Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

BosnaSTL
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BosnaSTL » 09 nov 2013, 23:01

Murga je napisao/la:
viKK je napisao/la: džaba pišeš pametan post , kad sam vidiš da ti on neće odgovoriti . što direktno ukazuje da je riječ o običnom trollu .
Ma gledajuci diskusiju ovde, iskreno receno od sad temu zaobilazim. Ne treba se niko samnom tj. mojim misljenjem slagati, ali kad se vodi normalna diskusija i kad cujes ono sto ljudi govore, barem razumijes stav te osobe i zasto tako razmislja, sto ovde bas i nemamo.

Sto je rekao George Bernard Shaw..... "Najveca greska u komunikaciji je iluzija da je doslo do nje (komunikacije)."
Ma razumijem ja tvoj stav !Zadnja utkamica koju je Dzeko igrao u prvoj postavi je bilo protiv Bayerna I citava ekipa je igrala kriminalo !Kad je Bayern pustio gas to je bilo zadnji 20 minut tekme kad je Dzeko izasao iz igre !Kad city igra kriminalno Dzeko ide na klupu a sto vezni red neradi svoj posao I sto Silva trce okolo ko muha bez glave to niko nevidi!Dzeko se samo utapa u sivilo I svi samo njega vide kad nestima u igri tog tima !

Srky4
Kontakt:

Post Postao/la Srky4 » 09 nov 2013, 23:04

BosnaSTL je napisao/la:
Batko je napisao/la:Negredo je jasno svoj cilj odma objelodanio, svima rekao da želi Dzeku izbaciti iz prvih 11, tada je Dzeko imao mjesto u prvih 11... Boli činjenica da Dzeko nista nije učinio da opravda povjerenje koje mu je ukazano, čak staviše utakmica protiv Bayerna je bila najgora prezentacija nekog napadača na visokom planu dugo godina.... Tako nezsintrresovanog sam samo gledao Anelku u nekim mečevima....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije tacno!Dzeko nikad nije bio siguran u prvih 11 !Sjecas se kad je bio igrac utakmice ja citam I nemogu da vjerujem nekoliko dana kasnije Pellegrini izjavljuje kako on treba da igra bolje!Dzeko mora dat svaku utakmicu tri gola I opet nece biti prva opcija dok je u City1Nema smisla komentarisat na ovu temu vise .SVE JE RECENO
Slažem se nikad nije bio u siguran u prvih 11.Kad je Edin bio u prvih 11 onda je postojala rotacija i zamjena u 60 min., a sad nema i još jednom kažem da je svaku igrao ekstra ovo bi se desilo jer je Pele to taktički uradio. Doveo Negreda da igra, a ne da sjedi na klupi. Vidi se da sve igrače koje je on doveo igraju.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 09 nov 2013, 23:07

Srky4 je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la:
Batko je napisao/la:Negredo je jasno svoj cilj odma objelodanio, svima rekao da želi Dzeku izbaciti iz prvih 11, tada je Dzeko imao mjesto u prvih 11... Boli činjenica da Dzeko nista nije učinio da opravda povjerenje koje mu je ukazano, čak staviše utakmica protiv Bayerna je bila najgora prezentacija nekog napadača na visokom planu dugo godina.... Tako nezsintrresovanog sam samo gledao Anelku u nekim mečevima....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije tacno!Dzeko nikad nije bio siguran u prvih 11 !Sjecas se kad je bio igrac utakmice ja citam I nemogu da vjerujem nekoliko dana kasnije Pellegrini izjavljuje kako on treba da igra bolje!Dzeko mora dat svaku utakmicu tri gola I opet nece biti prva opcija dok je u City1Nema smisla komentarisat na ovu temu vise .SVE JE RECENO
Slažem se nikad nije bio u siguran u prvih 11.Kad je Edin bio u prvih 11 onda je postojala rotacija i zamjena u 60 min., a sad nema i još jednom kažem da je svaku igrao ekstra ovo bi se desilo jer je Pele to taktički uradio. Doveo Negreda da igra, a ne da sjedi na klupi. Vidi se da sve igrače koje je on doveo igraju.
Srky brate to neki nikad nece shvatit!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 09 nov 2013, 23:23

Murga je napisao/la:
viKK je napisao/la: džaba pišeš pametan post , kad sam vidiš da ti on neće odgovoriti . što direktno ukazuje da je riječ o običnom trollu .
Ma gledajuci diskusiju ovde, iskreno receno od sad temu zaobilazim. Ne treba se niko samnom tj. mojim misljenjem slagati, ali kad se vodi normalna diskusija i kad cujes ono sto ljudi govore, barem razumijes stav te osobe i zasto tako razmislja, sto ovde bas i nemamo.

