New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Hajd i nije loše kako je na početku bilo. Jedini igrači za pohvale su Melo i Artest. Ostali loše. Najgore je "odigrao" Woodson.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Upravo bi Woodson prvi mogao pakovati kofere iz Knicksa. Doduse, nije mu zaista lako, ovakve tipove je tesko uigrati.Carlo je napisao/la:Hajd i nije loše kako je na početku bilo. Jedini igrači za pohvale su Melo i Artest. Ostali loše. Najgore je "odigrao" Woodson.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kakve tipove? Mi imamo bolji tim nego prošle godine, puno bolji. Pa nemamo ni jedne ofanzivne akcije koju možemo koristiti osim izolacije ili 1 vs 1, još što je najgore odbrana je kriminalna. Igrači ne mogu tu biti glavni krivci.BernardBarnjak je napisao/la:Upravo bi Woodson prvi mogao pakovati kofere iz Knicksa. Doduse, nije mu zaista lako, ovakve tipove je tesko uigrati.Carlo je napisao/la:Hajd i nije loše kako je na početku bilo. Jedini igrači za pohvale su Melo i Artest. Ostali loše. Najgore je "odigrao" Woodson.
Istina.Ovo nije košarka što igraju.Carlo je napisao/la:Kakve tipove? Mi imamo bolji tim nego prošle godine, puno bolji. Pa nemamo ni jedne ofanzivne akcije koju možemo koristiti osim izolacije ili 1 vs 1, još što je najgore odbrana je kriminalna. Igrači ne mogu tu biti glavni krivci.BernardBarnjak je napisao/la:Upravo bi Woodson prvi mogao pakovati kofere iz Knicksa. Doduse, nije mu zaista lako, ovakve tipove je tesko uigrati.Carlo je napisao/la:Hajd i nije loše kako je na početku bilo. Jedini igrači za pohvale su Melo i Artest. Ostali loše. Najgore je "odigrao" Woodson.
MWP odličan.
Nego koja je ono pjesma na predstavljanju petorke ako zna ko slučajno?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@Carlo
Kosarkaski talenat je neupitan. Svi vazniji igraci Knicksa su zvijezede i to stoji. Kazem (predpostavljam) da ce Woodson uskoro dobiti otkaz jer je los start napravio. Tesko je voditi NY jer je konstantan pritisak publike, medija, vlasnika. Trazi se rezulat a toga nema (barem sada).
Kako uskladiti Artesta, Martina, Mela, JR-a, Amar'ea? A da li je ovaj tim bolji nego proslogodisnji to je vrijeme pokazati.
Ja licno ne znam kako Smith igra. Ili jednostavno taj lik mora igrati?!
Kosarkaski talenat je neupitan. Svi vazniji igraci Knicksa su zvijezede i to stoji. Kazem (predpostavljam) da ce Woodson uskoro dobiti otkaz jer je los start napravio. Tesko je voditi NY jer je konstantan pritisak publike, medija, vlasnika. Trazi se rezulat a toga nema (barem sada).
Kako uskladiti Artesta, Martina, Mela, JR-a, Amar'ea? A da li je ovaj tim bolji nego proslogodisnji to je vrijeme pokazati.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma svaki dobar trener može uskladiti bilo koje igrače, ali nije to problem. Problem je Woodson, vidjećemo šta će Dolan s njim uraditi.BernardBarnjak je napisao/la:@Carlo
Woodson nije kvalitetan trener i to je većini jasno.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Ma svaki dobar trener može uskladiti bilo koje igrače, ali nije to problem. Problem je Woodson, vidjećemo šta će Dolan s njim uraditi.BernardBarnjak je napisao/la:@Carlo
Woodson nije kvalitetan trener i to je većini jasno.
Moja prva recenica je bila da ce Woodson dobiti otkaz. Ja nista drugo nisam rekao sto nisi i ti
Potvrđujem samo ono što ti govorišBernardBarnjak je napisao/la: Moja prva recenica je bila da ce Woodson dobiti otkaz. Ja nista drugo nisam rekao sto nisi i tiuglavnom se slazemo.
