Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Rios

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Rios » 11 nov 2013, 16:35

Pjanic je za Ljajica Zuninjo sto se tice slobodnjaka..Ljajicu protiv Torina golman uhvati zivu loptu,sta pricati dalje..I to je sutirao sa odlicne udaljenosti..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 11 nov 2013, 17:06

Kako se ovdje kaki po Ljajicu, reko bi tip imo katastrofalnu igru. A ocjena na whoscored.com mu solidan 7.1, a na Goal.com cak 4 zvjezdice od pet. Mire treba da bude prvi na redu kada se pucaju slobodnjaci. I pucao je Miralem prvi slobodnjak juce pa je pogodio zivi zid. Radi toga nije skandal sto je Ljajic pokusao drugi. Ali onda treba da bude red na Miralema opet ili nekog treceg. Tako nije bilo onu proslu ili predproslu utakmicu kada je Miralem promasio prvi slobodnjak, pa onda Ljajic puco drugi, ali onda isto i treci slobodnjak sto su imali. I tada je kritika za Ljajica bila opravdana.

U glavnom, sva ova prica bi bila suvisna da su papci samo mogli loptu sutnut van sesnesterca u zadnjoj minuti.

**** ti to. Na kraju veliki klubovi ostaju veliki, mali klubovi ostaju mali, a srednji klubovi kao Roma ostaju srednji. I razlika izmedju tri samo postaje veca. Jedino miliijarde mogu pomoc da se kolko tolko klub promjeni kao City ili PSG. Ne milioni, nego MILIJARDE. Novi trener i jeftino kupljeni igraci koji igraju iznad nivoa neko vrijeme mogu pomoc u periodima, ali sezona je maraton a ne sprint. Ipak nije jos nista gotovo, vidjecemo kakvi ce biti kada se vrate Totti i Gervinho.

amchy
Kontakt:

Post Postao/la amchy » 11 nov 2013, 20:38

Pjaniću danas skočila cijena na transfermarkt na 18.000.000

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 nov 2013, 20:40

Bice uskoro nas najskuplji igrac, jer ce Dzeki past cijena. ;)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 nov 2013, 20:59

Ljajic moze Pjanicu samo kopacke vezat nista drugo. Kakvo poredjenje, njeg i Pjanica, nidje veze. Slobodnjaci, pa trenutno se tesko moze ko u svijetu porediti sa Pjanicem sto se slobodnjaka tice. Kakav Ljajic, cim se Totti vrati, njemu je klupa. Prvo momak mora da nauci da nije sam na terenu, nego hoce glavom kroz zid. Gubi svaki duel, ide sam na 2-3 covjeka, dok mu sa strana 2-3 slobodna saigraca. Nikakav ono fudbaler nije. Vise steti ekipi, nego sto pomaze.Cuj Ljajic i Pjanic, da se nasmijem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 nov 2013, 21:05

Zasto se na temama nasih igraca uvijek nadje neki igrac koji se konstantno pljuje, uporedjuje i vrijedja? Na Dzekinoj temi je to sad Negredo, a bili su Mandzukic, Aguero, Tevez, Grafite, ovdje Ljajic, na temi Begovica su pojedini svako malo spominjali De Geu i tako dalje. Cemu te gluposti?

Ljajic nema nikakve veze sa Pjanicem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 nov 2013, 21:07

emir79 je napisao/la:Ljajic moze Pjanicu samo kopacke vezat nista drugo. Kakvo poredjenje, njeg i Pjanica, nidje veze. Slobodnjaci, pa trenutno se tesko moze ko u svijetu porediti sa Pjanicem sto se slobodnjaka tice. Kakav Ljajic, cim se Totti vrati, njemu je klupa. Prvo momak mora da nauci da nije sam na terenu, nego hoce glavom kroz zid. Gubi svaki duel, ide sam na 2-3 covjeka, dok mu sa strana 2-3 slobodna saigraca. Nikakav ono fudbaler nije. Vise steti ekipi, nego sto pomaze.Cuj Ljajic i Pjanic, da se nasmijem.
1. Niko nije poredio Pjanića i Ljajića, nego su mnogi "zakljucili" na osnovu 2-3 slobodnjaka kako ovaj drugi ne zna izvoditi iste... :roll:

