
Suarez je dobar igrac al nije neophodan.Luzeri dobili po koki prosle hefte a zadnjih godina im je koka protamburana tako da ne mogu uci ni u uzi krug nekih konkurenata i opet neke teoreme i mitove pisu li pisu.BigBigBang je napisao/la:Zao mi je sto sam pokrenuo ovu raspravu, samo sam htio zakljuciti da mozda Suarez i nije prioritet dugorocno gledajuci (jer ce vec imati 27. godina u Januaru) mislio sma da ce fanovi Liverpoola biti zadovoljni ali oni se jos vise raspisali ovde.
Kao da je ikad bilo straha da ce otici u ArsenalBigBigBang je napisao/la:Zao mi je sto sam pokrenuo ovu raspravu, samo sam htio zakljuciti da mozda Suarez i nije prioritet dugorocno gledajuci (jer ce vec imati 27. godina u Januaru) mislio sma da ce fanovi Liverpoola biti zadovoljni ali oni se jos vise raspisali ovde.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, eaglebvb09, feniksptica, Zyzm i 48 gostiju.