Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Al sta vrijedi kad Negredo i Aguero pocinju i sljedecu od pocetka..
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
viKK je napisao/la:realno , edin jeste trebao ranije ući , možda i čak umjesto nekog od veznih igrača . druga stvar je što je pellegrini očekivao da će aguero & negredo funkcionisati kao dosad , odnosno da će bez problema pobijediti sunderland . čim je vidio da su obojica zatvoreni , trebao je tražiti drugo rješenje . edin je imao jedan dobar šut , no opet ništa korisno za ekipu ni za njega . samo da ostane na klupi još duže , da mu nezadovoljstvo raste i da napravi transfer .
Znamo mi to prijatelju !Samo pojedini misle da je Pele fer prema Dzeki I da je Negredo bolji !Grize cojkel-fighter je napisao/la:Al sta vrijedi kad Negredo i Aguero pocinju i sljedecu od pocetka..
jos jednom dokazano koliko je Edin bolji od kepeca i brade....Latinolizaci u misijim rupama 
Viba vibi gize vep.
A fakat su pojedinci bili dosadni ko ,sta,koga grize.
A fakat su pojedinci bili dosadni ko ,sta,koga grize.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
hvala bogu , tvoji trollerski postovi su izuzetno pametni i argumentovanibivsi je napisao/la:viKK je napisao/la:realno , edin jeste trebao ranije ući , možda i čak umjesto nekog od veznih igrača . druga stvar je što je pellegrini očekivao da će aguero & negredo funkcionisati kao dosad , odnosno da će bez problema pobijediti sunderland . čim je vidio da su obojica zatvoreni , trebao je tražiti drugo rješenje . edin je imao jedan dobar šut , no opet ništa korisno za ekipu ni za njega . samo da ostane na klupi još duže , da mu nezadovoljstvo raste i da napravi transfer .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
divi ovog filozofa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
grizu li brada i kepec.viKK je napisao/la:hvala bogu , tvoji trollerski postovi su izuzetno pametni i argumentovanibivsi je napisao/la:viKK je napisao/la:realno , edin jeste trebao ranije ući , možda i čak umjesto nekog od veznih igrača . druga stvar je što je pellegrini očekivao da će aguero & negredo funkcionisati kao dosad , odnosno da će bez problema pobijediti sunderland . čim je vidio da su obojica zatvoreni , trebao je tražiti drugo rješenje . edin je imao jedan dobar šut , no opet ništa korisno za ekipu ni za njega . samo da ostane na klupi još duže , da mu nezadovoljstvo raste i da napravi transfer .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
divi ovog filozofa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzeko bolji od Kuna?bivsi je napisao/la:jos jednom dokazano koliko je Edin bolji od kepeca i brade....Latinolizaci u misijim rupama
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
ne . igrao je kepec navodno , al ja ga ne viđohbivsi je napisao/la:grizu li brada i kepec.viKK je napisao/la:hvala bogu , tvoji trollerski postovi su izuzetno pametni i argumentovanibivsi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
divi ovog filozofa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..ustvari jel igrao kepec danas?
uistinu , boli me kita jel njih dvojica grizu . u oba slučaja je dobro za edina. (ako ne grizu - edin igra i drži formu , ako grizu edin sjedi na klupi i na kraju odlazi iz kluba)
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 10 nov 2013, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
izbrisi upitnik i imas odgovor.AjsKjub je napisao/la:Dzeko bolji od Kuna?bivsi je napisao/la:jos jednom dokazano koliko je Edin bolji od kepeca i brade....Latinolizaci u misijim rupama
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Još uvijek odgovaraš ovom liku ?viKK je napisao/la: uistinu , boli me kita jel njih dvojica grizu . u oba slučaja je dobro za edina. (ako ne grizu - edin igra i drži formu , ako grizu edin sjedi na klupi i na kraju odlazi iz kluba)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Subjektivnost na vrhuncu.harishp je napisao/la:izbrisi upitnik i imas odgovor.AjsKjub je napisao/la:Dzeko bolji od Kuna?bivsi je napisao/la:jos jednom dokazano koliko je Edin bolji od kepeca i brade....Latinolizaci u misijim rupama
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Al grize onaj negredo.Av Av.trebo bi neko iducu tekmu bacit kost na teren da vidimo negreda kako trci i grize.. Av Av.
Alipasino je napisao/la:Al grize onaj negredo.Av Av.trebo bi neko iducu tekmu bacit kost na teren da vidimo negreda kako trci i grize.. Av Av.
Netreba kosit travu na Etihadu gagagahahah sve ce to Brada da sredi!bivsi je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Al grize onaj negredo.Av Av.trebo bi neko iducu tekmu bacit kost na teren da vidimo negreda kako trci i grize.. Av Av.![]()
Kako kome,yebes tog boljeg spica napadaca ako na primjer prosle sezone ni u klubu nije imao najvise golova .AjsKjub je napisao/la:Subjektivnost na vrhuncu.harishp je napisao/la:izbrisi upitnik i imas odgovor.AjsKjub je napisao/la: Dzeko bolji od Kuna?
Zato lahko objektivno vrhuncirano.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nista cudno City vec 2 godine ima problem gostovanja u Premijer Ligi. A uostalom sta bi to Dzeko promjenio toliko danas, da je igrao od pocetka ? Nista.. Ista prica bi ti bila a Dzeko ne bi 10 puta loptu dodirnuo
Bolji od Aguera ?harishp je napisao/la:izbrisi upitnik i imas odgovor.AjsKjub je napisao/la:Dzeko bolji od Kuna?bivsi je napisao/la:jos jednom dokazano koliko je Edin bolji od kepeca i brade....Latinolizaci u misijim rupama
1974---1975---1976---2001---2013---2020
a eto , baš me interesovalo šta će odgovoriti na onakav post . (-ništa) .zizu1991 je napisao/la:Još uvijek odgovaraš ovom liku ?viKK je napisao/la: uistinu , boli me kita jel njih dvojica grizu . u oba slučaja je dobro za edina. (ako ne grizu - edin igra i drži formu , ako grizu edin sjedi na klupi i na kraju odlazi iz kluba)
sto bi odgovaro kad su latino lizaci u misijim rupama jedino ti malo izletisviKK je napisao/la:a eto , baš me interesovalo šta će odgovoriti na onakav post . (-ništa) .zizu1991 je napisao/la:Još uvijek odgovaraš ovom liku ?viKK je napisao/la: uistinu , boli me kita jel njih dvojica grizu . u oba slučaja je dobro za edina. (ako ne grizu - edin igra i drži formu , ako grizu edin sjedi na klupi i na kraju odlazi iz kluba)