2. Post ti je na nivou klinca od 12-13 god... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 nov 2013, 21:15

Gdje god se spomene igrac Srbije, tu je Marconato, pravo imas ''filing'' za to. :mrgreen:

Vidim ovdje se pljuju igracke vrijednosti Ljajica, sto se tice njih, mislim nema razlog za to, dobar je igrac, zna sa loptom, ali previse srlja u prodorima i previse lopti izgubi, nije direktan kao Gervinho i odlucan, imao je sansu da ga izgura iz prvih 11, ali mislim da ce morati na klupu kad se vrati Gerviho.
Ima i dobar dribling kao i sut, bice on sve bolji i bolji, samo sto se tice slobodnih, tu je Pjanke ispred Ljajica, a sto se tice ostalih kvaliteta, ne moze se porediti jer su dva potpuno razlicita igraca.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 nov 2013, 21:23

Onda prestanite gurati druge igrace , po stranicama o nasim igracima.

@Marconato

Ovo je moje misljenje nevezano za Pjanica, ne svidja mi se kao igrac Ljajic i gotovo, niti podnosim bilokojeg sebicnog igraca. Nikad ih nisam gotivio, niti cu, jer takvi nisu jednostavno za tim.
Hoce frajer da predribla 5 igraca,pa zasteka vec na drugom. Pogledaj dobro svaku utakmicu, pa ces vidjeti o cemu ti pricam. Ustvari, nebi ga ni komentarisao uopste da se ne proturaju svaki put po temama nasih igraca, ali ako vec moram, onda cu ti iznijeti svoje misljenje o njemu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 nov 2013, 21:37

Ma dobro, postujem ja svacije misljenje, ali po pojedinim komentarima ovde (sto je najgore, na osnovu par meceva), rekao bi covjek da je Ljajic neka amatercina, a ne ponajbolji igrac lige prosle sezone... :roll:

P.S. Da ne kvarimo vise temu, Pjanić je igracina, ja sam ga "upratio" jos dok je bio u Mecu i vec tada sam mu predvidio blistavu buducnost... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 nov 2013, 21:40

marconato je napisao/la:Ma dobro, postujem ja svacije misljenje, ali po pojedinim komentarima ovde (sto je najgore, na osnovu par meceva), rekao bi covjek da je Ljajic neka amatercina, a ne ponajbolji igrac lige prosle sezone... :roll:
pretjera ga ti momački.
DRUG NEBI TI PUNCA

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 nov 2013, 21:45

@bagrcavi

Kazem, necu vise da kvairm temu! Imas pp... ;)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 nov 2013, 04:23

Otvorite temu o Ademu i raspravljajte ... Nema teoretske sanse da je bolji izvodjac slobodnih od pjanica ali da zna kvalitetno izvest slobodno to je neupitno jer na kraju krajeva trener je taj koji to dopusti. Kao da se to ne zna , nije ovo fudbal na ulici pa haj ti 2 puta pa cu ja 3 puta nidje veze. Da dodam samo evo na transfermarktu pjanke vrijedi 18 milja 8-)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 nov 2013, 04:30

Par stvari vizavi ove rasprave. Nikad uspjeha od ekipe u kojo se ne zna tko je broj jedan izvodjac slobodnih i penala. Sto se tice slobodnih jedini slucaj kada se mijenja igrac jeste kada broj jedan dobrovoljno pokloni izvodjenje osjeti da nije najpozicija za njega.

Mali Adem kada ga vidim neopisivo mi je drago sto nemamo takvog egoistu u nasoj repci. Odudara dobro od svh igraca Rome i ima da im pokvari timski duh. Neda lopte babi rodjenom steli pasove da on zavrsi naustrb uspjea ekipe. Forsira totalno al nije toiko kvalitet koliko forsira.

