HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
anicic maradona
a **** ti sunce

Šteta.
Glup gol iz auta primite.
Pa ozljeda Đurića uz već neigranje 3-4 igrača i još uz to Simeunović vidno vukao laganu povredu pa nije bio na razini.
Bili ste uvjerljivo bolji,vodili igru i imali nekoliko dobrih šansi al neće lopta u gol.
Da vas nisu opljačkali protiv čelika i olimpika,bili bi 2.na tablici sa 3 boda manje od borca..sad je to sve gusto..
Imate dobar raspored do stanke, to ako uspijete sve riješiti, biti ćete sigurno za petama borcu na vrhu..
I još uz to ste imali i najgoreg protivnika u kupu, vidi se da su igrači dosta umorni od 7 utakmica u 3 tjedna..
Samo dalje ovako i biti ćete sigurno u top 3 na kraju sezone.
P.S.: ovaj "maradona" aničić je lik i po..hhahahaha
Glup gol iz auta primite.
Pa ozljeda Đurića uz već neigranje 3-4 igrača i još uz to Simeunović vidno vukao laganu povredu pa nije bio na razini.
Bili ste uvjerljivo bolji,vodili igru i imali nekoliko dobrih šansi al neće lopta u gol.
Da vas nisu opljačkali protiv čelika i olimpika,bili bi 2.na tablici sa 3 boda manje od borca..sad je to sve gusto..
Imate dobar raspored do stanke, to ako uspijete sve riješiti, biti ćete sigurno za petama borcu na vrhu..
I još uz to ste imali i najgoreg protivnika u kupu, vidi se da su igrači dosta umorni od 7 utakmica u 3 tjedna..
Samo dalje ovako i biti ćete sigurno u top 3 na kraju sezone.
P.S.: ovaj "maradona" aničić je lik i po..hhahahaha
Jbemu nece nas realizacija nikako. Opet smo kontrolirali igru, bili dosta bolji od Sarajeva, ali nista. Steta. Sada smo sesti na tabeli, ali sve je tu u 3 boda pa ce bit zanimljivo.
Steta sto ga ne prizna Mari gol
.
Steta sto ga ne prizna Mari gol

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Na žalost zbog bolesti u obitelji nisam mogao prisustvovati tekmi i tek sada vidio rezultat.Šta bi Đuriću?Puno nam nešto igrača fali Đurić,Stojkić,Brković ,Simeunović rovit.Jesmo li bar imali nekakvu igru?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ruku na srce razvalili ste nas al' smo iscupali bod,ma da sam misljenja da smo imali malo boljeg strucnjaka da bi napravio neku formaciju za kontre,bilo je i previse prostora
Sportski pozdrav do iduceg susreta 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
jedina svijetla točka ovog Zrinjskog je Barišić... ostali nek se zapitaju.... btw. mislim da je vrijeme da Branko ode... po imenima imamo možda i najjaču ekipu, ali od igre nemam ni i.....
također sramota za upravu šta nam rade par zadnjih domaćih tekmi.... nabijem ih sve na k...
također sramota za upravu šta nam rade par zadnjih domaćih tekmi.... nabijem ih sve na k...

#SuningOUT
-
- Kontakt:
Igrali smo sa tri igraca manje pa nam je bod zadovoljicu protiv dosada najlosije gostujuce ekipe! ista utakmice kao i do sada sve domace samo sto je je sarajevo jos gore pa se toliko nevidi losa igra i trenerske pogreske...
koga bi vi doveli za trenera,odma pljujete po branku nakon par losih tekmi.ima mana i stvari koje mi kod njega nisu jasne,ali mislim da je odlican trener.zaboravljate da nam i danas nisu igrala 3 vazna igraca,da je simeunovic jedva igrao od pocetka a poslije se jos ozlijedio,zaboravljate i da su nam suci uzeli bar 4-5 bodova.imajte malo strpljenja pali smo na 6 mjesto ali sve je u dva-tri boda i vjerujem da cemo nadoknaditi ove domace kiksove
-
- Kontakt:
Ja pljujem po Branku ima pola godine od kako sam vidio da nezna i pljuvacu i dalje dok ne ode! Nista osobno protiv covjeka niti imam interesa drugim jedino ljubav prema Zrinji a nemam pojma tko bi bio bolji pravo da ti kazem..
