Kidd je pricao da ih odmarati da ih nece forsirati do playoffa zasad nije od rijeci, ove godine vjerovatno ni nece osim ako ne odrade kakav trade u februaru.Neutral je napisao/la:emir18 je napisao/la:Imaju oni kvalitet imaju ga cak previse al lose rasporedjen i Kidd tesko da ce izboriti sa tim,a Rusi ko Rusi nemilosrdni ocekujem da ce dobit otkaz do Bozica.Neutral je napisao/la:Ne treba on nikoga čuvati kada i ovako Netsi nisu veliki kvalitet. Džabe takse i sve kada rade pogrešne poteze.
Paul i Kevin su ostarili, imaju snagu ali ne za prsten, to ti garantujem.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 10 nov 2013, 03:39, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne mogu da vjerujem nafake, pa lopta 5 metara ode iznad obruca, hahaha. Dahoce opet uci s ovom postavom s Lopezom samo, da sam sebe dokrajci.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Izdržati, to je temelj vrline!
Prsten nece sigurno uzet!Miami ce ih prosut kpo Kinez rizu!Neutral je napisao/la:emir18 je napisao/la:Imaju oni kvalitet imaju ga cak previse al lose rasporedjen i Kidd tesko da ce izboriti sa tim,a Rusi ko Rusi nemilosrdni ocekujem da ce dobit otkaz do Bozica.Neutral je napisao/la:Ne treba on nikoga čuvati kada i ovako Netsi nisu veliki kvalitet. Džabe takse i sve kada rade pogrešne poteze.
Paul i Kevin su ostarili, imaju snagu ali ne za prsten, to ti garantujem.
Kakav prsten kakvo sta , pa najmladji all star igrac im je deron koji ima 30 godina. Necu racunat brooka on tek od prosle sezone igra na all star nivou i ne moze on sam puno... JJ 32 godine , KG i pierce na kraju karijere kao i terry AK 32 , sve je to super na papiru ali ovo sto oni pokazuju je premalo. I ono sto im ne ide u prilog je vrijeme svakoj ekipi cak je i miami trebalo gotovo 2 godine da se uigraju i njima ce trebat a kg i ekipa nemaju to. Ne mogu oni puno u PO iako realno mogu napravit iznenadjenej mozda u jednoj seriji do prstena ne mogu ni naopako...
Izgubise opet!
-
lucif3R666
- Kontakt:
nema kirilenka i nije ulazio reggie i opet teletovic mjesta nema .....
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Nisam gledao utakmicu, jer sam imao "prečih" stvari
ali čuH , sto bi crnogorci rekli, da su zijanili...
Nemojte se nervirati, Kidu je jos malo i letit sa stolice, hahah
a Mirza ce otici siguran sam 100%...
Nemojte se nervirati, Kidu je jos malo i letit sa stolice, hahah
Kindže, kindže...
Mirza ima losiji tretman sad nego prosle sezone.Ovo je ubistvo za igraca .
Mirzino lice izgleda kao da je jedno 5 sati minimalno spavao, al ozb:mrgreen: jedini on ne skace, prikovo za klupu i kunja 
Izdržati, to je temelj vrline!
Zna da nece igrat pa se opusti na klupi !rogeRF je napisao/la:Mirzino lice izgleda kao da je jedno 5 sati minimalno spavao, al ozb:mrgreen: jedini on ne skace, prikovo za klupu i kunja
Ovi Netsi me neodoljivo podsjećaju na Lakerse od prošle sezone... 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ne vidi ga Kidd, sjeo tamo na kraju. Posutaj te ispred sebe i sjedi kod Kidda i pitaj ga je li cuo za BB 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
http://www.nbaserbia.com/vesti/5998/and ... edio-ledja" onclick="window.open(this.href);return false;
Unofficialpage je napisao/la:I ne vidi ga Kidd, sjeo tamo na kraju. Posutaj te ispred sebe i sjedi kod Kidda i pitaj ga je li cuo za BB
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
A realno Pierce i Garnett, sve i da im je 50 godina, trebaju da budu ispred Mirze u rotaciji. Ja ne znam kako je iko uopšte mogao vjerovati da će Mirza ove sezone u onakvoj ekipi imati značajniju minutažu. I on je budala, toliko ekipa u kojima eto igra Pero Antić i Kuzmić i bruka lošijih igrača od Mirze... Nek ide fino tako u neki tim tipa Šarlot, Feniks, Juta, pa lijepo razvali sezonu-dvije i onda se vrati u jaču ekipu kao dokazan igrač. Ovako je i dalje bez šanse...
GTR se vozi ,moram priznati da ima ukusa.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Da li mi moze neko reci kakav je Mirza na startu sezone?
Dobije li vecu minutazu nego li lani?
Hvala.
Dobije li vecu minutazu nego li lani?
Hvala.
MT3 na pocetku sezone i statisticki najgori igrac NBA-a od svih 130+ koji su dobijali priliku..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.