Jah vi Puljani nemozete ni igrati cestito na svom terenu vec po Rijeci se bezveze seljakate.veruda je napisao/la:nema taj stadion 10-11 tisuca,ima puno manje...dubrava je napisao/la:Jest, stvarno je lijep stadion GOAL u Orašju. Vidio sam ga uzivo, doduše izdaleka, ali i na fotkama i na TV-u i bas je fino ureden i moderan, iako mislim da nema tribine sa sve strane.
Zaboravio sam reći, a mislim da taj stadion nije nitko spomenuo, jest stadion bivšeg HNL prvoligaša, NK Kamen Ingrada, u selu Velika, pored Požege. Stadion od 10-11 tisuca mjesta, sva sjedeća, bez atletske staze, sa reflektorima, pomocnim terenima i pratecim objektima, sagrađen 2002.g, definitivno jedan od modernijih i suvremenijih na ovm prostorima, iako je kapacitet mali..
nasao sam dvi fotke tog stadioncica, al nisam mogao stavit ovdje (malo sam kompjuterski nepismen)
nije ni moderan ni suvremen,vec ruglo obojano...
Kad covjek uzme za obzir da se ovo nalazi u jednoj mjesnoj zajednici jasta je nek sasvim lijep stadion.
A i u svim analima mozes naci da je kapacitet oko 10 000.
Sasvim slucajno da znam podatke jer je Mujcin legenda Dinama ovdje zavrsavao svoj fudbalski vijek.