FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
Dok ne stigne Gusar da ti odgovori; Duro i Bajro su odradili suspenziju zbog 3 žuta, a Gafo je meni se čini povrijeđen. Protiv vas sigurno neće igrati Neimarlija kojem će to biti druga utakmica pod suspenzijom zbog crvenog kartona protiv Radničkog.
- L' Imperator
- Kontakt:
Casp3r ti je odgovorio za Duru, Bajru i Gafu.baltazar1 je napisao/la:
nego hajmo se uozbiljiti...kakvi ste sa kartonima, vidim u Bihaću 6-7 igrača zaradilo žute, hoćel neko pauzirat???
što nisu igrali Duro, Bajro i Gafurović u Bihaću?
vidim prema zaspisniku sa utakmice u Bihaću u prvoj postavi ste imali čak 4 igrača do 21. godine dok su na klupi bili svi do 21 (msm njih 7)
ovo je za ne povjerovat da je od 18 igrača u zapisniku njih čak 11 do 21 godine
aferim i svaka čast
ono što mene interesuje, jesul svi ovi mladići "vaši", domaći proizvod ili ih ima sa strane???
Ovi što su dobili kartone u Bihaću, ne znam hoće li pauzirati neko.., ako ih je 7 dobilo kartone, vjerovatno će neko pauzirati.
A ovi mladići, samo dvojica nisu iz našeg omladinskog pogona, golman Tirić i lijevi bek Beširović, svi ostali su djeca Rudara.
#samoRudar #zauvijek
svaka čast za tu mladost...rijetko koja ekipa ima ovo u zapisniku
btw...7 žutih kartona prema službenom zapisniku:
FK RUDAR KAKANJ
br. 21 Šabotić Edvin (1204632) u 26. Min Nedozvoljeno oštar start
br. 4 Banda Sead (1215412) u 35. Min Nesportsko ponašanje skidanje dresa nakon postizanja
pogotka
br. 23 Kubat Admir (1208724) u 38. Min Nesportsko ponašanje- povlačenje protivnika za dres
br. 10 Dželo Ajdin (1210754) u 67. Min Nesportsko ponašanje- prigovor na odluku suca
br. 14 Spahić Mirza (1200611) u 87. Min Nesportsko ponašanje-prigovor na odluku suca
br. 1 Tirić Ivan (1204633) u 89. Min Nesportsko ponašanje- odugpvlačenje sa nastavkom igre,
iako je već bio upozoravan
br. 20 Kobilica Belmin (1200629) u 90.+4. Min Nesportsko ponašanje- prigovor na odluku suca
Undici stelle - ACM 1899
- L' Imperator
- Kontakt:
Nadam se da će Šabotić, Kubat i Kobilica moći igrati :/baltazar1 je napisao/la:svaka čast za tu mladost...rijetko koja ekipa ima ovo u zapisniku
FK RUDAR KAKANJ
br. 21 Šabotić Edvin (1204632) u 26. Min Nedozvoljeno oštar start
br. 4 Banda Sead (1215412) u 35. Min Nesportsko ponašanje skidanje dresa nakon postizanja
pogotka
br. 23 Kubat Admir (1208724) u 38. Min Nesportsko ponašanje- povlačenje protivnika za dres
br. 10 Dželo Ajdin (1210754) u 67. Min Nesportsko ponašanje- prigovor na odluku suca
br. 14 Spahić Mirza (1200611) u 87. Min Nesportsko ponašanje-prigovor na odluku suca
br. 1 Tirić Ivan (1204633) u 89. Min Nesportsko ponašanje- odugpvlačenje sa nastavkom igre,
iako je već bio upozoravan
br. 20 Kobilica Belmin (1200629) u 90.+4. Min Nesportsko ponašanje- prigovor na odluku suca
#samoRudar #zauvijek
baltazar1 je napisao/la:Kubat i Neimarlija ne igraju?
hendikep ili???
Kubat hendikep

Neimarlija svakako ne igra,a Duro se vraca tako da ne vjerujem da ce biti problema u odbrani,plus kapiten Gafurovic ce bar odigrati drugo poluvrijeme,tako da odlicno za sutra

Bice pravi derbi,uslovi fantasticni,sunce ce vjerovatno biti

Rudar Kakanj !!!
- L' Imperator
- Kontakt:
Kubat je nezamjenjiv na svojoj poziciji, veliki je to hendikep. Ne znam ko će čuvati Smajlovića :Sbaltazar1 je napisao/la:Kubat i Neimarlija ne igraju?
hendikep ili???
#samoRudar #zauvijek
Savršeno vrijeme i svi su nabrijani u gradu nakon saznanja da se ide na PL

ŠabaL' Imperator je napisao/la:Kubat je nezamjenjiv na svojoj poziciji, veliki je to hendikep. Ne znam ko će čuvati Smajlovića :Sbaltazar1 je napisao/la:Kubat i Neimarlija ne igraju?
hendikep ili???

