FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav ti, ako ne znas normalno komunicirati zaHebi te ofirne price ti nekom dati, jesi smijesan 

ZZtop Zeljo igra svake sedmice a to sto ti mislis da si navijac ako 2 puta mjesecno das 6KM i ti volis Zelju ? Haha
-
- Kontakt:
Kaže u mene stari koji je stari navijač neću da idem da plaćam kartu da pojedini kreteni sa juga pale baaklje i te moje pare daju za pomoć savezu neću sine nije vrijedno toga i ja ga podržavam, neću da gledam slab fudbal za 10 maraka, pa neću bolje mi je pojest 10 u cijelo sa kajmakom i pivo popit i kupit sebi čokolaadu milina božja, u suhom i toplom.ZZtop10 je napisao/la:Ne volimo dovoljno Želju i to je to. glavni razlog lose posjete.Nasim navijacima je problem odvojiti 1 marku vise za kartu, a Željo igra jednom u 2 sedmice tj. 2 puta mjesecno. **** te navijace.
Oni koji dovoljno ne vole, ne trebaju ni dolaziti. Takvi ne trebaju.ZZtop10 je napisao/la:Ne volimo dovoljno Želju i to je to. glavni razlog lose posjete.Nasim navijacima je problem odvojiti 1 marku vise za kartu, a Željo igra jednom u 2 sedmice tj. 2 puta mjesecno. **** te navijace.
Ja ne dolazim, jer sam daleko. Ali ću zato aBd iduće godine svaku domaću ići na Grbavicu. Ne zbog drugih, nego za svoju dušu. Par puta sam pomislila da upišem fax negdje drugo, ali je Željo glavni razlog zašto Sarajevo.
Ne volim ja Želju samo zbog igre, i ne samo sad nego zato što je to Željo i sad i zauvijek.
A oni što ostaju kući zbog bakljada, nek' znaju da to nije valjan razlog. Ako se ne slažete sa bakljama, dođite i pokažite kako bi trebalo navijanje izgledati po vašem mišljenju.
nije problem posijeta samo u vas,nego kod svih,s tim da ste imali i imate jos uvjek najbitnije preduslove za to a to je kakav takav rezultat.Ali kod nas niko ne prica o tome da se jednostavno struktura satnovnista izmjenila u gradovima,nema osjecaja za klub,oni koju su ga imali ostaju na margini,borba za opstanak ,ovi koji imaju to ih ne zanima jer njima to ne predstavlja nista,filozofija drustava se promjenila.Ljudi prestaju da osjecaju(ili nisu nikad osjetili) ono cime se identifikuje jedan grad,regija.itd.. pronalaze nove stavri po cemu se identifikuju
A funkcionisanje klubova je druga tema.
Kod nas je sve naopako pa i to da se onaj koji dolazi(protiv kojeg nemam nista) ne prilagodjava gradu nego grad njemu(bio on seljak,provincijalac,seljacina,itd...),nema asimilacije u grad.Koliko god to diskriminirajuce zvucalo
Globalni problem BiH
P.s nije joj mjesto ovdje ali da ima veze s temom posjeta na nasim stadionima ima.[youtube][/youtube]
izvinjavam se na off
A funkcionisanje klubova je druga tema.
Kod nas je sve naopako pa i to da se onaj koji dolazi(protiv kojeg nemam nista) ne prilagodjava gradu nego grad njemu(bio on seljak,provincijalac,seljacina,itd...),nema asimilacije u grad.Koliko god to diskriminirajuce zvucalo
Globalni problem BiH
P.s nije joj mjesto ovdje ali da ima veze s temom posjeta na nasim stadionima ima.[youtube][/youtube]
izvinjavam se na off
Kad bi neko neupucen citao ove komentare,nikako ne bi mogao naslutiti da je tema najbolji,najveci,najtrofejniji fudbalski klub u BiH. Toliko banaliziranja,nepostovanja prema klubu,na granici prostituisanja.
Nevjerovatno kakve sve razloge ljudi nece izmisliti da ne dadnu dnevno petnaest pfeninga za gledanje "voljenog"kluba cijelo prvenstvo sa sjevera stradiona Grbavica ili dvanaest pfeninga dnevno za gledanje tog istog kluba sa juga stadiona Grbavica.
Dajte ljudi,necete na utakmicu,ok,imate pravo na to,ali FK ZELJEZNICAR zasluzuje vise postovanja.
Nevjerovatno kakve sve razloge ljudi nece izmisliti da ne dadnu dnevno petnaest pfeninga za gledanje "voljenog"kluba cijelo prvenstvo sa sjevera stradiona Grbavica ili dvanaest pfeninga dnevno za gledanje tog istog kluba sa juga stadiona Grbavica.
Dajte ljudi,necete na utakmicu,ok,imate pravo na to,ali FK ZELJEZNICAR zasluzuje vise postovanja.
