Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Svaka cast Juventusu, odlicna partija. Na osnovu postova dvojice navijaca manjeg kluba iz Milana reklo bi se, u najmanju ruku, da su trenutno ubjedljivo na 1.mjestu i da su izborili finale LP 
Il Club più titolato al mondo!
Šta je ovo...ubilo Napolija.Bez obzira na okladu s Magicom da će Inter završit ispred njih,nadao sam se vise njihovoj pobjedi veceras
Imam i onu s baresijem da će Inter biti ispred Milana,to je možda već i riješeno
pa ako još tko hoće uskočit sa time da će Roma biti ispred Intera,kazem da nece,bilo bi mi jako drago prihvatit okladu,hvala.
Imam i onu s baresijem da će Inter biti ispred Milana,to je možda već i riješeno
pa jarane govorim ti da je bio faul za zuti i jasno je da nije ok, ali je to trenutno realnost, nazalost..MaGiCa je napisao/la:Sta ti nije jasno, @OksidzenePogba je napisao/la:
![]()
@Duffy
Znaci, ispada da kad si ime, samo treba da padnes kad ne znas sta ces sa loptom i pri minimalnim kontaktima to je faul i slobodnjak. I to je OK![]()
Sve zivotinje su u biti jednakih prava, ali neke zivotinje su jednakije od drugih...
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Italia je napisao/la: pa jarane govorim ti da je bio faul za zuti i jasno je da nije ok, ali je to trenutno realnost, nazalost..
Nista onda, kriv sam ja sto tu i takvu realnost naglasavam, ne i sama realnost.
@SiamoNoi
Opklada stoji i nema razloga da je istices. Videcemo i Intera kako ce se provesti u Torinu i Rimu, nemoj da se zaleces prelako.
Sto se tice Milana, oni su klasicna kanta koja ce nekako da zavrsi u top10, ali vec sada nemaju nikakve sanse da se bore za Evropu, za razliku od Intera koji je kandidat i za top3. Ipak, ne dajem vam sansu da zavrsite ispred Rome.
Ma na sve ili nista idem.Mogu mislim na sto ce mi na kraju licit avatar i potpisMaGiCa je napisao/la:@SiamoNoi
Opklada stoji i nema razloga da je istices. Videcemo i Intera kako ce se provesti u Torinu i Rimu, nemoj da se zaleces prelako.
Sto se tice Milana, oni su klasicna kanta koja ce nekako da zavrsi u top10, ali vec sada nemaju nikakve sanse da se bore za Evropu, za razliku od Intera koji je kandidat i za top3. Ipak, ne dajem vam sansu da zavrsite ispred Rome.
ako ovako ostane do januara Inter ce nekome guzove da odere za trece mjesto
ima jos 5 utakmica i samo jednu tesku:Bologna,Samp,Parma,Napoli i Milan,,znaci samo jedna teza uakmica i to scontro diretto
ima jos 5 utakmica i samo jednu tesku:Bologna,Samp,Parma,Napoli i Milan,,znaci samo jedna teza uakmica i to scontro diretto
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Trequartista
- Kontakt:
Ako su interu utakmice protiv Parme i Milana lahke onda ne znam što uopšte igraju ligu, treba im odmah dati Scudetto i to je to.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
HAhahahatuzlak1987 je napisao/la:Slab skok ponajboljeg napadaca trenutno..OmarSivori je napisao/la:
Max Allegri
mi Fiorentinu otresemo ko slinuTrequartista je napisao/la:Ako su interu utakmice protiv Parme i Milana lahke onda ne znam što uopšte igraju ligu, treba im odmah dati Scudetto i to je to.
ta ce jedan Milan,ako im se posreci sa sudijama mozda izvuku 2-1
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Trequartista
- Kontakt:
Jah, baš kao i Torino.
Malo me čudi interov položaj na tabeli, fakat su dominantni ove sezone...
pa znam,predvidjeli ste nam 7mo mjestoTrequartista je napisao/la:Jah, baš kao i Torino.![]()
adointer je napisao/la:pa znam,predvidjeli ste nam 7mo mjestoTrequartista je napisao/la:Jah, baš kao i Torino.![]()
Malo me čudi interov položaj na tabeli, fakat su dominantni ove sezone...znam samo da nam Juve nije mogao nista,sreca izjednacise jos,,
Jos Cavani nije igrao u toj tekmi da je on bio rastavili bi nas
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
Jah, nije mogao ništa Juve interu niti prošle sezone nekad u ova doba pa je na kraju bio dvocifreni zaostak, jah, moj pobro...
Juventus osramotio prvog favorita za Scudetto večeras, jah, jah...
Juventus osramotio prvog favorita za Scudetto večeras, jah, jah...
vi igrate da osvojite Tripletu,mi igramo da ne budemo 7mi 
- Trequartista
- Kontakt:
+1
To je razlika između velikog i malog.
To je razlika između velikog i malog.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Grijesis, sedmo mjesto sam vam ja prognozirao. Ne svi juventini vec ja.adointer je napisao/la:
pa znam,predvidjeli ste nam 7mo mjestoznam samo da nam Juve nije mogao nista,sreca izjednacise jos,,
Ako pogrijesim, pogrijesio sam. Male duse likuju, velike ne.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
eh sad,ne moze se pamtit ko je sta rekao,znam da je neko od vas,,jos pogotovo kod vas mijenjaju nickname svako pola sata,gori su nego sifre u pentagonu 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ja sam jedinu prognozu ostavio u temi predvidjenoj za to. Nista lose nisam mislio time, jednostavno sam prognozirao konacne pozicije svih timova u ligi i to je to. Kako ce biti ostaje da vidimo.
★★★
- francobaresi
- Kontakt:
Opklada je i dalje na snazi, ali ne vjerujem da baš sve gotovo.SiamoNoi je napisao/la:Šta je ovo...ubilo Napolija.Bez obzira na okladu s Magicom da će Inter završit ispred njih,nadao sam se vise njihovoj pobjedi veceras![]()
Imam i onu s baresijem da će Inter biti ispred Milana,to je možda već i riješenopa ako još tko hoće uskočit sa time da će Roma biti ispred Intera,kazem da nece,bilo bi mi jako drago prihvatit okladu,hvala.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma jasno da je.Ugl.,htio sam reć da tražim nekog tko će prihvatit ovu okladu za Roma-Inter,al nisam siguran imam li još šta za uložit 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.