- L' Imperator
- Kontakt:
ahaha, ma kakvi, prespor je Šaba za njega. Sa Damirom smo uvijek imali problema. Sjećam ga se još dok je igrao za Gradinu, Zvijezdu.., al vjerovatno ni on nije onaj stari.. pa eto, nadam se da će ga neko od naših bekova zaustaviti. Štoperi mogu samo u skok igri.Gusar1995 je napisao/la:Savršeno vrijeme i svi su nabrijani u gradu nakon saznanja da se ide na PL![]()
ŠabaL' Imperator je napisao/la:Kubat je nezamjenjiv na svojoj poziciji, veliki je to hendikep. Ne znam ko će čuvati Smajlovića :Sbaltazar1 je napisao/la:Kubat i Neimarlija ne igraju?
hendikep ili???
#samoRudar #zauvijek
čestitke na pobjedi...očekujem jedan objektivan izvještaj
Undici stelle - ACM 1899
Ma drug,eno napisao sam ti tamo.baltazar1 je napisao/la:čestitke na pobjedi...očekujem jedan objektivan izvještaj
Po meni dobra tekma,sudija jest malo previse koristio pravila,ali nema veze.
Igraci Bratstva su imali par finih prilika,istrce dobro ali zavrsnica losa bila,Musa je po meni najbolji bio momak se bori za svaku loptu,jedina zamjerka previse previse valjanja na terenu igraca Bratstva,i rano su poceli zadrzavati sto pokazuje 7 minuta nadoknade,ali to je tako ko god igra u gostima.
Rudar isto tako imao dobrih sansi,ali kada treba zavrsni udarac uputiti ne ide,ali eto prodje jedna u 89.minuti centarsut na glavu mladog Dzele koji je zaista postigao lijep pogodak.
Uglavnom,da je i Bratstvo odnjelo bod/ove nebi bilo nezasluzeno,odlicna tekme s obje strane i svaki rezultat je zasluzen bio,u ovom slucaju pobjeda Rudara.
Rudar Kakanj !!!
a naš trener na pitanje nakon kupa protiv Čelika:
- "da li bi vas slična predstava zadovoljila i u subotu u Kaknju?"
odgovara, sa "ne" i dodaje, "više bi me zadovoljio bolji rezultat nego bolja igra"
ironično ispade na kraju...ali bitno je da smo i mi vas namučili ko što vi nas nasikirate svake godine u Gračanici
sretno u nastavku
odgovara, sa "ne" i dodaje, "više bi me zadovoljio bolji rezultat nego bolja igra"
ironično ispade na kraju...ali bitno je da smo i mi vas namučili ko što vi nas nasikirate svake godine u Gračanici

