Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zna li neko sturm - ried igra li se danas, jucer je trebalo pa nesto odgodjeno, i otisao da dignem pare (jer sam imao jos taj par na tiketu) i rece mi u poslovnici igra se danas u 19.00 a nisam nasao nigdje u ponudi
@amko
mislim da se ne igra...rekla ti je jer moraš valjda čekati 24 sata od početka tekme, nisam ni ja našao u ponudi
@civa
napoli je dvojka danas
mislim da se ne igra...rekla ti je jer moraš valjda čekati 24 sata od početka tekme, nisam ni ja našao u ponudi
@civa
napoli je dvojka danas
civa i ja mislio to igrati al naredao sam svega i svacega , singlirao na sitno 7+Civa je napisao/la:Jedan 'vako luđi prijedlog Juventus - Napoli tačan rezultat 2:2 kv.9
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
-
sarajevo81
- Kontakt:
slazem sezgmiky je napisao/la:@amko
@civa
napoli je dvojka danas
Valladolid-Laboral Kutxa / Valladolid under 73.5 1.85 ili under 155.5 1.85
Barcelona-Canarias over 151.5 1.85
Real Madrid-Manresa / Manresa under 70.5 1.85
6.33
da probamo sa košarkom malo prije nogometa
Barcelona-Canarias over 151.5 1.85
Real Madrid-Manresa / Manresa under 70.5 1.85
6.33
da probamo sa košarkom malo prije nogometa
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 10 nov 2013, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Rad Belgrade v Red Star Belgrade
(Half Time/Full Time) 26.00 To Run
posto je juce nastimao partizan prelaz..red je probati i zvezdu danas. Na sitno
(Half Time/Full Time) 26.00 To Run
posto je juce nastimao partizan prelaz..red je probati i zvezdu danas. Na sitno
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Roma - Sassuolo 1
Željezničar - Zvijezda 1
Man.Utd - Arsenal 1
Zrinjski - Sarajevo 1
koef : 9
Željezničar - Zvijezda 1
Man.Utd - Arsenal 1
Zrinjski - Sarajevo 1
koef : 9
Danas ne mozes promasit Nadala i da hoces, pa ni zbroj gemova vise
Glory Glory Man United!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobra kvota na Arsenal.
Imaju fenomenalan vezni red, Oezil i Ramsey su u formi, čak i otpisani Rosicky igra dobro (pokazao je protiv BvB-a), a i oporavljeni Cazorla pomalo podsjeća na igrača iz prethodne sezone. United nema glavnog pokretača (SAF-a), vezni red nije dovoljno inovativan, a u odbrani vazda naprave neke greške koje ih koštaju bod(ov)a. Vjerujem da će Arsenal danas kazniti svaku grešku ili greškicu Unitedove odbrane. Arsenalu se vraća Flamini (out je i dalje Walcott, al' bi se Wilshere trebao vratiti na teren), a United je bez Welbecka i Fletchera, dok su upitni Evans i Rafael. Podatak da je Arsenal do dana današnjeg na 252 utakmice bez proaza u gostima (
) dovoljno govori o kakvoj je ekipi riječ. Što se tiče "novog" Uniteda, izgubili su od Liverpoola i Cityja, remizirali sa Chelseajem, a sa OT-a je Southampton otkinuo bod, a WBA cijeli plijen. Zašto se i Arsenal ne bi omastio gostujućom pobjedom?
Prognozirat ću i rezultat United - Arsenal 1:2 ili 1:3.
Inače, utakmicu sudi Oliver, ove sezone nije pokazao crveni karton, ali je na šest mečeva pokazao 25 žutih. Eto, ukoliko neko želi igrati ove specijalne igre.
Sretno svima.
Imaju fenomenalan vezni red, Oezil i Ramsey su u formi, čak i otpisani Rosicky igra dobro (pokazao je protiv BvB-a), a i oporavljeni Cazorla pomalo podsjeća na igrača iz prethodne sezone. United nema glavnog pokretača (SAF-a), vezni red nije dovoljno inovativan, a u odbrani vazda naprave neke greške koje ih koštaju bod(ov)a. Vjerujem da će Arsenal danas kazniti svaku grešku ili greškicu Unitedove odbrane. Arsenalu se vraća Flamini (out je i dalje Walcott, al' bi se Wilshere trebao vratiti na teren), a United je bez Welbecka i Fletchera, dok su upitni Evans i Rafael. Podatak da je Arsenal do dana današnjeg na 252 utakmice bez proaza u gostima (
Prognozirat ću i rezultat United - Arsenal 1:2 ili 1:3.
Inače, utakmicu sudi Oliver, ove sezone nije pokazao crveni karton, ali je na šest mečeva pokazao 25 žutih. Eto, ukoliko neko želi igrati ove specijalne igre.
Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nekako je veća sigurica odigrati oba daju na Man Utd-Arsenal.
Bez obzira na dobru formu Arsenala i lošu Utd-a ipak je ovo derbi i sve je moguće.
Bez obzira na dobru formu Arsenala i lošu Utd-a ipak je ovo derbi i sve je moguće.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
jedan listic ovih parova koji pocinju ranije.Nadam se da ce proci

Roma, Siroki, Rijeka, Dinamo Z, Barcelona
3.46 na 20km je 69.20KM
Sta ne valja ?
3.46 na 20km je 69.20KM
Sta ne valja ?
čuvajte se rome danas 
Real Madrid - La Bruixa d Ili Manresa -Real-24 @ 1,99 5/10
Manresa je stigla u Madrid bez Monro, Salvo Arko. To je veliki problem za njih. A i sa njima bi Real morao. Naravno ako htjedne.
Manresa je stigla u Madrid bez Monro, Salvo Arko. To je veliki problem za njih. A i sa njima bi Real morao. Naravno ako htjedne.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
ne baksuziraj druzezgmiky je napisao/la:čuvajte se rome danas
ja sam planirao danas nadal, roma i barca za veci ulog, sada mi crnjak kada si to napisao
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
moje mišljenje samo a i nije džaba u super tipu (barem kod mene)LenBias je napisao/la:ne baksuziraj druzezgmiky je napisao/la:čuvajte se rome danas![]()
ja sam planirao danas nadal, roma i barca za veci ulog, sada mi crnjak kada si to napisao
ja igram sassuolo daje gol po kvoti 2.00 radije nego pobjedu rome, milijuni kladioničara imati će ih na svom tiketu danas i lako moguće da kiksaju, nemoj zaboraviti da je taj isti Sassuolo uzeo bod u Napulju puno težem gostovanju
Šta mislite za ovaj Marsej ? Je l` vrijeme da dobiju, kvota 1.70 ili je bolje odigrati gost daje gol 1.70
.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
nemanja vidićHead je napisao/la:Arsenal 2
crveni karton i penal na istoj utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.