fera je napisao/la:
ma ja kazem da izgled nije pokazatelj fizicke spreme. drug ima likova nabildani nemaju grama masti al nemaju kondicije, ne znam jesi li upoznat sa tim al misici trose jako puno kisika i teze je biti nabildan i imati kondiciju nego sa nekim prirodnim izgledom. eto ti pogledaj kako izgleda cain velasquez a covjek ima bogovski kardio.
Ovo najbolje zna Sapp.
Ma znam, ne kažem da treba ličiti na bildera ali Stojnić je fakat u očajnoj formi.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Jesi vidio proslave s lopatom i asocijacijom na klanje drama izbor protivnika shiptar vs binsr
Jos veci podstrek za onakvu agresiju. Kladim se da bi i Rodrigueza i Stojnica sravnio sa zemljom i to zajedno.
Gadan lik 100% jos 19 godina ako sam dobro upratio. Treba mu zivog mesa davat daleko ce dogurat
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
fera je napisao/la:
ma ja kazem da izgled nije pokazatelj fizicke spreme. drug ima likova nabildani nemaju grama masti al nemaju kondicije, ne znam jesi li upoznat sa tim al misici trose jako puno kisika i teze je biti nabildan i imati kondiciju nego sa nekim prirodnim izgledom. eto ti pogledaj kako izgleda cain velasquez a covjek ima bogovski kardio.
Ovo najbolje zna Sapp.
Ma znam, ne kažem da treba ličiti na bildera ali Stojnić je fakat u očajnoj formi.
vjeruj mi ja sam cak izneđan veoma sto je ovaj event odrzan uopste. ko prati stojnica zna zasto ovo govorim, koliko je do sad puta izlijepio grad plakatima i onda nista od borbe. pa onda ono odbijanje ponuda koje su mu iz ffc-a slali. ja sam mislio da on nece ni nastaviti karijeru.
Raduje što se Stojnić vratio borbama, ipak je naš nabolji MMA borac. Izgledao je fizički mnogo spremnije nego u prošloj borbi. Nadam se da će ući u kontinuitet borbi pa da će se opet ozbiljno pripremati jer bih ja, kao neko ko izrazito cijeni kardio, volio da skine još nekih 10-ak kila. Dobro je kontrolisao u standupu i lijepo se izvukao iz nezavidne pozicije u parteru, sve u svemu solidna predstava. Komentare kvazistručnjaka ne treba uzimati za ozbiljno.
Nevezano za borbu, mislim da bi Denis mogao biti i LHW, ali nije to toliko ni važno sada.
Stojnić zamolio Rodrigeza da se ne udaraju previše u prvoj rundi. Onda naredio sudiji da prekine meč, pogledom
Stojnić je nepokretna vreća sala i prevarant
Ukratko, bruka i sramota od "eventa". Bolje bi mu bilo da promijeni sport i pređe recimo na izjedanje janjetine u i oko Jablanice Vjerujem da bi tu bio mnogo uspješniji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sudija Šapčanin se danas oglasio preko Facebooka objasnivši da je njegova odluka poništena i da je meč proglašen netakmičarskim.
"Sinoć sam imao zadatak da sudim svom idolu i prijatelju. Zašto sam prekinuo borbu? Odgovor je jednostavan, nisam bio dorastao zadatku. Snimak je tu, vidi se da za onako rani prekid borbe nije bilo osnove. Previše je bilo emocija, a premalo iskustva da se borim s tim. Utjecala je i giljotina koja se desila u prethodnoj borbi, utjecao je i Denisov pogled, u jednom sam trenutku mislio da Ricco tepuje, u drugom da je u nesvjesti...", naveo je Šapčanin u obrazloženju sinoćnje odluke
Poslije ovog niko normalan više neće ulaziti u borbu sa Stojnićem.
Evo tek sad vidim snimak Denisovog meca i ne mogu da vjerujem sta su organizatori sebi dopustili
Sinoc je i Tufekcic izgubio svoj mec iako je zadnjih 40-tak sec. imao priliku za drugi nockdown i protivnik je jedva stajao na nogama,ipak nije uspio,medjutim mec je izgubljen u 1 i 2 rundi gdje je bio potpuno nezainteresovan i pasivan borac Steta sto nije nastavio odlicnu seriju pobjeda...
