Adnan Zahirović

Metanor
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Metanor » 29 okt 2013, 19:31

robijas_Ri je napisao/la:
Metanor je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Znaci Safet, Ivica Osim i ja smo glupi a ovi kriticari pametni. Zaha ljudi ima fudbalsku inteligenciju koju nema pola reprezentativaca, ima smirenost i muda do poda koju nema pola reprezentativaca, cita igru i defanzivno je bolji od pola reprezentativaca, a drugo to sto ste vi naucili kroz godine da se lopte napucavaju nebu pod oblake, to je vrijeme Jahića i Nadarevica davno proslo.
Znaci TI,Ivica Osim i Pape x

Samo cu te prijaviti i to je to xD,nema potrebe vise diskutovati.
Pa prijavi jer argumentima nemozes dokazat zasto Zahirovic ne zasluzuje biti u Brazilu
Budi covjek i daj mi broj svog dilera.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 okt 2013, 19:44

robijas_Ri je napisao/la:Znaci Safet, Ivica Osim i ja smo glupi a ovi kriticari pametni. Zaha ljudi ima fudbalsku inteligenciju koju nema pola reprezentativaca, ima smirenost i muda do poda koju nema pola reprezentativaca, cita igru i defanzivno je bolji od pola reprezentativaca, a drugo to sto ste vi naucili kroz godine da se lopte napucavaju nebu pod oblake, to je vrijeme Jahića i Nadarevica davno proslo.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 29 okt 2013, 19:56

@Mozambik
Ti si tipican provokator (vjerojatno maloljetnik) zbog kojih sam se i raspisao na Zahirovicevoj temi, ali nisi jedini pa evo da zavrsim sa svima pricu i da ne spamam vise i poslje ga pljujte koliko hocete briga me svejedno ide u Brazil 8-) . Al samo cu jos par stvari reci:
1. Izgleda da je glavni problem u reprezentaciji upravo Zahirovic koji igra u jako slabasnom Bochumu i ligu u koju se inace ulazi ono bas kad nema gdje pa dodjes u Njemacku 2. ligu, sto naravno svjedoce i imena ostalih klubova nasih reprezentativaca od kojih mi se jezi zadnja dlaka na tijelu.
2. Ja nikad nisam ni rijec progovorio na temi drugih reprezentativaca koji igraju u slabim klubovima tipa Višca, Medunjanin - koji je standardan a igra u klubu cije ime ne znam izgovorit, Ibricic, Sunjic, Vranjes, Vrsajevic, Svraka i dalje da ne nabrajam. Mene samo dakle zanima kako ce oni odigrat u reprezentaciji i na osnovu toga im sudim.
Ali evo izgleda da je glavni problem upravo Zahirovic cija se tema od ranog jutra konstantno crveni i izgubio sam i snagu i volju da se bilo s kim vise raspravljam, vrijeme ce sve pokazat.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 okt 2013, 20:12

robijas_Ri je napisao/la:@Mozambik
Ti si tipican provokator (vjerojatno maloljetnik) zbog kojih sam se i raspisao na Zahirovicevoj temi, ali nisi jedini pa evo da zavrsim sa svima pricu i da ne spamam vise i poslje ga pljujte koliko hocete briga me svejedno ide u Brazil 8-) . Al samo cu jos par stvari reci:
1. Izgleda da je glavni problem u reprezentaciji upravo Zahirovic koji igra u jako slabasnom Bochumu i ligu u koju se inace ulazi ono bas kad nema gdje pa dodjes u Njemacku 2. ligu, sto naravno svjedoce i imena ostalih klubova nasih reprezentativaca od kojih mi se jezi zadnja dlaka na tijelu.
2. Ja nikad nisam ni rijec progovorio na temi drugih reprezentativaca koji igraju u slabim klubovima tipa Višca, Medunjanin - koji je standardan a igra u klubu cije ime ne znam izgovorit, Ibricic, Sunjic, Vranjes, Vrsajevic, Svraka i dalje da ne nabrajam. Mene samo dakle zanima kako ce oni odigrat u reprezentaciji i na osnovu toga im sudim.
Ali evo izgleda da je glavni problem upravo Zahirovic cija se tema od ranog jutra konstantno crveni i izgubio sam i snagu i volju da se bilo s kim vise raspravljam, vrijeme ce sve pokazat.
1) Ja se nikad ne bih hvalio svojim neznanjem.

2) Za mene licno, kao navijaca, Isti je problem Vrsajevic, Sunjic, Ibricic, kao i Zahirovic. Vranjes nije, jer je pokazao da moze dobro odigrati i na beku i na stoperu i moze biti odlicna zamjena Mujdzi. Kao i Visca koji je dosad u 4 utakmice imao 2 asistenicije, ali i njega ne treba pozivati dok se ne nadje klub u prvoj ligi.

