FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Bihac96
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Bihac96 » 11 nov 2013, 17:05

Ja ne kazem nista za tradiciju Slobode,po imenu sve medju najvecim klubovima u BiH uz Sarajevo,Zelju i Velez.Kad vam neko nesto kaze vi odmah provocirate.Sa ovim komentarom "od stare slave se ne zivi" sam htjeo reci da se po tome nece lako izvuci iz ove lige,jer ova liga je zahtjevnija od PL sigurno jer ima puno teskih stvari vi ste ovdje jednu sezonu i jos neznate 100% kako je ovdje igrat.Nekad ste igrali sa velikim klubovima a danas dodje neki Troglav il nebitno koji klub i dobije vas,niko vam na ime nece dati prvo mjesto..I jos jedna stvar vjerujte da je vecini biscana Sloboda poslije Jedinstva nekako najdrazi klub u BiH,do 5-tog kola ove sezone kad smo vas dobili i onda ste poceli sa nekim provociranjem,i nekim bezveznim stvarima kojih ce te se drzati sigurno do kraja sezone,iz neznam ni ja kog razloga...
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 nov 2013, 17:08

Bihac96 je napisao/la:Ja ne kazem nista za tradiciju Slobode,po imenu sve medju najvecim klubovima u BiH uz Sarajevo,Zelju i Velez.Kad vam neko nesto kaze vi odmah provocirate.Sa ovim komentarom "od stare slave se ne zivi" sam htjeo reci da se po tome nece lako izvuci iz ove lige,jer ova liga je zahtjevnija od PL sigurno jer ima puno teskih stvari vi ste ovdje jednu sezonu i jos neznate 100% kako je ovdje igrat.Nekad ste igrali sa velikim klubovima a danas dodje neki Troglav il nebitno koji klub i dobije vas,niko vam na ime nece dati prvo mjesto..I jos jedna stvar vjerujte da je vecini biscana Sloboda poslije Jedinstva nekako najdrazi klub u BiH,do 5-tog kola ove sezone kad smo vas dobili i onda ste poceli sa nekim provociranjem,i nekim bezveznim stvarima kojih ce te se drzati sigurno do kraja sezone,iz neznam ni ja kog razloga...

Druže niko nije spomenuo PL..evo ti sad prvi.Svi pričamo o tome kako je Sloboda `71 osvojila trofej i gazila klubove iz velike četvorke ..
Pobjeda je bolja od orgazma!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 11 nov 2013, 17:20

Bihac96 je napisao/la:Od stare slave se ne zivi !
E jesi lopov, opet ti vaki - naki..
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 nov 2013, 18:04

Valja njima ovdje. kad tad.
http://dai.ly/x172hda
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 nov 2013, 18:17

..još kad dođu stolice auuuuu

slika

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 nov 2013, 18:46

Probisvjet je napisao/la:Valja njima ovdje. kad tad.
Kako da ne, kad budemo na +10 ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 nov 2013, 18:59

LloriS je napisao/la: Kako da ne, kad budemo na +10 ;)
Da je i -10 za vas Bujruma uvijek ima.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 nov 2013, 20:40

LloriS je napisao/la:
sloboda ce dobiti gradinu,i ovaj igman ja mislim,vi gubite zadnju garant,to je plus dva,a ako oni maNEKENI IZ HERCEGOVINE BUDU htjeli igrati ima da vas raspu u po bihaca,tako da je i plus dva za vas premija,slobodno me citiraj za dvije sedmice ;)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 nov 2013, 21:54

LloriS je napisao/la:
cisto sumnjam da je covjek na vas mislio al et...posto se vi pronadzete u svakom postu i posto mi ono bas stalno o jedinstvu pisemo nek bude onda tako :roll: :roll: ..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 11 nov 2013, 21:54

Gorki je napisao/la:..još kad dođu stolice auuuuu

slika
Imaćete jednu od ljepših tribina u BiH.. Jel planirano išta uskoro? I jel grad financira Slobodu ili samo predsjednik?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 nov 2013, 21:57

