Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

el-fighter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la el-fighter » 10 nov 2013, 17:07

Al sta vrijedi kad Negredo i Aguero pocinju i sljedecu od pocetka..
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 10 nov 2013, 17:09

viKK je napisao/la:realno , edin jeste trebao ranije ući , možda i čak umjesto nekog od veznih igrača . druga stvar je što je pellegrini očekivao da će aguero & negredo funkcionisati kao dosad , odnosno da će bez problema pobijediti sunderland . čim je vidio da su obojica zatvoreni , trebao je tražiti drugo rješenje . edin je imao jedan dobar šut , no opet ništa korisno za ekipu ni za njega . samo da ostane na klupi još duže , da mu nezadovoljstvo raste i da napravi transfer .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: divi ovog filozofa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 10 nov 2013, 17:10

el-fighter je napisao/la:Al sta vrijedi kad Negredo i Aguero pocinju i sljedecu od pocetka..
Znamo mi to prijatelju !Samo pojedini misle da je Pele fer prema Dzeki I da je Negredo bolji !Grize cojk

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 10 nov 2013, 17:30

jos jednom dokazano koliko je Edin bolji od kepeca i brade....Latinolizaci u misijim rupama :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2013, 17:40

Viba vibi gize vep.
A fakat su pojedinci bili dosadni ko ,sta,koga grize.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 nov 2013, 17:45

bivsi je napisao/la:
viKK je napisao/la:realno , edin jeste trebao ranije ući , možda i čak umjesto nekog od veznih igrača . druga stvar je što je pellegrini očekivao da će aguero & negredo funkcionisati kao dosad , odnosno da će bez problema pobijediti sunderland . čim je vidio da su obojica zatvoreni , trebao je tražiti drugo rješenje . edin je imao jedan dobar šut , no opet ništa korisno za ekipu ni za njega . samo da ostane na klupi još duže , da mu nezadovoljstvo raste i da napravi transfer .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: divi ovog filozofa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hvala bogu , tvoji trollerski postovi su izuzetno pametni i argumentovani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 10 nov 2013, 17:57

viKK je napisao/la:
bivsi je napisao/la:
hvala bogu , tvoji trollerski postovi su izuzetno pametni i argumentovani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
grizu li brada i kepec. :lol: :lol: :lol: :lol: ..ustvari jel igrao kepec danas?

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 10 nov 2013, 17:57

bivsi je napisao/la:jos jednom dokazano koliko je Edin bolji od kepeca i brade....Latinolizaci u misijim rupama :lol:
Dzeko bolji od Kuna?
Unico amore sei!
❤️🖤

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 nov 2013, 18:33

bivsi je napisao/la:
viKK je napisao/la:
bivsi je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: divi ovog filozofa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
grizu li brada i kepec. :lol: :lol: :lol: :lol: ..ustvari jel igrao kepec danas?
ne . igrao je kepec navodno , al ja ga ne viđoh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

uistinu , boli me kita jel njih dvojica grizu . u oba slučaja je dobro za edina. (ako ne grizu - edin igra i drži formu , ako grizu edin sjedi na klupi i na kraju odlazi iz kluba)

Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 10 nov 2013, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2013, 18:37

AjsKjub je napisao/la:
bivsi je napisao/la:jos jednom dokazano koliko je Edin bolji od kepeca i brade....Latinolizaci u misijim rupama :lol:
Dzeko bolji od Kuna?
izbrisi upitnik i imas odgovor.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 nov 2013, 18:47

viKK je napisao/la: uistinu , boli me kita jel njih dvojica grizu . u oba slučaja je dobro za edina. (ako ne grizu - edin igra i drži formu , ako grizu edin sjedi na klupi i na kraju odlazi iz kluba)

Još uvijek odgovaraš ovom liku ? :?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 10 nov 2013, 19:08

harishp je napisao/la:
AjsKjub je napisao/la:
Dzeko bolji od Kuna?
Subjektivnost na vrhuncu.
Unico amore sei!
❤️🖤

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 nov 2013, 19:10

Al grize onaj negredo.Av Av.trebo bi neko iducu tekmu bacit kost na teren da vidimo negreda kako trci i grize.. Av Av.

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 10 nov 2013, 19:17

Alipasino je napisao/la:Al grize onaj negredo.Av Av.trebo bi neko iducu tekmu bacit kost na teren da vidimo negreda kako trci i grize.. Av Av.
:lol: :lol:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 10 nov 2013, 19:21

bivsi je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Al grize onaj negredo.Av Av.trebo bi neko iducu tekmu bacit kost na teren da vidimo negreda kako trci i grize.. Av Av.
:lol: :lol:
Netreba kosit travu na Etihadu gagagahahah sve ce to Brada da sredi!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2013, 19:26

AjsKjub je napisao/la:
harishp je napisao/la:
AjsKjub je napisao/la: Dzeko bolji od Kuna?
Subjektivnost na vrhuncu.
Kako kome,yebes tog boljeg spica napadaca ako na primjer prosle sezone ni u klubu nije imao najvise golova .
Zato lahko objektivno vrhuncirano.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 10 nov 2013, 19:31

Nista cudno City vec 2 godine ima problem gostovanja u Premijer Ligi. A uostalom sta bi to Dzeko promjenio toliko danas, da je igrao od pocetka ? Nista.. Ista prica bi ti bila a Dzeko ne bi 10 puta loptu dodirnuo

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 nov 2013, 19:37

harishp je napisao/la:
AjsKjub je napisao/la:
Dzeko bolji od Kuna?
Bolji od Aguera ? :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 nov 2013, 19:40

zizu1991 je napisao/la:
viKK je napisao/la: uistinu , boli me kita jel njih dvojica grizu . u oba slučaja je dobro za edina. (ako ne grizu - edin igra i drži formu , ako grizu edin sjedi na klupi i na kraju odlazi iz kluba)

a eto , baš me interesovalo šta će odgovoriti na onakav post . (-ništa) .

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 10 nov 2013, 19:44

viKK je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:

a eto , baš me interesovalo šta će odgovoriti na onakav post . (-ništa) .
sto bi odgovaro kad su latino lizaci u misijim rupama jedino ti malo izletis :lol: :lol: :lol: http://forum.sportsport.ba/images/smili ... ol.gif:lol" onclick="window.open(this.href);return false;: Edin institucija nasa :arrow:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, denza, FerdinandF, Google Adsense [Bot], L-Train, lol89, Micron, rishovski, UtdBiH21 i 52 gosta.