Svaka vam cast sto ste navijali sa nasim momcima danas i jedva cekam da dođete u Bisce
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Mogu vam decki priznati da sam postao ovisan o vasoj pjesmi: Ja rođen sam na Jugu tu sam zivot proveo, zadnja liga bio si ja sam tebe bodrio meni nista ne znaci osim tebe Radnicki i đavolu cu dusu ako treba prodati! 
Svaka vam cast sto ste navijali sa nasim momcima danas i jedva cekam da dođete u Bisce
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
FK Radnički Lukavac
Nakon spavanja i doručka u Blagaju kod Mostara, ekipa Radničkog je prije par trenutaka krenula prema stadionu Branitelja.
U Mostar je sitgao i Gradonačelnik Lukavca, kao i pojedini članovi uprave FK Radnički.
Sretno plavi!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
0:0 prvo poluvrijeme, Radnički bolji, Mace imao 100% priliku, išao jedan na jedan, imali smo još par finih prilika, dok je i Branitelj imao jednu 100% ali je Čejvan izbio sam gol linije. Idemo plavi, idemo po tri boda.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nakon prvog poluvremena, u Mostaru 0-0. Radnički ima bolju igru od Branitelja.
Tekstualni prenos uzivo mozete pratit na http://www.lukavac-x.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Tekstualni prenos uzivo mozete pratit na http://www.lukavac-x.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Nakon prekršaja nad Jogunčićem, Mace s bijele tačke pogađa. Radnički vodi 0:1.
Opa, izgleda da je 0-2 u Rodoču 
Jbg sad, u sudijskom primamo 2 gola i završeno 2-2! 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
podleglo se huku rodockih tribinastudeni je napisao/la:Jbg sad, u sudijskom primamo 2 gola i završeno 2-2!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
znaci u 3 min primiste 2 golastudeni je napisao/la:Jbg sad, u sudijskom primamo 2 gola i završeno 2-2!
Il je to il je do vjetra, trećeg nemastaragarda je napisao/la:podleglo se huku rodockih tribinastudeni je napisao/la:Jbg sad, u sudijskom primamo 2 gola i završeno 2-2!![]()
....halalite,al malo se salim...nas ovi otresaju evo drugu godinu pa sam bas pomislio da cete im vi uzet mjeru
- tuzlak1987
- Kontakt:
cudno, ovo ste morali zatvoriti. ja vas vec racunao na plus 6 bodova od Iskre
Nema veze Iskra sa nama, već smo im na +8tuzlak1987 je napisao/la:cudno, ovo ste morali zatvoriti. ja vas vec racunao na plus 6 bodova od Iskre
- tuzlak1987
- Kontakt:
mislim da sam vas racunao na 25 bodova nakon 14. kola, a ovako je izvjesno da na ovih 20 dodajete 3 i idete na 23.studeni je napisao/la:Nema veze Iskra sa nama, već smo im na +8tuzlak1987 je napisao/la:cudno, ovo ste morali zatvoriti. ja vas vec racunao na plus 6 bodova od Iskre
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
E je.bem ti sreću..
-
samolukavac
- Kontakt:
Radnički - Jedinstvo: 0-1 (90 minuta gol primljen)
Bratstvo - Radnički: 1-0 (95 minuta gol primljen)
Radnički - Gošk: 0-0 (90 minuta penal za goste)
Branitelj - Radnički: 2-2 (Dva gola domaćina za 3 minute)
To je ta naša sreća
Bratstvo - Radnički: 1-0 (95 minuta gol primljen)
Radnički - Gošk: 0-0 (90 minuta penal za goste)
Branitelj - Radnički: 2-2 (Dva gola domaćina za 3 minute)
To je ta naša sreća
90. minut, pomoćni pokazuje 4 minute nadoknade, vodimo 2-0 tamo gdje nam niko nije dao nikakve realne šanse, 91. minut 2-1, 95' 2-2, ovo valja doživiti, preći preko toga, pa na kraju pokušati zaboraviti.
Joge, Mace i Pema odigrali najbolje, pored ovih golova propušteno je još 5 situacija 1na1 sa golmanom, Redžić je morao barem jedan zicer realizirati, Hasanović ušao u 90' da dobijemo na vremenu i on izgubi dvije lopte na centru koje su na kraju bile golovi i promaši u petercu zicer. Ostaje žal, ali obzorom da će dole teško ko uzeti bod odličan rezultat koji bi prije utakmice potpisao bez problema.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Joge, Mace i Pema odigrali najbolje, pored ovih golova propušteno je još 5 situacija 1na1 sa golmanom, Redžić je morao barem jedan zicer realizirati, Hasanović ušao u 90' da dobijemo na vremenu i on izgubi dvije lopte na centru koje su na kraju bile golovi i promaši u petercu zicer. Ostaje žal, ali obzorom da će dole teško ko uzeti bod odličan rezultat koji bi prije utakmice potpisao bez problema.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
E baš ste bez sreće ove sezone, ne znam šta vam se to dešava, 
Inače Redžiću kao i Hasanoviću je neko slagao da znaju igrati lopte. Za Redžu sam znao koliko nezna, al i ovaj Hasanović je u par utakmica pokazao kakav je. Nit zna driblat, nit ulazi u duele, spor je da nekog pretrči...žalost
Da nam je neko dao bod prije tekme, bili bi zadovoljni. al ovako,jbg
Da nam je neko dao bod prije tekme, bili bi zadovoljni. al ovako,jbg
Ma odlican rezultat, jedino ostaje zal zbog toga sto smo imali ta 3 boda. Ekipi velike cestitke, a svi ovi bodovi koje smo izgubili u zadnjim minutama se moraju vratiti kad tad, samo je pitanje vremena
pozz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Redžu postavit kao konobara u Bakardiju, još mu je tu i kladionica Formula blizu, a čim ga moje oči prestanu više gledat, ja ću mu kupovat cigare i uplaćivat tikete kad bude zauzet.
Šteta za danas, prava šteta..
Šteta za danas, prava šteta..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.