sretno u nastavku
Undici stelle - ACM 1899
Danas jako dobra utakmica. Kvalitetna igra i jedne i druge ekipe i mislim da je publika baš kao i ja zadovoljna. Da je utakmica završila neriješeno ili da su gosti pobjedili, što ne bi bilo nezasluženo, opet bih bio zadovoljan igrom Rudara.
U početku utakmice Bratstvo izašlo jako visoko i vršili pritisak na našu zadnju liniju, što je u par narvata uradilo plodom i imali su neke polušanse, ali pošto je odbrana potpomognuta sa dva zadnja vezna kasnije se lahko nosila sa tim presingom siguran sam da su greške naših u zadnjoj liniji u početku utakmice bile zbog iznenađenja. Svaki put kad' bismo izbili loptu došla bi na glavu gorostasima iz odbrane gostiju koji bi to spuštali svojim veznjacima što si i naši shvatili pa su iznosili lopte jako lijepo i efektno od noge do noge.
Naša igra danas jako dobra protiv veoma čvrstog protivnika. Ponajbolji igrač danas za mene je Ture, uz njega treba pohvaliti još štopere, Belmu, Vedu, Duru i naravno Đelu, koji je osim gola imao i par dobrih prodora
. Današnja utakmica pokazuje da Rudar MORA biti dobar na krilima. Danas smo preko strana stvorili gotovo sve prilike i mislim da se treba dovesti jedno pravo krilo na lijevoj strani. Belmi najviše odgovara igra iza napadača i momka i treba tu da stavi, jer onakvog genijalca Rudar odavno nije imao. On je danas imao jako dobrih poteza što se viđa samo na TV.
Nije mi se dopalo što se predkraj utakmice išlo na horuk,što se tada preskakala igraa i što onaj Bajro igra isto mrtav ...čim smo odigrali jednu simirenu priliku ,zabili smo go.
Za kraj jako lijepo vidjeti da opet publika skandira Rudar, Rudar...
uvjeren sam da će se navijači oformiti na polusezoni 
U početku utakmice Bratstvo izašlo jako visoko i vršili pritisak na našu zadnju liniju, što je u par narvata uradilo plodom i imali su neke polušanse, ali pošto je odbrana potpomognuta sa dva zadnja vezna kasnije se lahko nosila sa tim presingom siguran sam da su greške naših u zadnjoj liniji u početku utakmice bile zbog iznenađenja. Svaki put kad' bismo izbili loptu došla bi na glavu gorostasima iz odbrane gostiju koji bi to spuštali svojim veznjacima što si i naši shvatili pa su iznosili lopte jako lijepo i efektno od noge do noge.
Naša igra danas jako dobra protiv veoma čvrstog protivnika. Ponajbolji igrač danas za mene je Ture, uz njega treba pohvaliti još štopere, Belmu, Vedu, Duru i naravno Đelu, koji je osim gola imao i par dobrih prodora

Nije mi se dopalo što se predkraj utakmice išlo na horuk,što se tada preskakala igraa i što onaj Bajro igra isto mrtav ...čim smo odigrali jednu simirenu priliku ,zabili smo go.

Za kraj jako lijepo vidjeti da opet publika skandira Rudar, Rudar...

baltazar1 je napisao/la:a naš trener na pitanje nakon kupa protiv Čelika:
ironično ispade na kraju...ali bitno je da smo i mi vas namučili ko što vi nas nasikirate svake godine u Gračanici![]()
sretno u nastavku
Jeste,i to dobro namucili ali nismo ocekivali da ce se tek tako Bratstvo predati,hvala i vama sve najbolje u nastavku

Rudar Kakanj !!!
- L' Imperator
- Kontakt:
Najteža utakmica Rudara ove sezone, sigurno. Bratstvo odlična ekipa, danas su mogli prvi povesti nakon kornera jednog (Tirić "poletio" u prazno), al' sreća, Panitića (ja mislim) u leđa lopta pogodi.., nije se nadao da će proći lopta.
Rudar danas nije imao organizatora (Gafa ušao u drugom, ali još nije onaj pravi), nije bilo pravih lopti za napadače, ali opet smo imali finih prilika i mogli puno ranije riješiti pitanje pobjednika, ali nema veze.., da i Rudar nekog u finišu dobije
Kobilica, najveći talenat u ovoj ligi, sigurno. Imao je greški (teren nam je preloš, teško je kontrolisati loptu), ali i poteza gdje odmah trojicu izbaci
Rudar danas nije imao organizatora (Gafa ušao u drugom, ali još nije onaj pravi), nije bilo pravih lopti za napadače, ali opet smo imali finih prilika i mogli puno ranije riješiti pitanje pobjednika, ali nema veze.., da i Rudar nekog u finišu dobije

Kobilica, najveći talenat u ovoj ligi, sigurno. Imao je greški (teren nam je preloš, teško je kontrolisati loptu), ali i poteza gdje odmah trojicu izbaci

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Gol Ajdina Džele sa oduševljenjem su pozdravili i općinski načelnik Kaknja Nermin Mandra i predsjednik FK Rudara Suad Spahić
#samoRudar #zauvijek
Opa, ima nade. Haj valjda dogurate do te famozne Premijer lige, sretno.
Čelik Zenica 1945
Nimla_RZ je napisao/la:Opa, ima nade. Haj valjda dogurate do te famozne Premijer lige, sretno.
Trebalo bi biti

Rudar Kakanj !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Imal video sa utakmice ??
Iako sam navijač Bratstva, mislim da je red da Rudar ove godine bude prvak. Od kada su u ovoj ligi svake godine su u vrhu, igraju najbolji fudbal, znam da su uvijek nama u Gračanici pravili probleme.
Sretno Vam u borbi za PL
Sretno Vam u borbi za PL
Bratstvo do groba....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.