-
- Kontakt:
Razumjem ja da nam nisu igrala tri igraca i to se desava u sportu i sasvim normalno! Ono sto mi nije jasno zasto je stavio nedovoljnog oporavljenog Radeljica koji je kiks igrac i kad je je fit pa onda trosi izmjenu u 75 minutu uvodi Graovca jer ovan nemoze vise??? Druga stvar koju sam vec pisao a to je da u situaciji kad nemamo Djurica Muminovic mora biti u veznom redu a desni bok protiv loseg Sarajeva nije trebao nitko igrati! Na ovaj nacin bi imao kvalitetniju sredinu i bolji zadnji pas jer nam to hvali! Kao i vec dosta puta kukavicka igra sa dva zadnja vezna Barisic odlican a ovaj drugi igrac manje.. Zasto ne probati igrati sa dvije spice Bekic , Anicic da malo razbije stoperski par??? Ima li imalo strategije pitam se ili vise vrabci znaju kada i koga ce zamjeniti!
Ali uz takvu losu igru kako ti kazes, te uz bodove protiv Olimpica i Celika danas bi bili tu iza Borca. Neka, cekaj malo.
Ajmo redom..jer pljuješ po čovjeku od početka..a još niti jednom nisi naveo dobar razlog zašto ti Karačić ne valja.ZrinjskiMostar je napisao/la:Razumjem ja da nam nisu igrala tri igraca i to se desava u sportu i sasvim normalno! Ono sto mi nije jasno zasto je stavio nedovoljnog oporavljenog Radeljica koji je kiks igrac i kad je je fit pa onda trosi izmjenu u 75 minutu uvodi Graovca jer ovan nemoze vise??? Druga stvar koju sam vec pisao a to je da u situaciji kad nemamo Djurica Muminovic mora biti u veznom redu a desni bok protiv loseg Sarajeva nije trebao nitko igrati! Na ovaj nacin bi imao kvalitetniju sredinu i bolji zadnji pas jer nam to hvali! Kao i vec dosta puta kukavicka igra sa dva zadnja vezna Barisic odlican a ovaj drugi igrac manje.. Zasto ne probati igrati sa dvije spice Bekic , Anicic da malo razbije stoperski par??? Ima li imalo strategije pitam se ili vise vrabci znaju kada i koga ce zamjeniti!
U četvrtfinalu ste. Da vas suci nisu opljačkali u 2 utakmice bili biste drugi.
Jedini pravi kiks vam je rudar kod kuće i eventualno vitez u gostima iako je to sreća jer mali kožulj više nikad neće zabiti onakav eurogol.
1. Tko bi tebi trebao igrati desnog beka ako ne muminović? Pošto je brković ozlijeđen
2. Radeljić vam je ove sezone bolji nego aničić. Čisti sve glavom, zna povući prema naprijed i ne znam da li je izravni krivac za ijedan gol, eventualno ovaj danas jer je fulao loptu glavom.
3. Kako da igra s 2 špice, pogotovo kada mu se ozlijedio đurić, miličević i dalje traži svoju igru.
Za 4 vezna u rombu trebaš imate pokretljive vezne igrače i odgovorne igrače a vi to nemate osim muminovića i barišiča. A još uz ozlijede koje imate, ništa od toga.
Ne shvaćam kako neki naši ljudi nisu niti malo realni.
Prošle godine ste završili 8. Sad ste blizu 2.mjesta i prošli ste borca u kupu, a opet ste nezadovoljni.
Tako su Karačiću i kod nas nasapunali dasku, naši iz uprave kupili suca da sudi protiv nas protiv zvijezde da bi karačiću dali otkaz nakon 2.poraza u cijeloj sezoni.
Bili izborili već finale kupa i bili 4 boda iza željezničara, a oni čovjeku daju otkaz.
