ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Veliki ekran je čudo, kad su prikazali Bartoli, oba igrača su počela lošije igrati 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li ga na ovo tjera?samosarajvo je napisao/la:Zaboravljate da ga rafa tjera na te stvari, i fizicki i mentalno i takticki igrajuci na bh...Unofficialpage je napisao/la:Federer radi greske kao pocetnik. Ima igru, ali ove gluposti se mora rijesit
Koji glupan, majko draga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger još uvijek ima moć da diktira tempo ali on sam grijesi i Nadal to samo koristi.. Vidjeli smo koliko Nadal može Rogerumeda
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nadal nista posebno, ovakom igrom protiv Novaka ce tesko do pobjede, Nole nece pravit ovakve greske

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
najbolji svih vremena je pobjedio, bravo rafa
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sat i dvadesetak minuta. Rutinski, nije se ni oznojio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Cestitke Rafi na pametnoj, ne dobroj, igri. Federer je pokazao da mozak ne koristi nikako, sta ce mu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Razocarao Federer...Nadal se nije ni oznojio kako treba.
Novak sigurno favorit u finalu.
Novak sigurno favorit u finalu.
Ništa neobično.Nešto sasvim očekivano se desilo.
Debil je imao brejk loptu na 2:3 i čist i otvoren udarac i naravno nije iskoristio.Ma bravo.
Debil je imao brejk loptu na 2:3 i čist i otvoren udarac i naravno nije iskoristio.Ma bravo.
You'll never walk alone.
Veceras Stan prestaje Chokat i pobjeduje Novaka 2-1
Nadal popravlja omjer kolko je vec 22-10?
Nadal popravlja omjer kolko je vec 22-10?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne koristi on damu.Unofficialpage je napisao/la:Cestitke Rafi na pametnoj, ne dobroj, igri. Federer je pokazao da mozak ne koristi nikako, sta ce mu.
Ta 'živost' koju je pokazivao u svim mečevima posljednjih par sedmica nam je i davala nadu da bi konačno mogli vidjeti neki dobar meč od njih dvojice, na koji čekamo par godina, jer se znalo da Rogerov FH šteka, da BH-om ne može to nadomjestiti. A nismo dobili ništa od toga, samo jedna balonjara na BH je bila dovoljna da Rogera pretvori u sparing partnera na terenu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Koliko bodova je Rafa osigurao plasmanom u finale? Ne da mi se tražiti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ljudi, Federer ima 32 godine. Nije normalno od njega ocekivati da moze da drzi tempo sa dosta mladjima od sebe.
1 Sampras se povukao sa 31, Lendl sa 31-2 je bio van top5, a Becker, Edberg, Wilander su bili "olupine" sa 28, 27 i 26 godina redom. RF moze da pobedi Nadala, Djokovica i Murraya samo nekim spletom okolnosti: da ne gresi, da ga sluzi servis, da podloga bude brza, da odskok bude nizak...i pre svega - da rival ne bude na dovoljno visokom nivou igre. Sve sto je uradio u karijeri je izuzetno, ali sa novom generacijom u njihovom primeu nema mnogo sanse, to je barem svakome ko gleda tenis jasno.
1 Sampras se povukao sa 31, Lendl sa 31-2 je bio van top5, a Becker, Edberg, Wilander su bili "olupine" sa 28, 27 i 26 godina redom. RF moze da pobedi Nadala, Djokovica i Murraya samo nekim spletom okolnosti: da ne gresi, da ga sluzi servis, da podloga bude brza, da odskok bude nizak...i pre svega - da rival ne bude na dovoljno visokom nivou igre. Sve sto je uradio u karijeri je izuzetno, ali sa novom generacijom u njihovom primeu nema mnogo sanse, to je barem svakome ko gleda tenis jasno.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema ti to on, odgrizla mu Mirkaformance je napisao/la:Ne koristi on damu.Unofficialpage je napisao/la:Cestitke Rafi na pametnoj, ne dobroj, igri. Federer je pokazao da mozak ne koristi nikako, sta ce mu.Zna rudariti, gristi i čupati protiv Delpa, Novaka, ali protiv Rafe ni trunka one živosti.
![]()
Ta 'živost' koju je pokazivao u svim mečevima posljednjih par sedmica nam je i davala nadu da bi konačno mogli vidjeti neki dobar meč od njih dvojice, na koji čekamo par godina, jer se znalo da Rogerov FH šteka, da BH-om ne može to nadomjestiti. A nismo dobili ništa od toga, samo jedna balonjara na BH je bila dovoljna da Rogera pretvori u sparing partnera na terenu.
Federer mora nesto mijenjati, ovako ne ide. Da l ije to novi reket, ne znam ali evidentno je da se slabo krece, vrlo spror je, trom. Kondiciju popravit i naravno posjetit psihologa.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
400.Virtu4l je napisao/la:Koliko bodova je Rafa osigurao plasmanom u finale? Ne da mi se tražiti.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
samosarajvo
- Kontakt:
i 600 za tri pobjede u grupnoj fazi?formance je napisao/la:400.Virtu4l je napisao/la:Koliko bodova je Rafa osigurao plasmanom u finale? Ne da mi se tražiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.