Jedinstvo37 je napisao/la:

slika
Imaćete jednu od ljepših tribina u BiH.. Jel planirano išta uskoro? I jel grad financira Slobodu ili samo predsjednik?
ovo je konkretno finansirao nas lokalni faraon....i vi bi trebali zbavit vakog jednog :D :D
inace ga danas vidim kako tik pored opstinske zgrade staje novi passat cc...izlazi vozac,otvara kisobran za onih cjelih 3 metra sto faraon mora prec do ulaza i tek onda faraon izlazi...pa p.i.c.k.a. ti materina bahata,nek padne koja kap po tebi..nisi od secera da se istopis
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 11 nov 2013, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 nov 2013, 22:00

wienultras je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
sloboda ce dobiti gradinu,i ovaj igman ja mislim,vi gubite zadnju garant,to je plus dva,a ako oni maNEKENI IZ HERCEGOVINE BUDU htjeli igrati ima da vas raspu u po bihaca,tako da je i plus dva za vas premija,slobodno me citiraj za dvije sedmice ;)
Mi u Bugojnu mozemo izgubiti samo ako sudije budu navlacile kao sto su vama, inace mi se neporazeni vracamo sigurno od tamo, a ako bude srece 3 boda su nasa, vi kuci uzimate Gradinu ali u Konjicu ce te tesko do 3 boda, najmanje 5 bod ce biti razlika a mozda i vise ;)

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 11 nov 2013, 22:02

staragarda je napisao/la:
Jedinstvo37 je napisao/la:
ovo je konkretno finansirao nas lokalni faraon....i vi bi trebali zbavit vakog jednog :D :D
Prošli su dani kad se Jedinstvo voljelo srcem..(na taj način)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 nov 2013, 22:13

staragarda je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
cisto sumnjam da je covjek na vas mislio al et...posto se vi pronadzete u svakom postu i posto mi ono bas stalno o jedinstvu pisemo nek bude onda tako :roll: :roll: ..
Nevjerovatno. staragarda dade odgovor identican mom. Nemojte da se uvrijedite ali video i komentar nije upucen za Jedinstvo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 11 nov 2013, 22:43

Ne umije on buraz da razmšlja na taj način, to je za njega nuklearna fizika. Vidiš da mu se sva priča svodi na vi kupili, vi namjestili i moj je veći od vašeg.
Ne obraćajte pažnju na tog lika, on je anonymous u odsustvu anonymousa..
075

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 nov 2013, 22:47

[quote="TzBulevar87"]Ne umije on buraz da razmšlja na taj način, to je za njega nuklearna fizika. Vidiš da mu se sva priča svodi na vi kupili, vi namjestili i moj je veći od vašeg.
Ne obraćajte pažnju na tog lika, on je anonymous u odsustvu anonymousa..[/quot
ne ne,mi namjestamo zato imamo 5 bodova manjka,da nismo namjestali,bili bi prvi,ali oni ne namjestaju nista,zato veliki mancester iz bihaca je prvi,

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 11 nov 2013, 22:56

wienultras je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Ne umije on buraz da razmšlja na taj način, to je za njega nuklearna fizika. Vidiš da mu se sva priča svodi na vi kupili, vi namjestili i moj je veći od vašeg.
Ne obraćajte pažnju na tog lika, on je anonymous u odsustvu anonymousa..[/quot
ne ne,mi namjestamo zato imamo 5 bodova manjka,da nismo namjestali,bili bi prvi,ali oni ne namjestaju nista,zato veliki mancester iz bihaca je prvi,
Poslije toliko godina u federalnoj ligi konacno su shvatili da se ova liga mora igrat samo posteno i da ce se jedino tako vratit u PL, takvim radom i razmisljanjem sad zasluzeno vode na tabeli ove prepostene lige.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 nov 2013, 23:01

naravno,postenje sija nad nebom prve federalne,u kojoj su toliko dugo,da ocekujem peticije po bihacu necemo iz federalne,dole premjer liga :D
pravda za bihac :!: :!: :mrgreen:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 nov 2013, 23:39

wienultras je napisao/la:naravno,postenje sija nad nebom prve federalne,u kojoj su toliko dugo,da ocekujem peticije po bihacu necemo iz federalne,dole premjer liga :D
pravda za bihac :!: :!: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 nov 2013, 00:15

pa da vam kazem cisto,posteno..i ja sam pretrnuo od ove federalne i tacno sam se navikao :lol: :lol: ...ta ce miki maus liga naspram ovog gliba...treba ovdje zaglavit makar deceniju :D :D .....a onda kad se vratimo svaki grad ce nam ko london izgledat :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Beledija i 18 gostiju.