Za city-a dusu dao. Primijeti se po Pjani da ga nerviraju par tipova sa svojim forsiranjem u odlucujucim fazama igre. Nece on dugo ostati u Romi niti a i ovo sto ostane igrat ce pod rucnom. Ako mu na terenu ostane ovakav status kao sto su sada tendencije … .

Zivi bili pa vidjeli
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 12 nov 2013, 18:31

kimbo je napisao/la:Par stvari vizavi ove rasprave. Nikad uspjeha od ekipe u kojo se ne zna tko je broj jedan izvodjac slobodnih i penala. Sto se tice slobodnih jedini slucaj kada se mijenja igrac jeste kada broj jedan dobrovoljno pokloni izvodjenje osjeti da nije najpozicija za njega.

Mali Adem kada ga vidim neopisivo mi je drago sto nemamo takvog egoistu u nasoj repci. Odudara dobro od svh igraca Rome i ima da im pokvari timski duh. Neda lopte babi rodjenom steli pasove da on zavrsi naustrb uspjea ekipe. Forsira totalno al nije toiko kvalitet koliko forsira.

Za city-a dusu dao. Primijeti se po Pjani da ga nerviraju par tipova sa svojim forsiranjem u odlucujucim fazama igre. Nece on dugo ostati u Romi niti a i ovo sto ostane igrat ce pod rucnom. Ako mu na terenu ostane ovakav status kao sto su sada tendencije … .

Zivi bili pa vidjeli
Zna se ko je broj jedan, spore se oko broja dva i tri. :mrgreen:

Sto se Adema tice, jest egoista i to prevelik, prije ga nikad nisam gledao i mislio sam da je "normalan" igrac.
Ali moramo shvatiti i njegovu pozicijiu, on je igrac koji treba da se bori za prvu postavu, on zeli da se nametne i da igra u prvoj postavi i sasvim je normalno da zeli dati vise golova kako bi uspio.

Naravo to automatski steti koncepciji igre Rome, jer su se dosad predstavili kao ekipa sa dosta timskog duha, dosta trke, pozrtvovanosti, gdje kolega ispravlja greske svog kolege, gdje cak i Totti trci itd...
Vidi se i da fali Totti, zbog autoriteta na terenu prije sve, De Rosii jeste donekle autoritet, ali Totti je ipak neosporan.

Miralem mora biti dosta odlucniji u ovakvim situacijama, ako znas da imas Tottija koji ce igrati i izvoditi i kad bude jednom nogom u grobu, moras se boriti za ostatak. Miralem tu treba da ima prednost, cak se znalo desiti da puca i kad je Totti na travnjaku, znaci on treba da bude broj jedan sto se tice slobodnjaka i penala kad nema Tottija. Adem moze tek ako Miralem bude dobre volje, otprilike toliko je udaljen od Miralema "hijerarhijski".

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 nov 2013, 23:07

[youtube][/youtube]

Uspio BHT uloviti Gariju da da izjavu o Pjanicu. :D

Interesantno, kaze da misli cak da je Pjanke mozda i bolji od svog profesora Juninha.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 nov 2013, 23:30

Joj kad vidim i čujem ovu žensku sa BHTa , smuči mi se . Tačno ima ovaj iritantni glas , seljački ... A što je najgore nema pojma o nogometu a petlja se uvijek ...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 nov 2013, 23:45

pametno zbori ovaj garcia.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2013, 00:06

Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Uspio BHT uloviti Gariju da da izjavu o Pjanicu. :D

Interesantno, kaze da misli cak da je Pjanke mozda i bolji od svog profesora Juninha.
Jah sta je onda sa urgetom LjaLJicem,ni srednje skole mu ''profesor'' nije haman imao.
Pa svaku drugu marne loptu kad je pucati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 nov 2013, 00:31

bavarian_bk je napisao/la:Joj kad vidim i čujem ovu žensku sa BHTa , smuči mi se . Tačno ima ovaj iritantni glas , seljački ... A što je najgore nema pojma o nogometu a petlja se uvijek ...
Kako mi je samo cupala zivce kad je razgovarala sa Dzekom...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []