Amar samo u Japanu moze imati minamalac 200.000€, pa sada vidi koliki je kredibilitet price. Uglavnom, pare nisu problem, nema...amerosm je napisao/la:Usput znam da mi mnogi nece vjerovati u ovo sta govorim i ako se ispostavi tacnim ovo sta mi je rekao jedan clan uprave,ne vjerujem da cu tada dolaziti na tekme,ali sve su okolnosti da ce Amar Osim pruzeti Sarajevo od 20. kola. Po prici koja mi je recena,ukoliko Husref ne zavrsi na prvom mjestu poslije 19. kola, Amar Osim preuzima Menagersku funkciju u Sarajevu. Kaze da je to bilo striktno naredzenje V.Tanna jer su njegovi saradnici koji su boravili u Sarajevu zadnjih nekoliko sedmica rekli da su Blaz Sliskovic i Amar Osim dva najbolja trenera u BiH !
Vjerovali ili ne,godisnja plata za koju je Amar pristao voditi FK Sarajevo je 90 000 eura godisnje !
Uglavnom,molim Boga da to nije istina ! Ali vidjet ce mo sta vrijeme nosi !
Pozdrav braco !

A zamislite na trenutak da se obistini ova sitvacija. Pa gradu bi nastao bijes sviju nas, jer se ne bi znalo da li svjever vise mrzi Amarovom dolazak ili jug njegov odlazak.

Ja iskreno ne znam da li bi ikada to prezalio. Lakse bi mi bilo kada bi preuzeo Crvenu Zvezdu, Dinama ili Hajduka nego Sarajevo, cak bi ga i podrzavao u tome...