Jednostavno Sunjic, Vrsajevic, Ibricic, Zahirovic nemaju kvalitete, ali Zahirovic je personifikacija svega jer je 3 godine tu, dobio je bezbroj prilika i pokazao je koliko ne zna i koliki je kolac.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 29 okt 2013, 20:32

Kojim potezom je Zahirovic doprinio da mi izgubimo utakmicu ili da primimo go?

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 29 okt 2013, 20:38

Pod ovo dajem podpis, jer djelim isto misljenje. Zaha ispuni zadatak na terenu i to je najbitnije za svakog trenera.
dobre guzove ima Belma

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 okt 2013, 20:51

Pa kako je moguce da nikad nigdje ne igra, kad izvrsava tako zadatke. Nije igrao u Rusiji, nije igrao u Bjelorusiji, ne igra u cvajti, znaci da su svi ti treneri ludi. Ne igra, na srecu, ni u nasoj repki vise. Cak je i Safet vidio kakvu neznalicu i parmak voda i propagira kao uber talenta. Na zalost, povest ce ga i u Barzil ne bil mu vise skocila cjena, mozda dogura do Jupiter lige.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 okt 2013, 21:25

Beko je napisao/la:

Pod ovo dajem podpis, jer djelim isto misljenje. Zaha ispuni zadatak na terenu i to je najbitnije za svakog trenera.
Strasan zadatak ispuni, gledao sam ja kako je Besic ispunio zadatke protiv Meksika, doktorat za sve zadnje vezne sa 18 godina covjece.
Neka Zaha ispuni zadatke u cvajti, pa bude standardan u klubu ko nekad Grlic, Bajic, Berberovic a ovi stariji se sjecaju i Murata Jasarevica pa ce i u repki porasti. Lik je dvije godine van forme, od druge ruske do bjeloruske da bi ga na kraju na silu ubacili u cvajtu gdje ne moze meda. Mi ako tezimo kvalitetnoj repki, ovakav Zaha nema mjesta, a zbog toga i ne igra toliko.

Defanzivno slab, posebno kada ga je Pape stavio na beka, a Ronaldo od njega pravio bekana, za zadnjeg veznog ima samo trku, u ofanzivi truba zestoka sa loptom jos uvijek na VI, ,dribling i stvaranje viska je misaona imenica za ovog momka, dubinska lopta pojam a promjena strane nemoguca misija.

Licno kao osoba pozitivan, nije mrzak, veseo i zraci nekom vedrinom, ali brate ko igrac tanak ko rizla, svako ko misli drugacije laze.

Na cemu mu se moze odati priznanje je borba do zadnje kapi krvi, trka i fizika to moze proci protiv krkanskih repki tipa Grcka ali gdje god imas protivnika koji zna lopte Zaha je donji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 okt 2013, 21:35

bhsport je napisao/la:
Beko je napisao/la:

Strasan zadatak ispuni, gledao sam ja kako je Besic ispunio zadatke protiv Meksika, doktorat za sve zadnje vezne sa 18 godina covjece.
Neka Zaha ispuni zadatke u cvajti, pa bude standardan u klubu ko nekad Grlic, Bajic, Berberovic a ovi stariji se sjecaju i Murata Jasarevica pa ce i u repki porasti. Lik je dvije godine van forme, od druge ruske do bjeloruske da bi ga na kraju na silu ubacili u cvajtu gdje ne moze meda. Mi ako tezimo kvalitetnoj repki, ovakav Zaha nema mjesta, a zbog toga i ne igra toliko.

Defanzivno slab, posebno kada ga je Pape stavio na beka, a Ronaldo od njega pravio bekana, za zadnjeg veznog ima samo trku, u ofanzivi truba zestoka sa loptom jos uvijek na VI, ,dribling i stvaranje viska je misaona imenica za ovog momka, dubinska lopta pojam a promjena strane nemoguca misija.

Licno kao osoba pozitivan, nije mrzak, veseo i zraci nekom vedrinom, ali brate ko igrac tanak ko rizla, svako ko misli drugacije laze.

