ma travnik je nasFKZ1921 je napisao/la:Ja licno bih volio da ne pricamo o tituli,pa cak ni o naredne dvije -tri utakmice,vec samo o Travniku.
Cinjenica je da smo protiv njih posljednje tri godine odigrali katastrofalno u gostima,uzeli samo bod.Medjutim,mislim da ova ekipa nema problem s tim,nece biti optereceni tom losom tradicijom i vjerujem da ce odigrati dobro.Znam da ce se u klubu poduzeti sve da se izvrse kvalitetne pripreme za tu utakmicu,cak ce se ici na nocenje,na raspolaganju su svi igraci i naprosto mislim da cemo ovo dobiti.
Travnik nije daleko i planirajte da budemo tamo.Ovoj ekipi,vise nego ekipama predhodnih sezona,znaci podrska na strani. Ja sam abd 16.11.(subota),u travniku.
valjalo bi ga vratitiamerosm je napisao/la:Prema TM-u nije branio ni jednu utakmicu, iako mi se ozlijedio prvi golman nakon sest kola...bob je napisao/la:kad ste kod njega, sta je s njim brani li za legiju...
Legia trenutno ima u sastavu cetiri golmana i prema podacima sa TM-a izgleda da je Antolovic cetvrti golman tj. da samo trenira sa ekipom i da uopste nije u sastavu.