ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Djoka favorit sutra al nikad se ne zna,Rafa ako bude igrao na US moze mu parirati ako pruzio ovo kao danas vrlo tesko..FH mora mnogo bolje da funkcionira Servis mu je konstantan mnogo ga je popravio ove godine.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Videcemo. Ja bas mislim da je ova podloga k'o krojena za Nadala: usporeno, visoki odskok, winneri su retki iz niskog broja izmena, jedino sto se "prima" su grinderaj i spin.
A i ne znam zasto ljudima deluje da je ovde Djokovic delovao najbolje.
U svakom od 4 meca je imao barem 10 minuta blackouta i niti jedan nije izvezao bez velikih oscilacija. Nadal je tu bio mnogo konstantniji.
Realno gledano, Djokovic jeste favorit, ali ne izrazen i apsolutno ga je moguce pobediti, tim pre sto ima manje vremena za oporavak i istrosio se vise u dosadasnjim mecevima od Nadala. Obaska i finale Pariza sa Ferrerom, uodnosu na Nadala.
A i ne znam zasto ljudima deluje da je ovde Djokovic delovao najbolje.
U svakom od 4 meca je imao barem 10 minuta blackouta i niti jedan nije izvezao bez velikih oscilacija. Nadal je tu bio mnogo konstantniji.
Realno gledano, Djokovic jeste favorit, ali ne izrazen i apsolutno ga je moguce pobediti, tim pre sto ima manje vremena za oporavak i istrosio se vise u dosadasnjim mecevima od Nadala. Obaska i finale Pariza sa Ferrerom, uodnosu na Nadala.
danas naravno uz nadala, najboljeg tenisera svih vremena
lagana pobjeda 6:0 6:0 kao juce 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- legenda reala
- Kontakt:
Volio bi da se uzme i to što nedostaje ali nešto nisam optimističan za večeras, ono što sam pratio u Parizu i ovdje je ispod svakog nivoa, nadam se da je samo čuvao snagu za večeras
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako ga bude sluzio prvi servi kao do sad na turniru ima velike sanse.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
ti stvarno nemaš drugacijih postova, ne samo na ovoj temi, nego na cijelom forumu. I na kraju se pitaš zašto te svi prozivaju za trola i spamera ..LenBias je napisao/la:danas naravno uz nadala, najboljeg tenisera svih vremenalagana pobjeda 6:0 6:0 kao juce
ne smijem navijati za svoga favorita? nadal nije najblize najboljem svih vremena?Belmin6 je napisao/la:ti stvarno nemaš drugacijih postova, ne samo na ovoj temi, nego na cijelom forumu. I na kraju se pitaš zašto te svi prozivaju za trola i spamera ..LenBias je napisao/la:danas naravno uz nadala, najboljeg tenisera svih vremenalagana pobjeda 6:0 6:0 kao juce
-
samosarajvo
- Kontakt:
Prenosi li iko sem sport kluba?
prosle je godine bilo na BNu mescini ...?
Prenosi neki program ATV (ja tu gledao polufinala), mislim da banjalucki program, ali nisam siguran. Trebao bi biti na kablovskoj, ja ga npr. imam na mojaTV.samosarajvo je napisao/la:Prenosi li iko sem sport kluba?
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Izdržati, to je temelj vrline!
Hajde Rafa, pokazi mu ko je gazda

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
naravno da smijes navijati za nadala, to je tvoja odluka. Nadal od igraca jeste najblizi najboljem svih vremena, Federeru naravno. Vidjecemo šta naradne godine nose, ali do sada Nadal nije sigurno najbolji svih vremena..LenBias je napisao/la:ne smijem navijati za svoga favorita? nadal nije najblize najboljem svih vremena?Belmin6 je napisao/la:ti stvarno nemaš drugacijih postova, ne samo na ovoj temi, nego na cijelom forumu. I na kraju se pitaš zašto te svi prozivaju za trola i spamera ..LenBias je napisao/la:danas naravno uz nadala, najboljeg tenisera svih vremenalagana pobjeda 6:0 6:0 kao juce
Samo ATV.samosarajvo je napisao/la:Prenosi li iko sem sport kluba?
Nemoj se ljutiti, ali lik ti je dobro rekao i ti znaš na šta se primjedba odnosila. Svaki od tvojih postova, većinom jednorečeničnih, svodi se na glorificiranje Nadala i oslovljavanje istog kao najboljeg svih vremena. De pokušaj biti malo inovativan, napisati barem neku kraću analizu, navesti koji argument. Al' jok, ništa to, nema toga kod tebe izgleda. Mislim, ako misliš da će se neko padati na takve jeftine provokacije tipa "6:0, 6:0", onda se varaš.LenBias je napisao/la:ne smijem navijati za svoga favorita? nadal nije najblize najboljem svih vremena?Belmin6 je napisao/la:ti stvarno nemaš drugacijih postova, ne samo na ovoj temi, nego na cijelom forumu. I na kraju se pitaš zašto te svi prozivaju za trola i spamera ..LenBias je napisao/la:danas naravno uz nadala, najboljeg tenisera svih vremenalagana pobjeda 6:0 6:0 kao juce
Zaista nema potrebe da se najkvalitetniji podforum truje na takav način. Totalno bez veze.