Na cemu mu se moze odati priznanje je borba do zadnje kapi krvi, trka i fizika to moze proci protiv krkanskih repki tipa Grcka ali gdje god imas protivnika koji zna lopte Zaha je donji.
+1

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 29 okt 2013, 21:43

I upravo iz tog razloga (citaj Grcka ili protiv slovacka kada je usao i zatvorio Weisa), moras imati jednog ovakvog igraca u ekipa (bilo u prvi 11 ili klupa). Mi trenutno nemamo boljeg razbijaca i trkaca u jednom za te pozicije, tako da ostanite 8-) dok susic ne nade boljeg!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 30 okt 2013, 10:39

vrebac86 je napisao/la:I upravo iz tog razloga (citaj Grcka ili protiv slovacka kada je usao i zatvorio Weisa), moras imati jednog ovakvog igraca u ekipa (bilo u prvi 11 ili klupa). Mi trenutno nemamo boljeg razbijaca i trkaca u jednom za te pozicije, tako da ostanite 8-) dok susic ne nade boljeg!
bas tako!

Zaha je odigro vise nego korektno dosad i nemoze mu se nista zamjeriti. Takvog igraca moras imati pa makar na klupi, vidilo se protiv Sovacke sta zna donjti izmjena. Ali djaba nekim ovdje objasnjivati, njima su trnu oku nekiliko igraca a nevide da i nemamo bas nekih alternativa (naprimjer Besicu, posto je se ovdje cesto pominjo, svaka cast, ali momak je sam sebe s*j*ebo i mora se ponova dokazati kroz klub...bio je pozvan od Papeta kad jos nije ni blizu bio zasluzio ikakav poziv za repke)!

A za ova prepucavanja Zenica-Sarajevo jos jednom kazem SRAMOTNO!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 okt 2013, 23:18

NEma se sta prepucavat ne igra u Bochumu nije dobar za pozicije DMF-a i to je to i sam Pape je rekao igrac treba da zna igrat lopte,a on to ne zna..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 nov 2013, 17:28

zgembo89 je napisao/la:NEma se sta prepucavat ne igra u Bochumu nije dobar za pozicije DMF-a i to je to i sam Pape je rekao igrac treba da zna igrat lopte,a on to ne zna..
Objasnio...

Haj sad zakljucajte temu i u seharu je turite. :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 nov 2013, 17:45

Opet klupa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2013, 15:18

Adnan se ugledao na svog starijeg kolegu iz Manchester Cityja, te čvrsto drži svoje mjesto na klupi za rezervne igrače.

Bochum trenutno vodi 1-0 protiv Kolna, tri izmjene su izvršene, Adnan nije među njima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 10 nov 2013, 15:21

Virtu4l je napisao/la:Adnan se ugledao na svog starijeg kolegu iz Manchester Cityja, te čvrsto drži svoje mjesto na klupi za rezervne igrače.

Bochum trenutno vodi 1-0 protiv Kolna, tri izmjene su izvršene, Adnan nije među njima.
Lijepo im obojici na klupi :D
Limvo Likce

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2013, 15:25

Sami su krivi. Za Džeku ima nade, ali za Zahirovića teško. Kad ne možeš izboriti mjesto u drugoligašu, šta dalje da pričamo?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 10 nov 2013, 15:27

Virtu4l je napisao/la:Sami su krivi. Za Džeku ima nade, ali za Zahirovića teško. Kad ne možeš izboriti mjesto u drugoligašu, šta dalje da pričamo?
Trener im je idiot on je insistirao da dovede njega, a sad ga ne stavlja da igra nigdhe veze
Limvo Likce

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 nov 2013, 15:57

Virtu4l je napisao/la:Sami su krivi. Za Džeku ima nade, ali za Zahirovića teško. Kad ne možeš izboriti mjesto u drugoligašu, šta dalje da pričamo?
ja zaista ne znam u cemu je Zahirovic u prednosti u odnosu na Anela Hadzica iz Sturma koji igra standardno u svom klubu... Hadzic je po meni morao dobiti poziv za Argentinu,da se isproba covjek,mlad je ,igra standardno na poziciji zadnjeg veznog citavu svoju karijeru,vjerujem da ce ga Susic pozvati za naredno okupljanje,ali po meni Zahirovic nije zalsuzio poziv iz prostog razloga jer ne igra za svoj drugoligaski klub! ajd da on igra u Salkeu,Bayeru,Herti itd i da grije klpu,ne bi to bio veliki problem jer su to prvoligasi,konkurencija je velika itd,ali igrati u drugoligasu i biti stalno na klupi jednostavno nema smisla! evo Stevanovic je ostao bez poziva i odmah se uozbiljio,poceo igrati...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 nov 2013, 16:41

bagra je napisao/la:
Trener im je idiot on je insistirao da dovede njega, a sad ga ne stavlja da igra nigdhe veze
I sad trener idiot? Davao mu je sanse, a u utakmicama u kojim je dobio sansu grozno je odigrao, i kako da mu ovaj daje vise sansu?

Dobice Zaha jos koju sansu, jer da ne bude da je Neuruhrer pojeo g.ovno ovim transferom, ali nije ovo nimalo dobro.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.