Pa de malo realnosti ljudi moja. Nemate vi igrače iz barcelone da počistite sve pred sobom, pogotovo uz sudačku pomoć koju neki klubovi u našoj ligi imaju.
Sada ako vežete zadnje 3 utakmice sa dobrim rezultatima možete bez problema opet zajahati drugo mjesto.
Pogotovo jer svi dosta ovih koji su u prvih 6 na tablici međusobno igraju u ta 3 zadnja kola.
Smirite hormone i pustite dokazanog stručnjaka da radi svoj posao!
slazem se,a i meni se ne svidja sto ne proba nekad sa dva napadaca,ali to je tako u zrinji odkad je baka otiso,i musa i peric i ovaj igraju slicno u napadu,i ako nam je to u prvih 10 kola dalo odlicne rezultate onda branko vjeruje u to i normalno da to i primjenjuje
ma kakvu to vi bola ekipu imate najbolju po imenima?? imate prosječnu ekipu koja vam je tu di je samo radi jednog = branka karačićaJericho je napisao/la:jedina svijetla točka ovog Zrinjskog je Barišić... ostali nek se zapitaju.... btw. mislim da je vrijeme da Branko ode... po imenima imamo možda i najjaču ekipu, ali od igre nemam ni i.....
i to vam je to..
da njega ne bi bili ni blizu...nemoj sad mislit ja protiv zrinjskog itd, dapače, poslije širokog naravno, uvijek sam za vas bio..realno jeste ekipa z top 5-6 ali da ste mozda i najjaci po imenima

da bar nikad nije otisao iz širokog...sad moramo gledat jad i bijedu od igre..ajd što ne igraju nego nema ni discipline..kad je on tu bio bio je red,rad i disciplina ali ga otjerase ublehe iz kluba nažalost..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
SirokiZg je napisao/la:Ajmo redom..jer pljuješ po čovjeku od početka..a još niti jednom nisi naveo dobar razlog zašto ti Karačić ne valja.ZrinjskiMostar je napisao/la:Razumjem ja da nam nisu igrala tri igraca i to se desava u sportu i sasvim normalno! Ono sto mi nije jasno zasto je stavio nedovoljnog oporavljenog Radeljica koji je kiks igrac i kad je je fit pa onda trosi izmjenu u 75 minutu uvodi Graovca jer ovan nemoze vise??? Druga stvar koju sam vec pisao a to je da u situaciji kad nemamo Djurica Muminovic mora biti u veznom redu a desni bok protiv loseg Sarajeva nije trebao nitko igrati! Na ovaj nacin bi imao kvalitetniju sredinu i bolji zadnji pas jer nam to hvali! Kao i vec dosta puta kukavicka igra sa dva zadnja vezna Barisic odlican a ovaj drugi igrac manje.. Zasto ne probati igrati sa dvije spice Bekic , Anicic da malo razbije stoperski par??? Ima li imalo strategije pitam se ili vise vrabci znaju kada i koga ce zamjeniti!
U četvrtfinalu ste. Da vas suci nisu opljačkali u 2 utakmice bili biste drugi.
Jedini pravi kiks vam je rudar kod kuće i eventualno vitez u gostima iako je to sreća jer mali kožulj više nikad neće zabiti onakav eurogol.
1. Tko bi tebi trebao igrati desnog beka ako ne muminović? Pošto je brković ozlijeđen
2. Radeljić vam je ove sezone bolji nego aničić. Čisti sve glavom, zna povući prema naprijed i ne znam da li je izravni krivac za ijedan gol, eventualno ovaj danas jer je fulao loptu glavom.
3. Kako da igra s 2 špice, pogotovo kada mu se ozlijedio đurić, miličević i dalje traži svoju igru.
Za 4 vezna u rombu trebaš imate pokretljive vezne igrače i odgovorne igrače a vi to nemate osim muminovića i barišiča. A još uz ozlijede koje imate, ništa od toga.
Ne shvaćam kako neki naši ljudi nisu niti malo realni.
Prošle godine ste završili 8. Sad ste blizu 2.mjesta i prošli ste borca u kupu, a opet ste nezadovoljni.