Meni bi nesto bilo da ne gledam svoga Zelju na Grbavici. Svi koji me poznaju dobro znaju gdje sam kada je Zeljo domacin.
Evo sad i lijepog, ne toliko dalekog, a za nas klub veoma bitnog gostovanja.
ZATO MANIJACI, SVI U TRAVNIK...
Evo sad i lijepog, ne toliko dalekog, a za nas klub veoma bitnog gostovanja.
ZATO MANIJACI, SVI U TRAVNIK...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Hajduk je jedini klub u Splitu, iza njega je cijela Dalmacija pa i pola Hercegovine. Bruka bi bilo da nemaju posjetu kakvu vec imaju. Hajduk ima najljepsi stadion u regionu, imaju sredjen stadion, imaju odlicnu upravu koja grize za svaku kunu o marektingu da ne pricam. Imaju navijacku grupu koja svaku utakmicu pravi odlicnu atmosferu na tribini i svako zeli da bude dio te atmosfere(samo ti ta atmosfere dovede 1000-1500 navijaca, tako i Delije).
I vi poredite Hajduk i Želju koji nema nista.
I vi poredite Hajduk i Želju koji nema nista.
NO PYRO NO PARTY
Dovoljno smo pricali o ulaznicama,uslovima itd.Iskreno stadion nije dobar al je to stadion nseg Zelje i kakav god da je mora se voliti. Iskreno ulaznice su moza malo povisoke al dodji svaku drugu na grbavicu ne moras svaku i dobro ce biti. Daj da malo pricamo o narednoj utakmici igracima,mogucoj postavi. Ide nam jedna od najbitnijih utakmica a mi se svadjamo. Dino i Osim moraju da takticko ovo da odrade perfekto inace nam se ne pise dobro. Oni su uzasan tima al im gori pod nogama i jednostavno ne smiju izgubiti i svi znamo kako ce igrati bice jako tesko.
-
- Kontakt:
Nisam odavno pisao na ovoj temi ali sad imam potrebu da malo dušu rasteretim. Kao prvo, sezona dosada s obzirom na (ne)kvalitet sastava je sasvim solidna po meni, iako sam se ove sezone poprilično nasekirao gledajući Željine tekme. Previše promjena, kako u igračkom, trenerskom tako i u organizacionom smislu je uzelo danak u vidu nekih neočekivanih gubitaka bodova, prije svega kući, ali i na strani. O nedavnom odbijanju igrača da treniraju se nema puno šta reći. Novca očigledno nema, igrači ne mogu više to trpiti, a ta nestašica kapitala u našem klubu je rezultat mnogih stvari. Ne mogu, a da se ne dotaknem već prežvakane teme - baklji. Shvatam, da je to u srži ovih ultra fazona koje furaju nove generacije navijača među kojima sam i ja sam. Baklje neki deklariraju kao simbol otpora modernom fudbalu, neki kao simbol bezgranične ljubavi prema klubu itd. Neko na forumu kaže to se radi i u Njemačkoj. I istina je, doista se nekad i desi to na Westfalenu, u Dresdenu itd. Ali jednostavno NE MOŽEMO povući paralelu između Njemačke i nas. Klubovima kao što je Borussia nije problem platiti kaznu zbog baklji i sličnih ekscesa, ljudi imaju enormne prihode, kako od karata, sponzora, svih nivoa vlasti, UEFE zbog učešća i postignutih rezultata u tim takmičenjima i slično. Pogledajte sad nas. Generalnog sponzora od prošle sezone više nemamo, prihodi od karata su mizerni, jedina vadiona su nam pare od UEFE za učešće u pretkolu LP-a kao i za osvojenu titulu u PL BiH. Da sad ne slažem, oko 200 - tinjak hiljada eura za to dobijemo, a s druge strane sagledajte izdatke u koje ubrajam i kazne. Hoću da kažem, da bi klub išao prema naprijed, moramo se i mi navijači nečega odreći. 8000 KM koliko smo platili kaznu za derbi je iznos mjesečne plate otprilike za 2 sasvim solidna Željina fudbalera. U današnje vrijeme i u našoj državi to nije mala stvar. Što se tiče posjete, tu je najviše razloga za mizerne cifre navijača na tekmama. Osim uslova na šta se 90% raje žali (ne osuđujem ih zbog toga) ključna stvar je MARKETING, ali i navijačka inicijativa. Sezona 2011/12, tekma sa Travnikom (vrlo neatraktivnim protivnikom), subota navečer, Bregin koncert, ALI navijači dan prije unajme bus, promoviraju tekmu po gradu i hop, šta bi? 8000, ako ne i više na tekmi. Da ne duljim, evo ja konkretno predlažem da to uradimo prije tekme sa Borcem, jer bi nam ta tekma ,vrlo se lako može desiti, mogla biti odlučujuća po pitanju konačnog plasmana pred zimsku pauzu. Em je protivnik atraktivan, važnost tekme velika, nisam neki prognozer ali 7000 bi trebalo biti na tribinama. Toliko od mene.
