Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Francuska liga
Tesko je dati konkretan razlog za neuspjeh francuza, imaju vanserijski tim ali uvjek im nesto fali. Ali ako moram navesti jedan razlog za neuspjeh, moram navesti Domenecha. Covjek stvarno nema zive veze, sto kazu Englezi davno je on izgubio "plot". Barata sa nekakvom astrologijom ili sta ja znam, radi toga nije htjeo Piresa da zove kad Piresa bio medju najboljim cccc. Pogledaj samo grupu njihovu sada, onako lahka grupa a oni stalno gube bodove protive nekakave Austrije i jedva Srbe dobili u Parizu
. Treba promjena Francuzima.
U inat svima.
To sa trenerom stvarno smrdi! Ali ne bih rek'o da je to glavni razlog neuspjeha trikolora. Po mom vidjenju to je vise neindetifikacija pojedinih igraca (a ima ih ohoho) sa repkom..i sa drzavom u sustini..pa vidjelo se da pola igraca nezna himnu a "kamoli" da je pjeva! Poznajem trikolore od sredine 80-tih,u vrijeme Platinija...zlatna gen... i tad je bilo (doduse u manjini) crnoputih igraca..npr. Tigana..ali tada se izgleda nije osjetilo to "rivalstvo" ili sta vec,medju igracima! Bilo sta bilo...njihov problem..ali je stvarno steta da ekipa koja moze sastaviti dvije dobre reprezentacije dozivljava toliko neuspjeha

Vom Jäger zum Gejagten
Daj gero jesili vidio kako krkic pijeva spanjolsku himnugeronimo je napisao/la:To sa trenerom stvarno smrdi! Ali ne bih rek'o da je to glavni razlog neuspjeha trikolora. Po mom vidjenju to je vise neindetifikacija pojedinih igraca (a ima ih ohoho) sa repkom..i sa drzavom u sustini..pa vidjelo se da pola igraca nezna himnu a "kamoli" da je pjeva! Poznajem trikolore od sredine 80-tih,u vrijeme Platinija...zlatna gen... i tad je bilo (doduse u manjini) crnoputih igraca..npr. Tigana..ali tada se izgleda nije osjetilo to "rivalstvo" ili sta vec,medju igracima! Bilo sta bilo...njihov problem..ali je stvarno steta da ekipa koja moze sastaviti dvije dobre reprezentacije dozivljava toliko neuspjeha![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
Jes` vala Krkić pjeva špansku isto ko što Ibra pjeva švedsku himnu.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_cardec je napisao/la:Jes` vala Krkić pjeva špansku isto ko što Ibra pjeva švedsku himnu.![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
sukisp je napisao/la:alan_cardec je napisao/la:Jes` vala Krkić pjeva špansku isto ko što Ibra pjeva švedsku himnu.![]()
Ne kontas poentu alenaga ama bas nikako
ma kontam ja i bolje nego što ti misliš begler-beže samo ovo je bila šala,šega,pošalica il` kako već
Ni jedan ni drugi ne pjevaju himne, Ibra jer vjerovatno ne želi, a Krkić sve i da hoće da pjeva nema šta pjevati,jer španska himna i nema teksta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Čuj "alenaga". A gdje je ono standardno "alene oprosti"? Vjerovatno nestalo u akciji. 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Normalno, kad im je vise od pola igraca u reprezentaciji ilegalni doseljenici iz Tunisa, Alzira, Maroka...Ali veci je problem Domenech, on bi trebao voditi pikado klub, ili bocanje, nije on vise za fudbala, al' nikako.geronimo je napisao/la:To sa trenerom stvarno smrdi! Ali ne bih rek'o da je to glavni razlog neuspjeha trikolora. Po mom vidjenju to je vise neindetifikacija pojedinih igraca (a ima ih ohoho) sa repkom..i sa drzavom u sustini..pa vidjelo se da pola igraca nezna himnu a "kamoli" da je pjeva! Poznajem trikolore od sredine 80-tih,u vrijeme Platinija...zlatna gen... i tad je bilo (doduse u manjini) crnoputih igraca..npr. Tigana..ali tada se izgleda nije osjetilo to "rivalstvo" ili sta vec,medju igracima! Bilo sta bilo...njihov problem..ali je stvarno steta da ekipa koja moze sastaviti dvije dobre reprezentacije dozivljava toliko neuspjeha![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