Uglavom, ništa od ove utakmice. Mislim da je Woodsonovo vrijeme odbrojano.
Woodson mora otići još večeras.. sve utakmice ove sezone (izuzev jedino možda protiv Bobcatsa u gostima) smo odigrali jako jako loše... obrana kriminalna, a u napadu izolacije i milion turnovera... katastrofa!
#Ausilio OUT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Mislim da Knicksima nije problem ofanziva vec defanziva. Tyson je stvarno odlicno pokrivao sve prilaze kosu i tek sada se vidi koliko nedostaje.
Knicksi 38.0% iz igre. Spursi 61.9%.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
J.R. Smith 17:50 min, FGM-A: 1-7. 3 izgubljene i 5 poena.
Tyson je ove sezone naš najbolji igrač, ali čim on izađe iz igre nastane haos u odbrani. Čak je bilo trenutaka i kada je on tu da se igrala loša obrana.BernardBarnjak je napisao/la:Mislim da Knicksima nije problem ofanziva vec defanziva. Tyson je stvarno odlicno pokrivao sve prilaze kosu i tek sada se vidi koliko nedostaje.
A o ofanzivi ovog tima ne treba trošiti riječi. Imamo puno igrača koji mogu trpati, ali nedovoljno je to kada nemaš ofanzivnog sistema.
Niksi nemaju sta da traze ove godine iskreno,nemaju kvaliteta, a ovaj Karmelo u bilo kojoj ekipi da igra on samo predstavlja kancer za istu
Šališ seMickoSAS je napisao/la:Niksi nemaju sta da traze ove godine iskreno,nemaju kvaliteta, a ovaj Karmelo u bilo kojoj ekipi da igra on samo predstavlja kancer za istu

Dresovi za 25.12, katastrofa
dzaba vam ofanzivni trpaci kada ti isti ne igraju odbranu onda ostajes na nuliCarlo je napisao/la:Tyson je ove sezone naš najbolji igrač, ali čim on izađe iz igre nastane haos u odbrani. Čak je bilo trenutaka i kada je on tu da se igrala loša obrana.BernardBarnjak je napisao/la:Mislim da Knicksima nije problem ofanziva vec defanziva. Tyson je stvarno odlicno pokrivao sve prilaze kosu i tek sada se vidi koliko nedostaje.
A o ofanzivi ovog tima ne treba trošiti riječi. Imamo puno igrača koji mogu trpati, ali nedovoljno je to kada nemaš ofanzivnog sistema.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nije mi jasno zasto T. Hardaway Jr. igra samo 4 i po minute na -30. E svasta...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bargniani zabije 16 poena do ovog trenutka i ima +/- rating -27 tj najmanji u dvije ekipe.
Odavno nisam vidio goreg igraca da igra vise minuta, covjek je supalj ko sir. Znaci da zabije jos 30 poena on bi bio u minusu jer nista drugo i ne radi. Kao i ostali igraci, medju kojima je krnji vodja i ova 3 (Shumpert, Felton i Smith)
Odavno nisam vidio goreg igraca da igra vise minuta, covjek je supalj ko sir. Znaci da zabije jos 30 poena on bi bio u minusu jer nista drugo i ne radi. Kao i ostali igraci, medju kojima je krnji vodja i ova 3 (Shumpert, Felton i Smith)
kako zasto? mora melo da ispuca svoju kvotu loptiBernardBarnjak je napisao/la:Nije mi jasno zasto T. Hardaway Jr. igra samo 4 i po minute na -30. E svasta...
kakva komedija, bez odbrane, bez napada, bez icega
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
troleru smiri se, Melo: 5-9MickoSAS je napisao/la:kako zasto? mora melo da ispuca svoju kvotu loptiBernardBarnjak je napisao/la:Nije mi jasno zasto T. Hardaway Jr. igra samo 4 i po minute na -30. E svasta...
Biće gusto večeras Woodsonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.