Sve ste vi u pravu ali hebes ti taj fudbalski klub koji nema 10.000KM. Sta onda rade ljudi u upravi zasto ne dovode sponzore, zasto se ne potrude naci iste, ne zivi se od ljubavi. Zasto nisu u stanju nista a samo se pise o navijacima.
Razbacite malo o Gredicu, Dzeli, Amaru itd.
Mogu i ja biti predsjednik u Zelji ni ja necu dovesti nijednog sponzora ..
- invincible1921
- Kontakt:
Ako uzmemo travnik ,borac ,vitez, mislim da bi to bilo to za ovu sezonu PL BiH bez obizra sto ima puno do kraja,sto nismo u nekoj formi,sto nemamo neki tim,mislim da nam se ako uspijemo ove tekem odradit 3/3 da necemo izgubit vise nijednu do kraja prvenstva
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
svi jaci timovi dolaze na grbavicu gostujemo kod slabijih.
ako pobjedio ove tri, ni ja ne mislim da cemo izgubiti ijednu vise do kraja sezone.
sto znaci, da evropu mozemo i moramo bez kupa objezbjediti.
ne ulazem neke nade u titulu, niti je ocekujem ali zato makar kup.
ako pobjedio ove tri, ni ja ne mislim da cemo izgubiti ijednu vise do kraja sezone.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- invincible1921
- Kontakt:
ma sto je ne bi ocekivo ,borac ce pasti sigurno to vec pokazuju,pitari smi sa sobom da igraju bili bi treci tako da...jovanmaksimovic je napisao/la:svi jaci timovi dolaze na grbavicu gostujemo kod slabijih.
=\_1921_/=
subota 13hinvincible1921 je napisao/la:i zna li iko jel tekma u sub ili nedelju ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Da pitam zna li neko nesto vise o Arminu Hodzicu, po nekim mojim informacijama koje i nisu toliko provjerene ali eto, od iduce polusezone igrat ce kao posudjen igrac u Belgiji negdje a ne kod nas, tako da vrlo moguce ostajemo bez jednog finog igraca za ljetni dio sezone...
Mes Que Un Club
Alsoudani je napisao/la:Mi trebamo davati tu dodatnu 1KM.ili 2 KM da Jamak, Svraka i Stanic idu u kafanu umjesto.raja sto ce njima davati oni sami odu. To je poenta za te pune kafane...
Ti mora da si onaj poznati glupan koji pljuje sve u FK Zeljeznicar i vjerovatno ces opet biti banovan?Alsoudani je napisao/la:Sve ste vi u pravu ali hebes ti taj fudbalski klub koji nema 10.000KM. Sta onda rade ljudi u upravi zasto ne dovode sponzore, zasto se ne potrude naci iste, ne zivi se od ljubavi. Zasto nisu u stanju nista a samo se pise o navijacima.
Ocigledno ti je cilj unositi nemire u FK Zeljeznicar. Da li zato sto ne volis klub ili za popisanih par maraka, to ne znam ali definitivno je svakom jasno sta je tebi cilj. Mozda ti Aladine i nisi tako glup ali se samo pravis.
Da sam ja vlasnik ovog portala/foruma, tuzio bi te. Ovdje ljudi rade, od ovog portala djecu hrane a ti im smetas, pravis sranje.
Nisi svjestan da ljudi mogu i imaju pravo kontaktirati policiju i tvog internet provajdera i traziti da te iskljuce. Mozes dobiti zabranu koristenja interneta, isto kao hackeri sto dobivaju.
Mislim da je tacna ta informacija za Hodzica i nek ide hvala mu za sve. Mislim da ce na ljeto neki novi napadac iz nasih mladjih uzrasta biti tuda ga zamijeni. Svi u travnik ,travnik je najljepsi grad u bih i nase najbolje gostovanje svake godine bez sumnje.
- invincible1921
- Kontakt:
ma nek ide covjek,steta da takav talenat propada po ovim nasim livadam,vidi se potencijal koji uz pravi rad i pristup kojeg kod nas nema kako ni uslova moze postat novi dzeko.Svaka njemu cast i hvala mu za svaki dodir lopte koji nam je priustio sve mu najbolje zelim ,i da se jednog dana nakon uspjesne karijere u engleskoj vrati kod nas da je zavrsiamertiger je napisao/la:Da pitam zna li neko nesto vise o Arminu Hodzicu, po nekim mojim informacijama koje i nisu toliko provjerene ali eto, od iduce polusezone igrat ce kao posudjen igrac u Belgiji negdje a ne kod nas, tako da vrlo moguce ostajemo bez jednog finog igraca za ljetni dio sezone...

=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.