Sto je rekao George Bernard Shaw..... "Najveca greska u komunikaciji je iluzija da je doslo do nje (komunikacije)."
Zašto ne razumiješ ovo što piše BosnaSTL ili hurem, ili srky ili ja.....? Ne vidim da pišu nerazumljivim jezikom.....

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 09 nov 2013, 23:26

Naravno da je doveo Bradu da igra...samo vidjecemo sad ima dosta povrjedjenih igraca a jos kad udare na malo jace protivnike..Pelegrini ce skontat da je pogresio ali bice mu kasno...Edine bjezi iz vjestackog kluba

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2013, 23:35

Murga je napisao/la: Ma gledajuci diskusiju ovde, iskreno receno od sad temu zaobilazim. Ne treba se niko samnom tj. mojim misljenjem slagati, ali kad se vodi normalna diskusija i kad cujes ono sto ljudi govore, barem razumijes stav te osobe i zasto tako razmislja, sto ovde bas i nemamo.
Upravo tako ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 nov 2013, 01:06

Bože sačuvaj u šta se pretvara ova tema.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 10 nov 2013, 04:08

slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 nov 2013, 04:20

Uh brutalno. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 nov 2013, 10:25

:lol: :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 10 nov 2013, 10:27

ovo nije smješno, može ga samo biti sram, zna l' on koliko je Edin dao za BiH? zna li on ko je Edin Džeko?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 nov 2013, 10:28

Uuu sto ga mahnu :lol::lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 nov 2013, 10:29

Ufff ovo je bilo ispod pojasa :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 10 nov 2013, 11:05

Najaci komentar na ovo je od Hrvata iz Zagreba : "samo bosanci mogu pljuvat po svojim igracima hahaah" ...

toliko misevi
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 10 nov 2013, 11:12

bordo_Sarajevo je napisao/la:Najaci komentar na ovo je od Hrvata iz Zagreba : "samo bosanci mogu pljuvat po svojim igracima hahaah" ...

toliko misevi
tako je jarene..j
naj jadniji narod na prostorima Balkana...nije ni cudo sto je prosao tako kako je prosao u posljednjem ratu..najzalosnije je sto bi opet isto bilo jer nismo nista naucili iz nase krvave historije.... :x

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 nov 2013, 11:13

idi dzeko u dortmund i ne vracaj se
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 10 nov 2013, 11:27

bivsi je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:Najaci komentar na ovo je od Hrvata iz Zagreba : "samo bosanci mogu pljuvat po svojim igracima hahaah" ...

toliko misevi
tako je jarene..j
naj jadniji narod na prostorima Balkana...nije ni cudo sto je prosao tako kako je prosao u posljednjem ratu..najzalosnije je sto bi opet isto bilo jer nismo nista naucili iz nase krvave historije.... :x
Ma samo pazi kad Pjanica i Spahica ne krene kako treba (nedo Bog), jer oni su sad "in", ja sam se nadao da su ovi koji pljuju po Edinu neka dijeca po forumu, ali citajuci komentare na fejsu, jok, neki cak imaju svoju dijecu ... zalosno....

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 10 nov 2013, 11:29

LenBias je napisao/la:idi dzeko u dortmund i ne vracaj se
Haha - jel to Thomas Graversen? Odkad njega nisam vidio. Zadnji put je u vrijeme Real-a kad su ga zvali Shrek a on se sukobio s Robinhom ili tako nesta :mrgreen:

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 10 nov 2013, 11:33

bordo_Sarajevo je napisao/la:
bivsi je napisao/la:

toliko misevi
tako je jarene..j
Ma samo pazi kad Pjanica i Spahica ne krene kako treba (nedo Bog), jer oni su sad "in", ja sam se nadao da su ovi koji pljuju po Edinu neka dijeca po forumu, ali citajuci komentare na fejsu, jok, neki cak imaju svoju dijecu ... zalosno....
naravno ici ce ono od jednog do drugog igraca jer ti ljudi su otpad komunistickog sistema....nemogu da shvate da vrijeme u kojem su zivjeli nepostoji vise...Edin, Pjanic , Spahic su zive legende ove napacene zemlje..

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 10 nov 2013, 11:39

bivsi je napisao/la:

naravno ici ce ono od jednog do drugog igraca jer ti ljudi su otpad komunistickog sistema....nemogu da shvate da vrijeme u kojem su zivjeli nepostoji vise...Edin, Pjanic , Spahic su zive legende ove napacene zemlje..[/quote]

Boldano nema nikakve veze sa ovim ....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], rukometubih23 i 19 gostiju.