-
samosarajvo
- Kontakt:
nema jadni hs nista .... FUJ GADE MI SE !rogeRF je napisao/la:Prenosi neki program ATV (ja tu gledao polufinala), mislim da banjalucki program, ali nisam siguran. Trebao bi biti na kablovskoj, ja ga npr. imam na mojaTV.samosarajvo je napisao/la:Prenosi li iko sem sport kluba?
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
vidis tu se razlikujemo, meni je nadal najbolji svih vremena i ima strasan omjer protiv igraca koji je tvoj izbor za najboljeg svih vremenaBelmin6 je napisao/la:naravno da smijes navijati za nadala, to je tvoja odluka. Nadal od igraca jeste najblizi najboljem svih vremena, Federeru naravno. Vidjecemo šta naradne godine nose, ali do sada Nadal nije sigurno najbolji svih vremena..LenBias je napisao/la:ne smijem navijati za svoga favorita? nadal nije najblize najboljem svih vremena?
@Claus
niti sam ovde da pisem ogromne analize, nisam strucan u tome i ne pratim toliko tenis, to sam vec napisao skoro cini mi se, za neke ovde sam totalni laik u ovom sportu i to priznajem ali mi to ne moze uskratiti pravo da glorifikujem nadala jer on je to zasluzio, ne pisem za nekog tamo levata da je najbolji svih vremena nego za tenisera koji je skoro, pa ako ne i sigurno, legitimni broj jedan svih vremena
-
samosarajvo
- Kontakt:
Zna li ko od vas napravit stream tog atva? Platio bi vam majke mi
ovako neki popularniji streamovi stopaju malo je reci...
ovako neki popularniji streamovi stopaju malo je reci...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Veceras nema nerviranja, ocekivati prije svega odlican mec. Po meni favorit je Novak, najvise je pokazao od svih, ali opet ovo je duel titana i jedna lopta ce da odluci mec. Kako god hocu dobar tenis 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Gledaj na balkansportu...bar dosad nije stopao.samosarajvo je napisao/la: ovako neki popularniji streamovi stopaju malo je reci...
A možeš reći, uprkos svemu tome, da je Nadal GOAT?LenBias je napisao/la:niti sam ovde da pisem ogromne analize, nisam strucan u tome i ne pratim toliko tenis
LenBias je napisao/la:legitimni broj jedan svih vremena
Nema potrebe da se praviš stručnjaka, ostani laik, ali budi barem donekle objektivan i nemoj pisati gluposti. Sto puta si ponovio da je Nadal (za tebe) br.1. Neka je, u redu, shvatili smo. Ne moraš to ponavljati pred svaki njegov (i Rogerov) meč.
Što se tiče finala, očekujem da Novak dobije i osvoji WTF. Da bi to uradio, prije svega mora funkcionirati backhand i ne smije promašivati zicere, a to je često radio na ovom turniru. Također, servis mora raditi i biti izuzetno dobar radi lakših poena. Za kretanje da i ne govorim, znamo da se kreće fantastično. U tom segmentu će svakako morati parirati Nadalu želi li pobjedu.
Kada govorimo o Rafi, ništa posebno nije pokazao. Federer mu je poslužio u većini meča kao sparing partner i nije imao pravog protivnika do samog finala. Griješi više nego što se očekuje, a znamo da njega taj high-percentage tenis održava u igri. Dakle, FH prvenstveno mora popraviti. Napredovao je što se tiče servisa, to sada izgleda dosta bolje. Koliko bolje, teško je reći. Roger mu je većinom returnirao lošim chipom i to dakako nije bio pravi ispit za Nadalovu servu. Vidjet ćemo kako će ga služiti protiv najboljeg returnera na Touru i, uz Agassija, sigurno najkonstantnijeg na svijetu.
Nadam se da će nam Djodal finale pružiti taj vanserijski tenis, kada je već ostatak konkurencija talašika.
-
samosarajvo
- Kontakt:
al kasni 3 poena do 1 gema? jel tako ?adnan24 je napisao/la:Gledaj na balkansportu...bar dosad nije stopao.samosarajvo je napisao/la: ovako neki popularniji streamovi stopaju malo je reci...
Moguce je da malo kasni ali isto ti ga dodje...ne kasni sat vremenasamosarajvo je napisao/la: al kasni 3 poena do 1 gema? jel tako ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.