Alsoudani je napisao/la:Ovaj sudija je prije nekad trenirao fudbal mislim u bubamari odakle on sad sudija veze nemam. Vjetovatno ga Denis stavio da sto.prije prekine mec.
maradona sad trenira mma u bushidu koliok sam ja upratio. eto sve fin doslo na svoje na kraju NC i to je to. ovaj sudija je denisu samo odmogao na kraju kad se sve sagleda.
autogol je napisao/la:Muamer Tufekcic je ipak proglasen pobjednikom u sinocnjem mecu naknadnom odlukom sudija
Odakle je izvor?
U 1 rundi je slabo radio i bila je izjednacena mozda mala prednost Munozu. 2 isto slicna 1 ali ne znam zasto je onaj sudija brojao ono je bio nizak udarac i sramno je sto je brojao. 3 runda definitivno pripala Muameru i tu se nema sta reci trebao ga je dovrsiti vise se nekako borio sa distance ali je trebao vise napadati i Munoz bi bio na podu.
BFC Skenderija
Volim da se Denis vratio borbama, samo su me iznenadili isto po neki borci nasi vise amaterizmom da se u 1 rundi zadisaju onako mladi i nemaju snage to je dokaz da se slabo radi na kardiju sto je naravno veliki promasaj.
Vidim kao i svi se necemo sa sudijom slozit sto je prekinuo Denisovu borbu onako, Denis je solidno radio i izbjegavao parter sto je i pametno protiv ovakvog borca koji je poznat po borbi u parteru. Morao je vise koristit priliku u stand upu da ga napada i pogadja ali valjda je bio pasivan jer je bila 1 runda u pitanju. Dobro je da je ponistena odluka i da cemo gledat revans na nekom od FFC-a. Cudi me jedno da nije bilo nijednog borca iz klubova od Poturka i Redzovica. BFC volio bi da i mi imamo neku nasu organizaciju koja bi ozbiljnije radila i promovisala ove sportove ali gledajuci finansijsku situaciju cisto sumnjam da ima ista od toga.
autogol je napisao/la:Muamer Tufekcic je ipak proglasen pobjednikom u sinocnjem mecu naknadnom odlukom sudija
Odakle je izvor?
U 1 rundi je slabo radio i bila je izjednacena mozda mala prednost Munozu. 2 isto slicna 1 ali ne znam zasto je onaj sudija brojao ono je bio nizak udarac i sramno je sto je brojao. 3 runda definitivno pripala Muameru i tu se nema sta reci trebao ga je dovrsiti vise se nekako borio sa distance ali je trebao vise napadati i Munoz bi bio na podu.
BFC Skenderija
Volim da se Denis vratio borbama, samo su me iznenadili isto po neki borci nasi vise amaterizmom da se u 1 rundi zadisaju onako mladi i nemaju snage to je dokaz da se slabo radi na kardiju sto je naravno veliki promasaj.
Vidim kao i svi se necemo sa sudijom slozit sto je prekinuo Denisovu borbu onako, Denis je solidno radio i izbjegavao parter sto je i pametno protiv ovakvog borca koji je poznat po borbi u parteru. Morao je vise koristit priliku u stand upu da ga napada i pogadja ali valjda je bio pasivan jer je bila 1 runda u pitanju. Dobro je da je ponistena odluka i da cemo gledat revans na nekom od FFC-a. Cudi me jedno da nije bilo nijednog borca iz klubova od Poturka i Redzovica. BFC volio bi da i mi imamo neku nasu organizaciju koja bi ozbiljnije radila i promovisala ove sportove ali gledajuci finansijsku situaciju cisto sumnjam da ima ista od toga.
ne znam jel promijenjena odluka sudija al muamer ce dobiti pozivnicu za finalni turnir.
sto se bfc-a tice bilo bi super da neko ko ima sredstva se zagrije malo za borilacke sportove i ulozi nesto, bez nekog takvog ulaganja tesko da cemo vidjeti opet nekad bfc s obzirom na sve sto se izdesavalo.
@Polo-vijest sam procitao na FB,da li je pogresno protumaceno nemam pojma,uglavnom Muamer je dobio pozivnicu i to je najbitnije
Sto se tice meca,Munoz je pobjedio jer je vise radio tokom meca,Muamer je imao i neke kaznene bodove a obojica su imali po jedno brojanje sasvim regularno jer je Muamer primio lowkick a onda simulirao udarac u genitalije
Kakav je raspored ovog turnira?
Dobro je da je dobio pozivnicu za finalni turnir ma da mu na tom turniru nece biti lako za ovu god ne znam koji je raspored koji su vec borci u finalu ali prije 2 god je turnir bio jak koji je Lachenko osvjio u borbi protiv Londta.