Tako su Karačiću i kod nas nasapunali dasku, naši iz uprave kupili suca da sudi protiv nas protiv zvijezde da bi karačiću dali otkaz nakon 2.poraza u cijeloj sezoni.
Bili izborili već finale kupa i bili 4 boda iza željezničara, a oni čovjeku daju otkaz.
Pa de malo realnosti ljudi moja. Nemate vi igrače iz barcelone da počistite sve pred sobom, pogotovo uz sudačku pomoć koju neki klubovi u našoj ligi imaju.
Sada ako vežete zadnje 3 utakmice sa dobrim rezultatima možete bez problema opet zajahati drugo mjesto.
Pogotovo jer svi dosta ovih koji su u prvih 6 na tablici međusobno igraju u ta 3 zadnja kola.
Smirite hormone i pustite dokazanog stručnjaka da radi svoj posao!
Slažem se sa većim dijelom posta.Karačić je za naše uvjete ok i po onom što sam ja vidio na snimku bili smo dosta bolji ali ebiga.Biće bolje , ljudi nemože ništa na silu.Svi bi mi htjeli da smo prvi ali polako doći će vrijeme i za to ......
Mlade selekcije HŠK Zrinjski nastavljaju sa odličnim igrama i pobjedama u Omladinskoj ligi BiH.
Ovaj puta su kadeti i juniori HŠK Zrinjski pregazili vršnjake FK Mladost iz Velike Obarske.
Prvo su kadeti Zrinjskog sa 6:0 pogotcima Miličevića 2, Miketeka, Vukše, Zovke i Šetke napunili mrežu gostima, a zatim su to isto učinili i juniori koji su slavili sa 5:0.
Strijelci za mlade Plemiće bili su Juričić i Vranjić po 2 Puljić-Vlahić.
Naredni vikend mladi Plemići gostuju u Vrapčićima.
Ovaj puta su kadeti i juniori HŠK Zrinjski pregazili vršnjake FK Mladost iz Velike Obarske.
Prvo su kadeti Zrinjskog sa 6:0 pogotcima Miličevića 2, Miketeka, Vukše, Zovke i Šetke napunili mrežu gostima, a zatim su to isto učinili i juniori koji su slavili sa 5:0.
Strijelci za mlade Plemiće bili su Juričić i Vranjić po 2 Puljić-Vlahić.
Naredni vikend mladi Plemići gostuju u Vrapčićima.
-
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Ali uz takvu losu igru kako ti kazes, te uz bodove protiv Olimpica i Celika danas bi bili tu iza Borca. Neka, cekaj malo.
I da je jedna ušla od dvije grede, stative protiv Rudara i da nije Vitez dao gol u 90 bili bi ispred Borca

-
- Kontakt:
I protiv Rudara je bila prečka Anto u 41 ako se dobro sjećam,nema veze šta je tu je,ne možemo ništa vratiti ti bodovi su izgubljeni i gotovo možemo samo žaliti za njima a od toga nema ništa.Sada se okrenuti Rudaru i u Prijedor po 3 boda i ništa drugo iako nemam dobar osjećaj pred utakmicu gore,ovakav sam osjećaj imao prije Radnika kad sam se nadao da barem bod izvučemo a uzeli sva 3 boda pa neka tako bude i sada.ZrinjskiMostar je napisao/la:Lillard je napisao/la:Ali uz takvu losu igru kako ti kazes, te uz bodove protiv Olimpica i Celika danas bi bili tu iza Borca. Neka, cekaj malo.
I da je jedna ušla od dvije grede, stative protiv Rudara i da nije Vitez dao gol u 90 bili bi ispred Borca
Ovdje ja govorim o sudackim kradjama, a ne nesreciZrinjskiMostar je napisao/la:Lillard je napisao/la:Ali uz takvu losu igru kako ti kazes, te uz bodove protiv Olimpica i Celika danas bi bili tu iza Borca. Neka, cekaj malo.

u subotu u prijedoru protiv rudara od 13 sati,prijenos na bht 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.