Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Sveti je napisao/la:yebi mi ženu, i te fazone inekako provarim, al' čuj svrši mi u usta. dan te yebo

šta ću ti krast, izgledaš k'o minimalac od građevinca, smiri se bgtCautinho je napisao/la:Sad si poceo i fore da mi krades?

Daj ti meni ženu, šta ja imam tebi svršavat, ako već provariš da mi daš ženu, ha yaSveti je napisao/la:yebi mi ženu, i te fazone inekako provarim, al' čuj svrši mi u usta. dan te yebo
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
iVar je napisao/la:šta ću ti krast, izgledaš k'o minimalac od građevinca, smiri se bgtCautinho je napisao/la:Sad si poceo i fore da mi krades?![]()
Daj ti meni ženu, šta ja imam tebi svršavat, ako već provariš da mi daš ženu, ha yaSveti je napisao/la:yebi mi ženu, i te fazone inekako provarim, al' čuj svrši mi u usta. dan te yebo

naprijed rejal
dude,

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Sabinho je napisao/la:Sviju mi ljepse bi se u merhametu obuk'o.Goalgetter je napisao/la:
Isti Messi jbt

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
NBA utakmica između Clevelanda i Brooklyna,

Odmah su 'naši', kao Manchester CityHazardEden je napisao/la:Koji su naši ovde![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
ZZtop10 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Sviju mi ljepse bi se u merhametu obuk'o.Goalgetter je napisao/la:
Isti Messi jbt

Cist penal ko suza, poremetio mu je ravnotezu dok je bio u trku.
Paja o Youngovom simuliranju

amer991 je napisao/la:ajde bjezi židove.belefront je napisao/la:Borussia 0 - 1 Referee

knabs je napisao/la:Mr Plummer je napisao/la:Prebacivanjem teme u PDF "Reprezentacija BiH", automatski su poostreni i kriteriji, pa vodite racuna da dosadasnji nivo konverzacije u ovoj temi od sada nece prolaziti nekaznjeno.
Ljudi se malo zezaju a ti odma brises postove, svasta pa sta je ovo generalni skup diplomata sjeverne koreje
Tema o Kolašincu

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bravo Rodjeni bravo. Evo Pirketu poklona za rodjendan. Jbte presretan sam. Odo izyebat zenu nakon pola godine. Zasluzila je. Forzaaaaaaa

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bravo Rodjeni bravo. Evo Pirketu poklona za rodjendan. Jbte presretan sam. Odo izyebat zenu nakon pola godine. Zasluzila je. Forzaaaaaaa

Visca el Barça ! Mes que un club !
meni ovo nije smiješno... već tužno i za trajnog bana...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mora da si mu ti zena.DANTES je napisao/la:meni ovo nije smiješno... već tužno i za trajnog bana...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Mora da si mu ti zena.DANTES je napisao/la:meni ovo nije smiješno... već tužno i za trajnog bana...

Procitah zadnje 3-4 stranice i padam sa stolice
vidim Cout dominira .

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
sablja je napisao/la:pardon, nisam čita od početka raspravu o kartama, zanima me na koliko su vam povećali cijenu karte za jug?
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pardon,nisam ni ja Tarzansablja je napisao/la:pardon, nisam čita![]()
![]()
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ceze je napisao/la:sablja je napisao/la:pardon, nisam čita od početka raspravu o kartama, zanima me na koliko su vam povećali cijenu karte za jug?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pardon,nisam ni ja Tarzansablja je napisao/la:pardon, nisam čita![]()
![]()

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Mora da si mu ti zena.DANTES je napisao/la:meni ovo nije smiješno... već tužno i za trajnog bana...

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 20 gostiju.