...Senegala,Obale Slonovače,a imaju i dvojicu igrača sa karipskog ostrva Martinik (Anelka i Abidal).Trezege je rođeni Argentinac.Znači ima ih sa svake strane,ali najmanje iz Francuske.ribery je napisao/la:Normalno, kad im je vise od pola igraca u reprezentaciji ilegalni doseljenici iz Tunisa, Alzira, Maroka...Ali veci je problem Domenech, on bi trebao voditi pikado klub, ili bocanje, nije on vise za fudbala, al' nikako.geronimo je napisao/la:To sa trenerom stvarno smrdi! Ali ne bih rek'o da je to glavni razlog neuspjeha trikolora. Po mom vidjenju to je vise neindetifikacija pojedinih igraca (a ima ih ohoho) sa repkom..i sa drzavom u sustini..pa vidjelo se da pola igraca nezna himnu a "kamoli" da je pjeva! Poznajem trikolore od sredine 80-tih,u vrijeme Platinija...zlatna gen... i tad je bilo (doduse u manjini) crnoputih igraca..npr. Tigana..ali tada se izgleda nije osjetilo to "rivalstvo" ili sta vec,medju igracima! Bilo sta bilo...njihov problem..ali je stvarno steta da ekipa koja moze sastaviti dvije dobre reprezentacije dozivljava toliko neuspjeha![]()
Domenek je hodajuća katastrofa.Na EURO nije vodio igrače poput Mexesa,Flaminija,Trezegea i ništa dobro od Francuza i se i nije moglo očekivati.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trebaju Francuzi uzeti za selektora VAHIDA HALILHODZICA I BILI BI EXTRA
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Haha, citajuci neke postove ovdje covjek bi povjerovao da Le Pen pise ovo o korjenima francuskih igraca cccc.
U inat svima.
Slazem se potpuno sa vama,ali hajmo pokusati sastaviti repku trikolora od "pravih" Francuza!!! Bice tesko...a mozda i neizvodivo...ili ce to biti ekipa koju moze i Albanija pobjediti.

Vom Jäger zum Gejagten
Cinjenica je da najmanje Francuza u franckuskoj reprezentaciji. Pa vidi samo imena, prezimena, boje koze... Nista od toga nije francusko. Ja jos nisam vidio Francuza, mislim na pravog, pripadnika romanske skupine naroda da je crn.HOS je napisao/la:Haha, citajuci neke postove ovdje covjek bi povjerovao da Le Pen pise ovo o korjenima francuskih igraca cccc.
Cak i veliki Zizu vuce korijene iz Alzira koliko ja znam...
- alan_kardec
- Kontakt:
HOS je napisao/la:Haha, citajuci neke postove ovdje covjek bi povjerovao da Le Pen pise ovo o korjenima francuskih igraca cccc.
Izvini "Sarkozy" ne poznah te.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- RK Gradacac
- Kontakt:
Znaci ako si rodjen u Francuskoj i zivis tu cijeli zivot integriran u javno drustvo Francuske ipak nemozes biti Francuz jer su ti roditelji iz Afrike npr.?ribery je napisao/la: Cinjenica je da najmanje Francuza u franckuskoj reprezentaciji. Pa vidi samo imena, prezimena, boje koze... Nista od toga nije francusko. Ja jos nisam vidio Francuza, mislim na pravog, pripadnika romanske skupine naroda da je crn.
Cak i veliki Zizu vuce korijene iz Alzira koliko ja znam...
U inat svima.
- alan_kardec
- Kontakt:
To znači da npr. jedan Samir Nasri ili Steve Mandanda nikad ne mogu ginuti za francuski grb kao što mogu npr. Yoan Gourcuff ili Gregory Coupet.Naravno ima izuzetaka,ali izuzeci su samo tu da bi potvrdili pravilo,zar ne?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kad neki ljudi razmisljaju tako(o imigrantima u Francuskoj) u Francuskoj, nije se uopste ni cuditi da postoje veliki socijalni problemi u Francuskoj i da su onda oni mladici imigranti palili auta u revoltu.
U inat svima.
- alan_kardec
- Kontakt:
Šta misle Francuzi o imigrantima najbolje se vidi po tome koliko "stranaca" igra u francuskim reprezentacijama u različitim sportovima,a najviše u fudbalu.Da imaju neko negativno mišljenje sigurno ne bi ovoliko Arapa i tamnoputih igrača igralo u francuskim reprezentacijama.Zna se što su ne samo imigranti,nego i svi ljudi, prevrtali auta po Francuskoj.Jer su nezaposleni,visoki troškovi života,nizak životni standard...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.